• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım çok şükür memlekete geldik ara tatil olunca, sen nasılsın ?
Bugün 5. Günüm pazar günü test yapmayı düşünüyorum
Yaaa heyecanlı bekleyiş başladı 😍 sonu mutluluk olsun inşallah 🙏🏻 ben de gezmelerdeyim canım İstanbula abimin yanına geldik. Desene 2-3 gün sonra belirti aramaya başlıyoruz 🤭

Yaaa heyecanlı bekleyiş başladı 😍 sonu mutluluk olsun inşallah 🙏🏻 ben de gezmelerdeyim canım İstanbula abimin yanına geldik. Desene 2-3 gün sonra belirti aramaya başlıyoruz 🤭
Evet yaa inşallah canım bakalım 🙏🏻 Ne güzel hava da her yerde güneşli iyi oldu bizim için 🤩 şimdilik belirtiden sayarsam sadece beyaz akıntım var

Merhaba kizlar, dun aksam test yapdim 10 dakika bekledim birsey yokdu, bu sabahda yeniden idrar testi yapdim derse gidiyordum 5 dakika bekledim tek cizgiydi bende gitdim, simdi geldim oylesine bakiyim dedim 2 sindede cift cizgi var resimdeki gibi

Eklentiler

• 1B562E14-C75C-4D68-A603-6849339C5A8B.webp
    1B562E14-C75C-4D68-A603-6849339C5A8B.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kizlar, dun aksam test yapdim 10 dakika bekledim birsey yokdu, bu sabahda yeniden idrar testi yapdim derse gidiyordum 5 dakika bekledim tek cizgiydi bende gitdim, simdi geldim oylesine bakiyim dedim 2 sindede cift cizgi var resimdeki gibi
Hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Bat ne zaman? Erken gebelik testi yok muydu? Umarım hamilesinizdir 🤗

Hevesimiz kursağımızda kaldı bu papateslerden😂😂😂😂😂uyuyamıyorum bile ya
Bugün 3 4 saat çişimi tutup tekrar test mi yapsam kontrol amaçlı
Dün oazarsı yoktu test falan bugün alıp yapayım ne dersin
Hahhaha işte böyle oluyoruz bizden kan alıp bakmadıklarında 🙈işe de gözümüz kıpkırmızı çizgi gördün 😍😍

Back
X