Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya babasını sevmeyen çocuklar mı böyle diyor acaba eşim de böyle konuşuyor sinir ediyor beni. Deme öyle kuzum yok iyi ki de varsın sen. Dünyada senden bi tane daha var mı bak bakalım. Kesinlikle yok 😍🤣🤣
Olabilir aşko 😂😂 bilemiyoring aşko belki vardır 🤣🤣🤣 varsa cok iyi salsın beni gitcem birazda diğer Nursel çalışsın 🤣🤣🤣

Kuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah 🤗🤗
Kuzum bu iğneler yumurta sayısını mı artırıyor yoksa kalitesini mi. Sadece 2 tane folikül çıktı bugün ultrasonda. Umut var mı sence benim için. Önümüzdeki ay ilaç kullandığımda artacak mı yoksa umutsuz durumda mıyım. 12 ne güzel bi sayı gözün aydın 😍😍

kızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem iyilikperisi92 iyilikperisi92 @000umutlu000 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 @fnd_50 annabelica annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Vallakuzum soğan kuru yapıp kist olan arkadaşlarımız da oldu burda hatta bi tanesi sultan90 ama su ann engel yedi askitom
O demişti soğan yaptığında öyle olmus
Eşine onu yap bende yspabılırım bak iyi hatırlattın

Bana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zaten 🤣🤣🤣
Ya kadınlar evlenince süse püse düşer ben de kocam sağolsun tanıştığımzdan beri eşofman tayt alıştırdı beni🤣🤣 Ama ne rahat dimi aşko😍 No sütyen no jean😜😜😜 Valla dünya varmış. Çok şanslıyız aslında 🤣🤣🤣

Yanlız tercümesi biraz yanlış.. biz bir tabaktayiz diyor burası birnin kahvaltısı diyor midesi değil 🤣 tercüman da hata var
😂😂😂 yani kahvaltıda senin ne işin var diyo haklı
🤣🤣🤣🤣🤣 Hem oda var da birde dantelli diye yandım sanırım hahahah 🤣🤣🤣🤣
Bilemicem artk aşkooo😂😂
Bakmaz olaydım ortada çorap yok ki aşkoo🤣🤣🤣
Yok yok hayaller çorap hayatlar cıbıldak😂😂
İşte bende beğendim ama emin olamadım sonraya bıraktım ama güzel göründü gözüme😃🥰
Boşver aşko bırak sen vücut takılarnsan devam 😂
Bencede aşko neyiz ben bilmiyorum 🤣🤣🤣 katılıyorum aşko yoklar ki sıcaklatsın @My_Moonlight06 aşko🤣🤣🤣🤣
Bende bilmiyorm valla😂😂 hee yaa yoklarki daha çok üşütür onlr😂😂

Kuzum bu iğneler yumurta sayısını mı artırıyor yoksa kalitesini mi. Sadece 2 tane folikül çıktı bugün ultrasonda. Umut var mı sence benim için. Önümüzdeki ay ilaç kullandığımda artacak mı yoksa umutsuz durumda mıyım. 12 ne güzel bi sayı gözün aydın 😍😍
Tüp bebek iğneleri yumurta kalitesini etkilemez diye biliyorum sadece o ay oluşan foliküllerin hepsini birden büyütüyor
Normalde sende her ay diyelim 15 tane folikül oluşuyor ama hormonlar sadece bir tanesini büyütüp çatlayacak kıvama getiriyor
Klomen letu falan olunca 3 4 taneye kadar yolu var
Tüp bebek igneleriyle dozaja bağlı olarak o ay oluşan folikullerin çoğu büyüyor
Hatta hepsi kontrolsüz bi şekilde çatlamasın diye o Hormon iğnelerinin yaninda baskilayici iğne de kullanıyorsun

Kuzum ben çoğaltıp büyütüyor diye biliyorum çünkü başladığımız da 4 tane gelişmeye başlamıştı şimdi 12 yi duyunca bende şaşırdım sen hangi iğneden kullandın bide tüp bebek için mi aşılama için mi kullandın

Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek 🤣

Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten 🤣

Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım 🤣🤣🤣
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır 🤣🤣

Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı 🤣🤣

Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 benimde g*tüm yemez aşko

Tüp bebek iğneleri yumurta kalitesini etkilemez diye biliyorum sadece o ay oluşan foliküllerin hepsini birden büyütüyor
Normalde sende her ay diyelim 15 tane folikül oluşuyor ama hormonlar sadece bir tanesini büyütüp çatlayacak kıvama getiriyor
Klomen letu falan olunca 3 4 taneye kadar yolu var
Tüp bebek igneleriyle dozaja bağlı olarak o ay oluşan folikullerin çoğu büyüyor
Hatta hepsi kontrolsüz bi şekilde çatlamasın diye o Hormon iğnelerinin yaninda baskilayici iğne de kullanıyorsun
Ah çok umutsuz vakayım ya. Hadi diyelim arkalarda bikaç tane kalsa. Birkaçı da adetten sonra gitmiş olsa ilaç onları büyütse hepi topu 3-5 yumurta. Daha bi de genetiği var bunların. Bayaaaa bi mucize olur bizim olursa 😕😕

Kuzum ben çoğaltıp büyütüyor diye biliyorum çünkü başladığımız da 4 tane gelişmeye başlamıştı şimdi 12 yi duyunca bende şaşırdım sen hangi iğneden kullandın bide tüp bebek için mi aşılama için mi kullandın
Yok kuzu daha hiç ilaç kullanmadım yolun baya başındayım. Amh düşük folikül iki tane göründü. Doğal hamile kalmıştım diye nasıl kendimden emindim umutluydum bitmişim ben aslında 😕😕

Yok kuzu daha hiç ilaç kullanmadım yolun baya başındayım. Amh düşük folikül iki tane göründü. Doğal hamile kalmıştım diye nasıl kendimden emindim umutluydum bitmişim ben aslında 😕😕
Kuzum ilaç kullanmadıysan hiç takma benim de tedavi olmadığım aylar yumurta çok çok az görünüyordu zaten aşılama da bile 2 tane yumurta yetiyor. Benim amh 1.07 senin ki kaç

Hatçe den sonra koptum toparlanamıyoring🤣🤣🤣🤣🤣
Hahah ay burası olmasa deliririm heralde🤣 Gız bu adam beni deli edecek yeminle ya
Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadını 🤣🤣🤣 Analarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı 🤣🤣🤣 Ay acayip iyi topladım kafamı @Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000
Ay gaza geldim 🤣 Nereye yürüyeyim aşko soldan soldan gidiyorum 🤣🤣
Aşko dantele falan karşı değilim aşko tadında olursa mükemmel 👌 Zaten kadının işvesi cilvesi bakışı önemli olan 🤣 o kıyafetler 1 dk kalmıyor üstümde zaten 🤣🤣🤣
Bana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zaten 🤣🤣🤣
Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyor 🤣🤣 vücut çorabı olmasa da dantelli iç çamaşırlar gecelikleri severim 👌
😂😂😂😂 benimde g*tüm yemez aşko
Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başını 🤣🤣

Hahah ay burası olmasa deliririm heralde🤣 Gız bu adam beni deli edecek yeminle ya

Ay gaza geldim 🤣 Nereye yürüyeyim aşko soldan soldan gidiyorum 🤣🤣
Aşko dantele falan karşı değilim aşko tadında olursa mükemmel 👌 Zaten kadının işvesi cilvesi bakışı önemli olan 🤣 o kıyafetler 1 dk kalmıyor üstümde zaten 🤣🤣🤣

Kız öyle deme temelli kapatma kendini arada bir hoş oluyor 🤣🤣 vücut çorabı olmasa da dantelli iç çamaşırlar gecelikleri severim 👌

Zaten bende hoş da durmaz aşko g*t göbek aldı başını 🤣🤣
Noldu beee napıyo aşko dövelim mi 🤣🤣

Kuzum ilaç kullanmadıysan hiç takma benim de tedavi olmadığım aylar yumurta çok çok az görünüyordu zaten aşılama da bile 2 tane yumurta yetiyor. Benim amh 1.07 senin ki kaç
0.45 kuzu. Yaşım 31. Nereye gitti o yumurtalar hemen ya ne aceleniz vardı da bittiniz 🤣🤣🤣

Back
X