minyatür kullanıcısından alıntı
Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.
---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn
kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...
süper yaaa benimkide alır mecbur kalınca hatta test bilem aldı kaç kere test saklaması kolayda orkiti saklaması zor oluyomuş öle diyo bi keresindede işten gelirken aldırttımda kapıyı açtım bi baktım eli kolu dolu marketi yığmış eve aşkım daha yeni yaptık ya alış veriş bu ne dedim yaa koca markete giripte bir orkid olıp çıkamadım ilgi çekmesin diye ıvır zıvır aldım arada kaynadı işte diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 diyoki sonrada ya aşkım bidaha kendin al çok masraflı oluyo ben alınca diyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla benim babamda anneme alırdı hatta bir keresinde anlaymıştı bi anısı gulmekten ölmüştük
Eczaneye gitmiş babam ped alcaktım demiş eczacı kanatlı mı gece mi normal mi beyfendi demiş? valla ben hiç kullanmadım arkadaşım ver işte sen ordan demişcanım babam ya
yeğenimin(abimin kızı) henüz yeni yeni yürümeye başladığı yıllardı...
ben aceleyle odama girdim ped değiştiriyorum bi çıtırtı oldu arkamda bi baktım velet yanımda...
hiç çaktırmadım nasıl olsa bebek anlamamıştır diye...
bir akşam yemekteyiz bizde..
bütün sülale abimler ablamlar annemler...
yeğenim sofrada kalkıp demezmi...
halam dötüne bez bağlıo diye...
yer yarılsaydıda dibine girseydim dediğim andı işte...
herkez şokta ben kıpkırmızı.....
aklıma geldikçe ürperirim....
:roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3 allah iyiliginizi versin kizlar emi ben nasil fark etmedim burayi :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?