• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandım ama şöyle perşembe cuma bir tüpü kullandım ikiye bölerek cumartesi bir tüp komple bugün de jeli kullanıp yarın ve salı günü kullanmayı düşünmüyodum napim sence🤔
Valla bak beni Ginnys Ginnys yönlendirdi hep ama senin ilişki süresi çok olunca bilemedim canım ama bugünü değerlendir bende bütün ilişkilerimde jel kullandım kullan zaten

Askimsu bugün yumurtlamadan 13 gün test yaptım negatif olsa çıkardı çoktan iki güne regl olurum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️.. yavaş yavaş yapın birşey olmaz 🤣
Ahhh senle _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi 🤣 regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar 😍🙏🍀 şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo 🤣🤣🤣🤣

Selamm kizlar
Havalar serinleyince örgü sezonunu açtım kafam dağılsın bari biraz
Siz ne yapıyorsunuz kimler gecikti kimler test yaptı bakalım 🥰

Valla bak beni Ginnys Ginnys yönlendirdi hep ama senin ilişki süresi çok olunca bilemedim canım ama bugünü değerlendir bende bütün ilişkilerimde jel kullandım kullan zaten
Sen kaç gün bulunmuştun ilişkide peki? O zaman napayım ya bugün son mu olsun 🫤

Ahhh senle _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve Mucizemmm16 Mucizemmm16 yok mu terlikle kovalayasım var sizi 🤣 regl olurum dimeyinnn dimeyin çağırmayın kendimiz inanırsak bütün evren bizimle iş birliği yapar 😍🙏🍀 şimdi sen söyle yavaş yavaş nasıl olacak aşkoooo 🤣🤣🤣🤣
Aşko bi pataklasana valla cok ihtiyacım var 😂😂😂 şöyle sağlam vursa da biri bayılsam bi süre yatsam ayılınca kendime gelmiş olsam diye bakıyodum bende 🤣🤣🤣🤣

Çok bastırmadan 😂😂 hoplayıp ziplamadan ahahaha 😂😂 ay kuzum midem çok fena karnıma sancılar giriyor ishal olmuşum birden bire oldu

Bi bakmışsın gecikmiş ve bebiş Olmuş 🍀🙏😍
İnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip , 🤗🌺 bizlere de dua edin yaa. Yengem doğum yapti 2. Ci yanina geldik gelen giden soruyor sizde bisey yok mu sizde yapin kucağına yakışıyor ee daha neyi bekliyorsunuz deliriyorum duyunca yaaa

İnşallah ya yarın veya sali olmam gerek bakiyorum hoş bir belirtim de yok ama bakalim nasip , 🤗🌺 bizlere de dua edin yaa. Yengem doğum yapti 2. Ci yanina geldik gelen giden soruyor sizde bisey yok mu sizde yapin kucağına yakışıyor ee daha neyi bekliyorsunuz deliriyorum duyunca yaaa
Ayy milletin işi gücü yok habire yorum yapıyorlar
Ben açık açık deniyoruz olmuyor yarama tuz bastın sagol diyordum sorana
Sen ne yaşıyorsun bilen yok herkes istemiyormussun da çocuk sahibi olman için seni ikna etmek zorundalarmis gibi tövbe estağfurullah

Geç döllenme olabilir mi ay canım valla ovü. Çizgiler vardı bu nasıl oluyor ya

ya bizde bilemedik benimki diyor ki alıştırdın alıştırdın şimdi de yok diyorsun🤣🤣🤣 hani yumurtlama döneminde falan sık ilişki oldu Ya 🙈🙈🙈
Sanmıyorum canım ya pik ve catlama günleri değerlendirdik sonra değerlendiremedik birliktelik olmadı

Kayganlastirici jel canım hamile kalmayı kolaylaştırıyor bı de vajinal kuruysada kullanılıyor. Spermler hızlı bir şekilde ileri hareket etsin diye
Hee ben de diyorum ne jeli
Mfk ürünü falan sandım Allah Allah jel de mi vardı diyorum 🤭

Back
X