Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

koptum ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

süper yaaa benimkide alır mecbur kalınca hatta test bilem aldı kaç kere test saklaması kolayda orkiti saklaması zor oluyomuş öle diyo bi keresindede işten gelirken aldırttımda kapıyı açtım bi baktım eli kolu dolu marketi yığmış eve aşkım daha yeni yaptık ya alış veriş bu ne dedim yaa koca markete giripte bir orkid olıp çıkamadım ilgi çekmesin diye ıvır zıvır aldım arada kaynadı işte diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 diyoki sonrada ya aşkım bidaha kendin al çok masraflı oluyo ben alınca diyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

koptuğum andır:)

ayy benimkini de bi kere yolladimmm..mecbur gitti cok agrim vardi,kalkacak halim yoktu..markasini soyledimm..gittigi yerde yokmus, bakip duruyormus hangisini alsammm diyeee:ecrin_bebek:
sonra bi kac babane toplanmis basina bakip gulusuyorlarmis:))))bizimki de sormus bunlardan hangisi en iyisiii diyeeekaydirigubbakcemile3sanki cok onemliii birsey aliyorrda..onlardaa tavsiyede bulunmuslar sag olsunlarreve geldi benimle alay ettiiler dedii..edilmeyecek gibi degilsin ki dedim.simdi marketten alinca eger yanimdaydi soyle bi etrafa bakti birileri var mi diye:))sonra bana dedi aaa senin kullandigin bu degil kiii neden baska aliyorsunn:bbo:kotex i degisip buraya yeni gelmisti molped aldim diyee soylendi birde bak hep boyle yapiyorsun kullandigin seylerin markasini degisip sonra memnun kalmayip soyleniyorsun diyooo.alt tarafi ped amaaa anlamiyor kiiiiii

Bir tane de benden..... yalnız bu yıllar önce başımdan geçti büyük bir alışveriş mağazasına girdim. Kedim için mama ve kum alıcaktım. Bir türlü bulamadım... Sonra ortada gezen bi reyon görevlisi genç bir çocuğa pet ürünleri ne tarafta dedim (ama ardından da evcil hayvan diye ekledim sanırım benim o son söylediğimi duymadı ) ve beni bayan pedlerinin olduğu reyona götürdü .Burda buyrun dedi ve hızla çekti gitti ben arkasından ama ama ama dedim ve orda kaldım. Hep yanarım bari açıklama yapsaydım...Ne geniş oldu bu bayanlar demiştir diye o gün bugün yanarım ....açıklayamadım içimde kaldı.....

:))))))) çok şeker bi durum...

yaa bu erkeklern saftirikliği beni öldürüyoo Allahmm benm kocamda kadınlarla ilgili bazı konularda bölee Franszz çk komikyaa delikafadulden

Benim kocacımda gebelik testi almış biraz önce, adetim gecikti biraz.Alsana dedim ama almaz sanıyodum.Utanır heralde dedim ama almış.Ne kadarda meraklıymış gebelik testi almaya.Gerçi buda onlar için bi güç gösterisi gurur kayanağı olabilir.Bu bakış açısıyla aldıysa çok normal o zaman :)

:roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3 allah iyiliginizi versin kizlar emi ben nasil fark etmedim burayi :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

Benimde böyle bir anim var aslinda.... Kiz kardesim daha kücük 8 yaslarinda falan tabi o siralar onun ne oldugunu bilmiyorum ama benden görüyor cünkü genelde dolabimda durur... Banyoya falan birakmam öyle paketi babam görür falan diye... Neyse bir gün bizde misafirler var dayimlar bütün sülale ordayiz reklamlar cikti orkid reklami tabi kiz kardesim demezmi Ablamda bundan kullaniyor :) Utanctan sok gecirdim orda

tebrik ediyorum kendisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…