Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadını 🤣🤣🤣 Analarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı 🤣🤣🤣 Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
😃😃😃 aşko sen eskilerimizi hiç katma valla ben çok değişik şeyler duymuşluğum var büyüklerden fındıklıkta mı dersin dere kenarımı dersin ev kalabalık diye mekan mekan maşallah😀 ahaha onlarda incik boncuk yoktu ama mekan fantazisi resmen Ahahaha 😀😀😀😀

Aman gelecekse gelsin adet de önümüze bakalım diyorum ben hep😂😂😂😂 gecikip de heyecana strese sokmasın 😂😂😂 bitsin ekşınlara başlarsınız aşko
Aynen aşko ben seni en son msjıma etiketlemedim mi kuzum biz bugün eşimle hastaneye gittik çok şükür benim hormonlarım eşimin sperm test sonuçları çok iyi çıktı 🥰 ben rahim filmi sordum oda
Ara kanamalarım var diye değerlerde böyle iyiyken bu ay ben yumurta takibini yapmak istiyorum dedi bu ay olmazsa söz diğer ay çekicem rahim filmi dedi ama umutlu yani klomen verdi mfkda üçüncü ay doldu bu ay sondu

Ben yok demedim aşko ahahahaha şapşik😃😃😃 konuştuğumuz ürünler hakkında öneride bulundum yoksa her kadın işini bilir her yiğidin yoğurt yiyişi misali😂😂😂😂
Ne yoğurtlar mayaladık da tutmadı aşko 🤣🤣🤣 Sizin yoğurtlar tutsun bakalım mutluluk olsun bana da 😍😍 Biz artık probiyotik yoğurt falan yapıcaz antin kuntin işler🤣🤣🤣

Benim hiç yeleğim yok ben bi yelek edineyim hemen😂😂😂 kız hiç sorma herkes minnoş çıktı valla bende bazen giyiyom tişörtlerini yalan yok😂😂 banada tam oluyor seksilik hak getire😂😂bizim gardolaplar bir zatem😂😂

Ahahahhaha kahkaha ettm evire çevire ne ya allah seni😂😂😂😂
Senle ben grubun iri kıyımlarıyız beybi 🤣

😃😃😃 aşko sen eskilerimizi hiç katma valla ben çok değişik şeyler duymuşluğum var büyüklerden fındıklıkta mı dersin dere kenarımı dersin ev kalabalık diye mekan mekan maşallah😀 ahaha onlarda incik boncuk yoktu ama mekan fantazisi resmen Ahahaha 😀😀😀😀
Anamın anası yapmıştır da benimki dümdüz yatak🤣🤣 ne köy ne şehir arada derede🤣🤣 ben dağa götürüyorum benimkini internet yaktı kafamı. Hiçbişeyden habersiz yapıvercez bebemizi öyle istiyorum aslında 😜😜

kızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 fnd_50 fnd_50 annabelica annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Keçiboynuzunun hiçbi zararı olmaz ama şahsi fikrim hormonlarına baktırmadan soğan kürü yapmaman kuzum çünkü ben bu forumda çok pişman olan gördüm. Ara kanaması olanlar, hormon dengesi bozulanlar vs. Kürler herkes için aynı etkiyi göstermiyor

Anamın anası yapmıştır da benimki dümdüz yatak🤣🤣 ne köy ne şehir arada derede🤣🤣 ben dağa götürüyorum benimkini internet yaktı kafamı. Hiçbişeyden habersiz yapıvercez bebemizi öyle istiyorum aslında 😜😜
Dimi yaaa ama işte o her haltı öğrendikten sonra yapılamıyor aşko hiç bişey bilmeden olurdu😃😃😃😃

Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek 🤣

Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten 🤣

Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım 🤣🤣🤣
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır 🤣🤣

Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı 🤣🤣

Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi 🤣🤣🤣

Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadını 🤣🤣🤣 Analarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı 🤣🤣🤣 Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Bana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zaten 🤣🤣🤣

Kuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah 🤗🤗
Çok iyi toplanmış hadi hayırlısı kuzum, bakalım kaç bebiş olucak annesine kavuşmayı bekleyen 🥰

Len biz çadırda yaptık da noldu? Hiçbişey sökmüyor bize 🤣🤣 valla rahat pambık gibi yatağım dururken ne gerek var aksiyona? Bendeki rahatlık da kimsede yok 😁

Çok iyi toplanmış hadi hayırlısı kuzum, bakalım kaç bebiş olucak annesine kavuşmayı bekleyen 🥰
Bende çok merak ediyorum ya çok heyecanlıymış bu iş kızlar önce acaba kaç yumurta olacak şimdi de kaç embriyo olacak heyecanla bekliyoruz 🤗 aslında şöyle bir sıkıntı var progesteron 1 in altında olması gerekmiş benim 1.16 çıktı doktor transferi ertelemek istedi ben tekrar gelemem bu ay yapalım dedim inşallah o yönden bi sıkıntı çıkmaz ☺️

Back
X