• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy bu mu silik kızzzzz 😍😍😍 daha ne kadar belli etsin kendini bence aşırı belli çizgi 😍😍❤️ Ama aşko çok bulanık resim keşke net çekebilsen daha iyi görürüz 😍😍
Yarın tekrar atarım sabah size
Net çekmeye çalışırım😍😍😍

Ginnys Ginnys canım nasılsın sesin çıkmıyor kuzum nasıl hala seni yoruyor mu
Valla kalçamda sol taraf sinir sıkışması oluştu ayakta duramıyorum yürüyemiyorım gebelikte rastlanabiliyormuş bilinen bir tedavisi yok kendiliğinden geçecek dedi doktorumuz

Tesadüf karşıma çıkmasa bir süre sonra öğreneceğim gebe olduğunu gözün Aydın olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah herşey güzel olsun 🥰
Ya teşekkür ederim de aşko çok belirsiz
Bak yine test yaptım bu şekilde çıktı
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys R Random3 Lale95 Lale95
miraclebeyb miraclebeyb M mucizeOldu
7D48C5BF-62D5-4142-912C-190E280E48AA.webp
BB681F76-67E6-4EF4-9EAC-5E5D7FFF6236.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Kız ilişki sabah yap demiyorum ha 🤣 yani öğlen gibi ovülasyon testi yap yanına al çalışırken öğlen molanda yap
Dün değerlendirme olamadı maalesef bugün hanıma aldım test hala devam ediyorsa test pozitif çıkarsa bugüne kısmet çok üzüldüm ya 😞😞

Kızlar günaydın güzel tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 🌸 üç ay önce kürtaj oldum bu ay tekrar denemelere başlıycam kısmetse size sorum şu olucak bir kimyasl ve bir düşük yaşadım pıhtılaşma testi yaptım ondanda heterezigot olanlar çıktı doktorum da coraspin 100 mg verdi gebelik oluşana kadar kullan dedi. Siz gebelik öncesi veya gebelik durumunda kullandınızmı merak ediyorum riskli mi acaba

Olumlu düşün bitte 😅 biz dolu dolu seviniyoruz var işte bebişin maşallah daha ne desin kız bu bebe 🤣🤣🤣😍🙏🍀
Kizlar merhabalar. Gecikmenin 3. Gunundeyim. Kasık ağrım devam ediyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif galiba mevsim değişikliğinden gecikti 😓

Kizlar merhabalar. Gecikmenin 3. Gunundeyim. Kasık ağrım devam ediyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif galiba mevsim değişikliğinden gecikti 😓
Günaydın canım biraz daha beklesen testi tekrar etsen belki sonuç değişebilir geç döllenme vs oluyor ya belki öyle birşeydir

Kızlar testleri attım
Tekrar çektim
Eskiden yeniye
En alttakini şimdi yaptım ilk idrarla
Sizce artış var mı
Umarım tutunur ve adet olmam bugün olmam gerekiyor hesaplama göre ve inşallah olmayacağım
Çiçeklerim bi bakın
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R Random3 miraclebeyb miraclebeyb Lale95 Lale95 M mucizeOldu ve unuttuğum çiçeklerEki Görüntüle 3159051 Eki Görüntüle 3159053 Eki Görüntüle 3159054
Adet kelimesini unut ne adeti 😑😑 maşallah gün gün koyulaşmış işte hamilesin sen hamileeeee😍😍😍 inşaallah bi güzel tutunur annesine sağlıkli bebiş olur 😍😍😍

Back
X