Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru tespit hiç gülmesin 😂😂

😂😂😂 kız evlenirken tencere tavamı geliyor akla akıl başka yerlerde malum😂😂
Valla akıl nerelerdeydi bilmem ama tencere tavada olmadığını açıkça gördüm aşko ahaha🤣🤣🤣🤣 ayyy ne günlermiş ya bu evde yaşayacağımız hayal gibi gelirdi heyecandan ölüyorduk seneler geçmiş ne zaman bilmem🤣🤣🤣

Yaaa çok fenasınnnn aşko seeeenn ahahaha seni tehlikeeeliiiii seniii ahahahaha 🤣🤣 R Random3 M Mavimiresl R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 alın size kesin çözüm😂😂
Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm ya😂😂😂😂 dışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı😂😂 neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir😂😂😂 Demgey3 Demgey3 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92

Valla akıl nerelerdeydi bilmem ama tencere tavada olmadığını açıkça gördüm aşko ahaha🤣🤣🤣🤣 ayyy ne günlermiş ya bu evde yaşayacağımız hayal gibi gelirdi heyecandan ölüyorduk seneler geçmiş ne zaman bilmem🤣🤣🤣
Cidden öyle sanki dün gibiydi heyecanı telaşı üstünden yıllar geçti😂

Emeklerinin karşılığını almışsın masalllaj sana darısı diyorım ya buradaki hepimize bundan sonrası da cok cok dikkat et tamam mı asl sımdı başlıyor seruven :) yazdıklarımı not ettim vallla
İyi yaptın canım kasımda senin de hamiş Olman dileğimle 🙏😍🍀 dikkat etmeye çalışıyorum 🤗

Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm ya😂😂😂😂 dışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı😂😂 neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir😂😂😂 Demgey3 Demgey3 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Ahahahha kocana attığını anlamayacak kadar deli değildir heralde aşko bişey olmaz ben gibi eşinin kardeşine yakalansaydın sen senin yüzünün halini tahmin edemezdin aşko🤣🤣🤣 eşimin 14 yaşında erkek kardeşi var ama çok meraklı kurnaz ergen eşim telefon şifresini girerken gizlice bakmış şifreyi öğrenmiş bir gün oradayız eşim karşımda oturuyor kayınvalidem kayın pederim görümcem falanda var eşimden bana watsaptan msj geldi açtım baktım kalp atmış eşime baktım telefonu elinde yok ama halen çevrim içi odaya bir gittim aptal sohbette medyaya girmiş herşeye bakıyor elinden telefonu bir kaptım eşimi mutfağa çağırdım ama nasılım biliyormusun hem sinirli hem mahcup iğrenç bir durumdu he öyle çok cıbıl foto yoktu ama göğüs dekolteli falan vardı 🙈 o gün bu gündür eşim parmak izi şifre kullanıyor ve foto hemen siliyor 🤣🤣🤣

Ahahahha kocana attığını anlamayacak kadar deli değildir heralde aşko bişey olmaz ben gibi eşinin kardeşine yakalansaydın sen senin yüzünün halini tahmin edemezdin aşko🤣🤣🤣 eşimin 14 yaşında erkek kardeşi var ama çok meraklı kurnaz ergen eşim telefon şifresini girerken gizlice bakmış şifreyi öğrenmiş bir gün oradayız eşim karşımda oturuyor kayınvalidem kayın pederim görümcem falanda var eşimden bana watsaptan msj geldi açtım baktım kalp atmış eşime baktım telefonu elinde yok ama halen çevrim içi odaya bir gittim aptal sohbette medyaya girmiş herşeye bakıyor elinden telefonu bir kaptım eşimi mutfağa çağırdım ama nasılım biliyormusun hem sinirli hem mahcup iğrenç bir durumdu he öyle çok cıbıl foto yoktu ama göğüs dekolteli falan vardı 🙈 o gün bu gündür eşim parmak izi şifre kullanıyor ve foto hemen siliyor 🤣🤣🤣
Ay tahmn etmiştir kocama attıgımıda demiştir napıyo bu diye 😂😂 ay seninkide kötüymüş aşkoo daha kötü hemde ben yerim dibine girerdim herhalde😂😂😂 anaaa bi süre görüşemezdim 😂😂😂 kardeşide ne fenaymş cingöz yaa meraklı bide

Hahahah ayy one neymiş canım karısı kocasiyla cilveleşmiyecekte kimle cilveleşecek..

Devammkeeeee 🤣🤣🤣

Yaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir konuşun aşkolar 😃😃😃😃
Katılıyorum aşkoma bencede yarı fiyatına satılmalı aşko🤣🤣🤣

Ay tahmn etmiştir kocama attıgımıda demiştir napıyo bu diye 😂😂 ay seninkide kötüymüş aşkoo daha kötü hemde ben yerim dibine girerdim herhalde😂😂😂 anaaa bi süre görüşemezdim 😂😂😂 kardeşide ne fenaymş cingöz yaa meraklı bide
Ayyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük.. 🤣🤣🤣

Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..

Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Annem şok tabi

Ayyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük.. 🤣🤣🤣

Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..

Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Annem şok tabi
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Trabzon’dan daha çok çıkıyor uzun Giresunda mümkün 🤣 değil Zonguldakta minyon 🤣🤣🤣 aynen aşko biz birbirimizi sevelim yeterli ay uzun zamandır böyle muhabbet döndürememiştik burda valla iyi geldi keyiflendim😍😍🥰🥰🥰🥰
Ay valla bilmiyorum aşko tam nereli olduklarını 🤣🤣🤣 valla ya özlemişiz böyle güzel muhabbetleri iyi geldi valla enerji depoladım 😍😍❤️
Kız su içmem mi kanda su oranı fazla çıktı bende doktor suyu azalt dedi😂😂😂 amaaan benim bünyemde burcum gibi dengesiz anam kafasına göre ben onuda saldm ne hali varsa görsün😂😂😂 bende bebe için kilo verdm 62 ye düştm gelmeyince yedim geri 68 e çıktım😂😂 kız bak ne derler götü yere yakından korkcaksn 😂😂 valla harcarlar bizi iki dakikada
Ahahah su içsem bile yarıyor diyenlerden misin aşko 🤣🤣🤣🤣 amannnn çokta takma aşko takınca daha çok alınıyor kilo 🤣🤣🤣 yiyip yiyip kilo almamak isterdim 🤣🤣🤣 ahahahah az önce üstü kapalı öyle diyip tehdit etti aşko beni bizim kız _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣🤣🤣

Hemde ne fena ya çok sinir oluyorum küçük sanıyorlar ama gayette büyük herşeye aklı eriyor🤣🤣 Eşimin elinden zor kurtardık eşim çok sinir olur öyle şeye mesela yazın bize gelmek ister eşim asla izin vermez ben gündüz işte oluyorum senin ne işin var burda hayır der annemle gelceksen gel der ergen bide aşko eşimin kulaklarından ateş çıktı ama söylemek zorundaydım o an çok kötü hissetmiştim kayınvalidem o daha çocuk telefonunu karıştırmış ne var onda diyince eşim daha da çok kızdı ne çocuğu yapsa çocuğu olur ne saçmalıyorsun sen az mantıklı düşün dedi bana hadi gidiyoruz dedi çıktık eve geldik o gün bu gündür çocuğu görünce utanıyorum ama belli etmiyorum saygısını yitirmesin diye benden de korkuyor he🤣 bazen aklıma geliyor tövbe çekiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Annem şok tabi
Ahahahahhaa benimkinden beter olmuş ayyyy annen çok kötü olmuştur🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X