Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın test yapma aşko bırak ağrısın kendine beslenmene dikkat et gerisini düşünme bak benimde öyleydi yumurtlamadan hemen sonra ağrılar başladı kasıkta çok umutlandım falan filan biliyorsun oyüzden inşallah düşündüğün gibidir ama bekle kuzum ❤️
Yok yok bu ay test yapmiyorum 2 gun sonra yıllık izin başlıyor tatile cikiyoruz orda unuturum 😂

Kızlar günaydın 🌸

24 ekimde kan negatif çıkmıştı. Ben de umudumu yitirmiştim. Lakin Benim regl 26-27-28 ekimde olmalıydı ama henüz olmadım. şimdi acaba olabilir mi diye düşünüyorum 🙈 dün erken gebelik testi aldım yine ama çok korkuyorum. Bir saattir yatağın içinde ( saat şu 6.30) test yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum . Allahım umut ne zor bir şey ya.. hamile olma umudum bitecek diye test yapamıyorum (halbuki gecen hafta üç dört kere yaptım. Onda tekrar tekrar deneyeceğim için negatiften korkmuyordum ama bugün öyle değil 🥹
Günaydın canım

Ne yaptın test yaptın mı? Daha önce gecikme olmadıysa yap testi o sana yalvarsın.. ama bekleyebilisen bence bekle daha erkense çıkmaya bilir.. umut adet olana kadar devam ediyor zaten canım çünkü testte çıkmaya biliyor

Eklentiler

• IMG_20221029_100654.webp
    IMG_20221029_100654.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20221029_114732.webp
    IMG_20221029_114732.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 35
Ayyy unutmuşum bak ben birazdan ovülasyon yapıcam yaa ❤️ başladı süreç hadi hayırlısı 🌸
Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyor🤷🏼‍♀️ Klomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi 💩 goturuyomus gibi hissediyorum yaa. 🙄

@Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Lale95 @Annabelle1 aşkolar bugün hepimizin pili bitik galiba güneş tutulması fazla çarptı sanırsam🤣🤣🤣 gözlerim uykusuzluktan kapanacak ama bi yandan da uyumak istemiyoring🤣🤣
Amaaann çok fena uyumuşum 😂😂😂
Eki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseee 🥰❤️ Kızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan 🥰❤️ Sizler ne durumdasınız 🤲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 miraclebeyb miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım🥰
Ay ben hiç anlamıyorum nasıl anlıyorlar ya 😂😂 ama gözümüz gönlümüz açıldı minik birini gördük😍😍 neymiş cinsiyeti

Günaydın kızlar❤️❤️ Haftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim😍😍Önemli konularda etiket please🙏🏻❤️❤️ Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir miraclebeyb miraclebeyb Sonbahardagel Sonbahardagel
Yeni uyandım aşkoo😂😂😂 salak gibiyim🤣🤣🤣 tamam beybisi 🥰
Eki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseee 🥰❤️ Kızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan 🥰❤️ Sizler ne durumdasınız 🤲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 miraclebeyb miraclebeyb @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım🥰
Ay ben onu yirim yirim🥰🥰🥰 maşallah 🧿🧿♥️♥️
Ben yine kız diycem aşkısı 🤭🥰 sağlıklı olsun önce tabiki ♥️♥️

Back
X