• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben one step
Olumlu düşün bitte 😅 biz dolu dolu seviniyoruz var işte bebişin maşallah daha ne desin kız bu bebe 🤣🤣🤣😍🙏🍀
testi hakkında kötü şeyler okudum onun yüzünden böyle düşünüyorum yoksa bende görüyorum teyzesi onu 🥹🥹❤️❤️

Normal canım heran yumurtlama da olabilir bazen daha geç yumurtlama oluyor. Yani bu olay illa 13. 14. gün filan olmuyor değişken bir şey.. ve evet yine de yumurtlamama ihtimali de var ki bu da normal bunları kafana hiç takma canım
tamam canikom bugün ve yarın da tekrarlayıp test olayını kapatıcam kafamı karıştırıyor çünkü

İnşallah aşko ya. Biz negatife alışmışız🤣🤣

Ya misafirim geldi evden çıkamam ki bu gün akşam da kalacaklar

Ay inşallah vardır yaa

Aşkım ikisi aynı ultrason mu ki onların 🤭 kız ben ne biçim sqğlıkçıyım 🤣🤣🤣

Aşkım dimi ya şimdi daha belli oluyor ama inşallah kızarır
Evet kuzum aynı ultrason 😁

Selam kızlar ben bu ay da elendim galiba🙄
Hastaneye yatırdılar zatürre olmuşum
2 hafta kimseye temas etme dedi doktorum cinsi münasebet de buna dahil sanırım
Herifi de zatürre etmeyek

Kızlar acil bi bakabilir misiniz geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu 😂😂🧸🥲
Hemen mi çıktı çizgi? Eğer öyle ise pozitif test bu bence kan ver

Selam kızlar ben bu ay da elendim galiba🙄
Hastaneye yatırdılar zatürre olmuşum
2 hafta kimseye temas etme dedi doktorum cinsi münasebet de buna dahil sanırım
Herifi de zatürre etmeyek
Çok geçmiş olsun canım olsun sağlık önemli bir ay geç olsun

Kız ben one step

testi hakkında kötü şeyler okudum onun yüzünden böyle düşünüyorum yoksa bende görüyorum teyzesi onu 🥹🥹❤️❤️
Bak biliyorum o testi ama hepsi de yanlış olamaz ya ve bide bende hiç çıkarmadı pembelik bile düşün 🤗

Yapmadım aşko misafirlerim geldi yalan oldu test 🤣 sabaha bi test daha yaparım dicem ama ultrason zarar vermez diyor R Random3 yapamam belki test. Bi kaç gün sonra yaparım

O zaman niye hemen ultrasona almadılarda bir ay sonrasına gün verdiler bana hemen alsalardı ya 🤣🤣🤣
Aşkım ne dedilerde 1 ay sonraya verdiler ultrasonun bi zararı olmaz ki bende böbrekleri sen ultrason çekildim ama hiç bişey yapmıyorlar karından bakar gibi bakıyorlar işte

Eklentiler

• 7DA6B362-418F-4C64-9E91-E03DD9B1C4AF.webp
    7DA6B362-418F-4C64-9E91-E03DD9B1C4AF.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 55
Back
X