Canım melegim kizim

Bazi konular oluyor burada yorum yapamiyorsun Allah yardim etsin diyerek dua ediyorsun ancak benim icin buda o konulardan Allah yar yardimciniz olsun sizin icin onun icin hayirli dogru olan neyse o karari nasip eylesin kalbinize demeye geldim

Sayfalara baktim herkes bakis acisina gore yaziyor ancak bilme ve bilmeme arasindaki dusunce bakis acisida muhakkak yasayana cok farkeder onun icin keskin yazmamak bakmamak lazim
Allah dogru olani konu sahibinin kalbine kondursun

Keşke hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmamış olsaydın...

Eğer gelişmiş ve engelli bireylerin normal bireyler gibi yaşamlarını sürdürebildiği bir ülkede yaşıyor olsaydık aldırmama kararını desteklerdim. Ama maalesef öyle bir ülkede yaşamıyoruz. Ayrıca bu durum fiziksel zorluğu bir yana psikolojik olarak hem seni hem evladını çok zorlayacak bir durum.
Evladının en basit bir düşmesinde bile insanın kalbi sıkışırken, böyle bir durumda insan nasıl yıpranır kimbilir...

Dilerim, bütün testler yanılmıştır...
Dilerim, kimse evladıyla sınanmasın...

Allah şifa versin. İnşallah sağsalim kucağına alırsın evladını. Her şey Allah'tan..
Aldır veya aldırma demem. Kendi adıma konuşuyorum -büyük laf etmek istemem- ama aldırmazdım sanırım.

Hanımlar bilmem farkında mısınız ama konu sahibesi zaten çok üzgün, binbir heyecanla beklediği yavrusunun sağlık durumu hakkında öğrendikleri canını acıtırken, yavrum her türlü kabulüm deyip sadece sizlere içini dökmeye çalışırken yazdıklarınızla hem onu hem de engelli evladı olan anneleri incitiyorsunuz.

Konu sahibesi,
kızınız sizin bir parçanız, yüreğinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın, gebeliği sonlandırırsanız ömür boyu acaba yanlış mı yaptım diyeceksiniz, bebeğiniz doğsa yine bir sürü acabalarınız olacak, bebeğinizin yaşayacaklarıyla yüreğinizde hep bir üzüntü olacak, yani her iki türlü karar da çok ama çok zor.
Bize akıl vermesi de şöyle yapın demesi de kolay, yaşamayan bilmez, dilerim Allah'tan bebeğiniz için Rabbim neyi münasip bulduysa o doğsun içinize, yavrunuz için en hayırlısı neyse o olsun.

İncitilmemeniz, özel çocukları olan annelerin de üzülmemesi için konunuzu yorumlara kapatıyorum.

Son düzenleme:
Back
X