• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana bişey diyeyim mi sen bunu akşam yaptın değil mi bugünü değerlendir kesin ama yarın sabah yine yap çünkü yarın sabah daha pik olabilir bakarsın yarın akşamda çatlar 🤗
Ben öyle yapmıştım akşam çok koyu idi ondan sonraki gün sabah yaptım pik oldu akşam silikleşmişti
Yaa keşke sabah yapabilsek ama çok zor işe gitmek için zor uyanıyoruz 😂 ama bu akşam kesin inşallah 🥰

Yapmadım aşko misafirlerim geldi yalan oldu test 🤣 sabaha bi test daha yaparım dicem ama ultrason zarar vermez diyor R Random3 yapamam belki test. Bi kaç gün sonra yaparım

O zaman niye hemen ultrasona almadılarda bir ay sonrasına gün verdiler bana hemen alsalardı ya 🤣🤣🤣
Orasını bilemiyiciğim 🤷😁

Ya o kadar tatlısınız ki iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsımız
Evet ben geçen ay çok hissetmiştim ama bakalım bat günü bir test daha yapalım ondan sonra kesinleşir her şey 🙏
Bende seni yirimmmm ❤️❤️❤️
Sende iyi ki varsın bebeğim benim ❤️❤️😘 inşallah günden güne koyulaşacak ve en son kopkoyu çıkacak 😍😍 inanıyorum ben kuzummm ❤️❤️❤️

üzülme canım tekrar düşer sadece ilacını sabahları mutlaka kahvaltıdan en az yarım saat önce almaya çalış bir de aynı saatlerde al bu şekilde daha çok yardımcı olursun
Teşekkür ederim canım evet kahvaltıdan önce aç karnına almaya çalışıyorum ama saatine çok dikkat edemiyorum inşallah işe yaramıştır 🥰🥰

Back
X