Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü 🤣🤣

Demgey3 Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın 🤣🥰

Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar 🤣

İşte beklenen cevap 😍 yav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara

Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalık 🤣 hatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla 😁

Eneee kız bunlar minnoş ❤️ ben de iri kıyım 🤣 kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer 🤣

Kesinlikle aşkoooo 🤣 kapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Aşko geç kaldın dün dövdüler beni 🤣🤣🤣🤣

Bence gerek yok zaten aşkısı ama bi sor

Amaaan kız hareketliliğe bak maşallah neyle besleniyosunuz 😍🤣 sizin olmaması için gerçekten sebep yok kuşum rahatla artık o bebiş bu ay geliyor 💪😍
Ayyy Allah razı olsun canım😍
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür 🥰🥰🥰😍😍😍
M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow Veziir Veziir annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 fnd_50 fnd_50

Keşke verebilsek aşko sizlere valla hepinize dağıtırdım 🤣🤣🤣🤣
Yani bende 1 bucuk metreyim en azindan 7-8 cm daha uzun olaydim iyiydi 🤣 allahtan elim yüzüm duzgunde biseye benziyom😂😂😂 işin sakasi cok uzun olmak istemezdim bu halimide cok seviyorum. Uzun boyda kiyafet bulmak cok zor uzun kol boyu falan bulmak kuzenim uzun baya zor buluyor bide tesettürlü

Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür 🥰🥰🥰😍😍😍
Kuzum degerleriniz gerçekten iyi. Ama sen eger yine pozitif test gorursen negatife donerse genetik test istet. Dün banada doktor cok cok iyi degerleriniz dedi ama bebek olmuyor iste🤷🏼‍♀️ Yakindir olur bence hepimizin. Bide kizlar benim regl cok az gelmeye basladi acayip az geliyor ya ilk defa böyle oluyorum 🤷🏼‍♀️

M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow Veziir Veziir annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 fnd_50 fnd_50
Ayyyyy bebeğim çok ama çok sevindim 😍😍😍 değerlerinize de baktım anladığım kadarıyla bence hepsi çok çok iyi maşallah 😍😍❤️ Ay kız çok sevindim yaaa inşallah güzel sonuçlar alalım artık bu güzel sonuçlara çift çizgiler yakışır 😍😍❤️

Yani bende 1 bucuk metreyim en azindan 7-8 cm daha uzun olaydim iyiydi 🤣 allahtan elim yüzüm duzgunde biseye benziyom😂😂😂 işin sakasi cok uzun olmak istemezdim bu halimide cok seviyorum. Uzun boyda kiyafet bulmak cok zor uzun kol boyu falan bulmak kuzenim uzun baya zor buluyor bide tesettürlü
Ahahahhah 🤣🤣🤣 aman aşko valla uzunmuş kısaymış önemli değil elimiz kolumuz var sağlığımız yerinde çok şükür en önemlisi o ne hayatlar var dışarıda 5-10 cm uzun olmuşuz kısa olmuşuz ne fark eder 😍 kalbimiz güzel olsun 😍

Canlarım bende çıktım doktordan 😍 doktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz 🤲🏻 İlacımı aldım hatta hemen başladım bile 😍 ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi 🥺 bir ay daha gitti yani bizden 😫 neyse sağlık olsun 😥 onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler ❤️ Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük 🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica R raainbow fnd_50 fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M mucizeOldu My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer canlarım ❤️

Kuzum degerleriniz gerçekten iyi. Ama sen eger yine pozitif test gorursen negatife donerse genetik test istet. Dün banada doktor cok cok iyi degerleriniz dedi ama bebek olmuyor iste🤷🏼‍♀️ Yakindir olur bence hepimizin. Bide kizlar benim regl cok az gelmeye basladi acayip az geliyor ya ilk defa böyle oluyorum 🤷🏼‍♀️
Aynen kuzum teşekkür ederim 😍 zaten şu öğleden sonra geçsin konuşcam tüplere baktırmak istiyorum dicem eğer biraz daha bekle derse beklerim ama olur derse onada baktırcam oda iyi çıkarsa hiiiç kafaya takmayacağım☺️

Canlarım bende çıktım doktordan 😍 doktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz 🤲🏻 İlacımı aldım hatta hemen başladım bile 😍 ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi 🥺 bir ay daha gitti yani bizden 😫 neyse sağlık olsun 😥 onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler ❤️ Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük 🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica R raainbow fnd_50 fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M mucizeOldu My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer canlarım ❤️
Aşko bat kaçı bir ay eder işte adet bitene kadar😊😊 yaaa ay yerim çok güzel çok şükür iyi haberler içimi rahatlatıyor çok sevindim kuzum😍
Ahahaha sen googleye kadınlar kulübü yaz hocam çıkar diyeydin aşko ahahaha😀😀😀

Aşko boşver öyle olsun hamilelerden duydum şey hep bi önceki ay az ve kısa süren adet görmeleri oldu😀😀 iyiye yor😍

Aşko bat kaçı bir ay eder işte adet bitene kadar😊😊 yaaa ay yerim çok güzel çok şükür iyi haberler içimi rahatlatıyor çok sevindim kuzum😍
Ahahaha sen googleye kadınlar kulübü yaz hocam çıkar diyeydin aşko ahahaha😀😀😀
Aşkım 3 kasım bat ama imkanı yok eşim diğer tahlili görüp doktor korunmayı bırakabilirsin diyene kadar korunur 🤣🤣🤣 ay valla çok güzel haberlerle başladık güne maşallah 🧿 🤩🤩 ahahah aşko direk bizim grubu söyleseydim kadın baygınlık geçirirdi 🤣🤣🤣🤣

Aşko geç kaldın dün dövdüler beni 🤣🤣🤣🤣
Olsun bi posta da ben pataklarım 😁 bi daha kaybolma öyle habersiz
Ayy haberlerin güzelliğine bak 😍 geliyor bize bi minnoş daha hazırlayın davulları zurnaları 🎉❤️
Ya TSH dan dolayı demiştir korun diye, başka niye olacak. Onu da düşük ihtimali olur diye söylemiştir ama ne değerlerle hamile kalanlar doğuranlar var. Önemli bişey olmadıkça bence korunmayın boşa zaman kaybı. Ama çok güzel her şey yolunda gözün aydın tatlım ❤️🥰 Kasım'da hamiş dolacak burası demiştim yazın bunu bi kenara 😁
Hocam deseydin kaıdnlar kulübüne gel, sen bile tıp fakültesinde öğrenemediğin neler öğrenirsin 🤣🤣

Ben herseyi bilirim deseydin aşko 🤣🤣
Aşkım cok sevindim değerlerinin iyi olmasına 🥰♥️ içim rahatladı valla ♥️ bu adetten sonra mı korunun dedi aşkısı belki tiroid ilacı verdi ya ondan öyle demiştir bebeğim

Back
X