Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkolar ne incik boncuk dantel çorap seviyormuşsunuz. Bu ne kudurukluk maşallah size 🤣🤣🤣 Eşim hiç sevmiyor öyle şeyleri. Evlendiğimizde sakın giyme falan dedi bana. Saç baş dağınık makyaj bulaşmış falan seviyor. Bi de yırtma huyu var özel bişey alıp giymek istemiyorum. Hepsinin huyu ayrı 🙈🙈 Anlatarak yerlerde sürünen libidomu ayağa kaldırmaya çalışıyorum şu an 🤣🤣🤣
Ahahaha öyle deme aşko ben onları giyince kendimi daha kadınsı daha havalı hissediyorum havaya sokuyor insanı kız sanki sihirle libido yükseltiyor😂😂😂😂😂

Canlarım bende çıktım doktordan 😍 doktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz 🤲🏻 İlacımı aldım hatta hemen başladım bile 😍 ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi 🥺 bir ay daha gitti yani bizden 😫 neyse sağlık olsun 😥 onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler ❤️ Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük 🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica @raainbow fnd_50 fnd_50 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys @iyilikperisi92 @mucizeOldu @My_Moonlight06 ve diğer canlarım ❤️
Yaaa çok sevindim değerlerinin güzel olmasına aşkoooooo zaten bunları doktordan duymak motivasyonu daha çok artırıyor😍 tsh da düzelir Allah’ın izni ile sıkıntı etme. Onun ilacından dolayı doktor korunun demiştir bence de korunun bu ay canım inşallah bir sonraki ay güzel haberlerle gelirsin 💙🌸

İnşallah aşko içim çok rahatladı artık kafam rahat olur😍🥰
Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek 🤣
Vücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi bulduk😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Veziir Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 R Random3

Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye😂😂

Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte😂😂
Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten 🤣
Vücut çorabı ne laa 🤣🤣🤣🤣 bak o kadar geriyim aşkoo Veziir Veziir biz neyiz kurban olduğum 🤣
Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım 🤣🤣🤣
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır 🤣🤣
Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn😂😂😂

Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok😂😂
Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı 🤣🤣
Anaaa siz kadınsanız biz neyiz 😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir çorap falan giymiş bunlar😂😂😂 o sıcaklama içinin ateşindendit aşkooo onla sıcaklamazsn😂😂😂
Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi 🤣🤣🤣

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkolar ne incik boncuk dantel çorap seviyormuşsunuz. Bu ne kudurukluk maşallah size 🤣🤣🤣 Eşim hiç sevmiyor öyle şeyleri. Evlendiğimizde sakın giyme falan dedi bana. Saç baş dağınık makyaj bulaşmış falan seviyor. Bi de yırtma huyu var özel bişey alıp giymek istemiyorum. Hepsinin huyu ayrı 🙈🙈 Anlatarak yerlerde sürünen libidomu ayağa kaldırmaya çalışıyorum şu an 🤣🤣🤣
Yaa aşko bende öyle cok gecelik falan giymem benim ki isterde hem cocuk var evde hem zaten gecenin körü geliyo o gelene kadar ben iptalim🤣🤣🤣 ama bu takı olayına bayıldım aşko cok hoş duruyo😍😍 corabı sevmedim o ney len 🤣🤣🤣

Eklentiler

• B0C511F1-3D4F-4083-B8B6-10B842073E14.webp
    B0C511F1-3D4F-4083-B8B6-10B842073E14.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
Ahahaha öyle deme aşko ben onları giyince kendimi daha kadınsı daha havalı hissediyorum havaya sokuyor insanı kız sanki sihirle libido yükseltiyor😂😂😂😂😂
Doğru diyosun aslında giyicem bi gün dicem hep senin zevkine göre mi olacak. Adamın talebine göre giyiniyoruz biz neyiz burada. Azıcık kadınlığın dibine vurayım 😜🤣🤣🤣

Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi 🤣🤣🤣
Hatçe den sonra koptum toparlanamıyoring🤣🤣🤣🤣🤣

Doğru diyosun aslında giyicem bi gün dicem hep senin zevkine göre mi olacak. Adamın talebine göre giyiniyoruz biz neyiz burada. Azıcık kadınlığın dibine vurayım 😜🤣🤣🤣
Bencede insan kendine güzellik yapmalı aşko al kız hem nerden biliyor belki hoşlanacak dibi düşecek ki büyük ihtimal😃😃😃😃

Kankalar yaaa bu ovülasyon geçince benim huzursuzluğum başlıyor acaba gebe miyim diye tee adet olana kadar deliriyorum daha 10 günüm var ama simdilik sacamalamaya başladım yardim please 💞
Ah kuzuuuum bunun yardımı yok malesef delire delire o günleri bir bir eksiltiyoruz gerçekçi oluyorum 😃😃

Ahahahahaha haykırdım😃😃😃 farketmiştim🤣🤣🤣🤣🤣 yok ya yani yapana bişey diyemem zevk meselesi ama insan güzel güzel hoş romantik anlara böyle şeyler eklememeli yapılmamalı diye düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣
Bende öyle düşünüyorum aşko 😂😂 ben gülmiycem diye ortadan ikiye ayrıldım eşim evde ya patlıycam simdi hahahhahahah

Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadını 🤣🤣🤣 Analarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı 🤣🤣🤣 Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Bencede insan kendine güzellik yapmalı aşko al kız hem nerden biliyor belki hoşlanacak dibi düşecek ki büyük ihtimal😃😃😃😃
Bizim de kendimize göre bildiklerimiz var aşko o kadar da bitmedik 😈😈🤣🤣 ama mutlaka alıcam azıcık fantezili şeyler onu da denemek lazım 🙈🙈düşsün dibi erisin tükensin zaten zevkine takılcaz artık kafalar rahat 🤣🤣🤣

Bizim de kendimize göre bildiklerimiz var aşko o kadar da bitmedik 😈😈🤣🤣 ama mutlaka alıcam azıcık fantezili şeyler onu da denemek lazım 🙈🙈düşsün dibi erisin tükensin zaten zevkine takılcaz artık kafalar rahat 🤣🤣🤣
Ben yok demedim aşko ahahahaha şapşik😃😃😃 konuştuğumuz ürünler hakkında öneride bulundum yoksa her kadın işini bilir her yiğidin yoğurt yiyişi misali😂😂😂😂

Back
X