• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım o kadar sıkkın ki amacım sadece içimi dökmek...

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Cumartesi günü abimle maddi bir sıkıntımı paylaştım daha dogrusu telefon konusmamı duydu kendi öğrendi bende söyledim pazartesi hallederim dedi ama böyle bagıra çağıra. Neyse sinirlensede aramızda kalır sanıyordum pazar babama söylemiş babam bişey demedi bana sonra o da anneme annemle aram zaten iyi değil hep söylenir bagırır çağırır eskiden çok tartısırdık şimdi ben prozac kullanıyorum cevap vermıyorum o da sadece bagırıyor. Kalktı bana borcun varmıs abın odeyecekmıs dedı bende sınırlendım zamanında ben öğrenciyken çalışıyordum hem okuyup hem o askerdeydı telefon parasını vs odedım sonra kaç defa yok oglumun yemek parası yok kıtap parası yok bılmem ne parası 1000 2000 paramı aldı kaldı kı bunlar olurken ben 1400 e 1600e falan çalışıyordum bende sınırlendım ben abıme kaç defa yardım ettım o bır kere etmıs cok mu dedım odama geçtim. Dun babamla konusmasını duydugumu bılmıyor ama dusunuyordum 30 yıldır maddi manevı h bir konuda bana destek olmadı hıı harçlık falan vermıstıe ama emın olun fazlasını da aldı x sayıda cocugu var hepsıne ben baktım unıversıtede okurken yazları gıder cpcuguna bakardım. O kadar doldum ki bencıllıgınden... İçimi dökmek istedim sadece. Yalnız sunu bılıyorum evlenınce kesınlıkle gorusmeyecegım.

Allah gerçekten kimseye muhtaç etmesin veren el olduğunuzda iyi ama bir kere alan el olduğunuzda gözlerine batıyor.aile kavramı zaten birbirine destek olmak değil mi maddi manevi ki ilk kez olan bu durumu büyütüp sizi üzmeleri yanlış zaten zor bir dönemden geçiyorsunuz belli ki daha toleranslı olabilirlerdi

O yüzden hep derim keşke abim yerine ablam olaydı :/ abiler çok hayırsız yaw. Benim abimden alacağım var , ama pek verecek gibi durmuyor. Üstelik şu an durumu çok çok iyi.

Görüşmemek de olmuyor iilaki görüşüyorsun anne baba kardeşten uzaklaşamıyorsun gelip buluyor. bir şekilde dertleri illaki ..siz bakış açınızı değiştirin...kırılmayın...bencil insanlar diyerek geçin.... Bir çok ailede büyüyünce birşey oluyor ve sihir bozuluyor sanki o aynı odada siz yatmamış,çamurla birlikte oynamamış gibi birden bire başka cumhuriyetlerin insanları oluyorsunuz çok acı ya gerçekten...onlar değişmez..siz değişin..boşverin gitsin...

Aileniz de biraz değişik madem abin söyledi niye bu kadar uzatıyorlar bilmiyolarmış gibi zamanında senin ona yardım ettiğini. Abim var benimde hayatta kimseye kardeşime para verdim borcu varmış yok parası yokmuş asla demez asla olmamış gibi verir çeker gider uğraşmaz öyle şeylerle

Aileniz de biraz değişik madem abin söyledi niye bu kadar uzatıyorlar bilmiyolarmış gibi zamanında senin ona yardım ettiğini. Abim var benimde hayatta kimseye kardeşime para verdim borcu varmış yok parası yokmuş asla demez asla olmamış gibi verir çeker gider uğraşmaz öyle şeylerle
Benim yardım ettiğimi bilmiyorlardı hiç bir zaman bilmediler. Hatta öğrenciyken bi kere o askerdeydı harçlıgımı gonderdım sonra evden para ısteyınce babam gonderdım ya dedı kıtap parası verdım dedim kalkıp ona yaptıklarımı hiç söylemedim.

Sadece bu tartısmamızda brn anneme dayanamadım zamanında ben çok yaptım bir kere yardım etmiş çok mu dedim sustu.

Benim yardım ettiğimi bilmiyorlardı hiç bir zaman bilmediler. Hatta öğrenciyken bi kere o askerdeydı harçlıgımı gonderdım sonra evden para ısteyınce babam gonderdım ya dedı kıtap parası verdım dedim kalkıp ona yaptıklarımı hiç söylemedim.
İşte biri herşeyi döker biri gizli yapar. Söyleyince ne geçti ki eline ne olacak bir kere yapsa. Boşverin sıkmayın canınızı yapsın ödesin bir kere de olsa. Ödeme etme derseniz canına minnet hiç ödemez

Cumartesi günü abimle maddi bir sıkıntımı paylaştım daha dogrusu telefon konusmamı duydu kendi öğrendi bende söyledim pazartesi hallederim dedi ama böyle bagıra çağıra. Neyse sinirlensede aramızda kalır sanıyordum pazar babama söylemiş babam bişey demedi bana sonra o da anneme annemle aram zaten iyi değil hep söylenir bagırır çağırır eskiden çok tartısırdık şimdi ben prozac kullanıyorum cevap vermıyorum o da sadece bagırıyor. Kalktı bana borcun varmıs abın odeyecekmıs dedı bende sınırlendım zamanında ben öğrenciyken çalışıyordum hem okuyup hem o askerdeydı telefon parasını vs odedım sonra kaç defa yok oglumun yemek parası yok kıtap parası yok bılmem ne parası 1000 2000 paramı aldı kaldı kı bunlar olurken ben 1400 e 1600e falan çalışıyordum bende sınırlendım ben abıme kaç defa yardım ettım o bır kere etmıs cok mu dedım odama geçtim. Dun babamla konusmasını duydugumu bılmıyor ama dusunuyordum 30 yıldır maddi manevı h bir konuda bana destek olmadı hıı harçlık falan vermıstıe ama emın olun fazlasını da aldı x sayıda cocugu var hepsıne ben baktım unıversıtede okurken yazları gıder cpcuguna bakardım. O kadar doldum ki bencıllıgınden... İçimi dökmek istedim sadece. Yalnız sunu bılıyorum evlenınce kesınlıkle gorusmeyecegım.
Allah muhtaç etmesin. Kimseyi dinlemeyin.

Cumartesi günü abimle maddi bir sıkıntımı paylaştım daha dogrusu telefon konusmamı duydu kendi öğrendi bende söyledim pazartesi hallederim dedi ama böyle bagıra çağıra. Neyse sinirlensede aramızda kalır sanıyordum pazar babama söylemiş babam bişey demedi bana sonra o da anneme annemle aram zaten iyi değil hep söylenir bagırır çağırır eskiden çok tartısırdık şimdi ben prozac kullanıyorum cevap vermıyorum o da sadece bagırıyor. Kalktı bana borcun varmıs abın odeyecekmıs dedı bende sınırlendım zamanında ben öğrenciyken çalışıyordum hem okuyup hem o askerdeydı telefon parasını vs odedım sonra kaç defa yok oglumun yemek parası yok kıtap parası yok bılmem ne parası 1000 2000 paramı aldı kaldı kı bunlar olurken ben 1400 e 1600e falan çalışıyordum bende sınırlendım ben abıme kaç defa yardım ettım o bır kere etmıs cok mu dedım odama geçtim. Dun babamla konusmasını duydugumu bılmıyor ama dusunuyordum 30 yıldır maddi manevı h bir konuda bana destek olmadı hıı harçlık falan vermıstıe ama emın olun fazlasını da aldı x sayıda cocugu var hepsıne ben baktım unıversıtede okurken yazları gıder cpcuguna bakardım. O kadar doldum ki bencıllıgınden... İçimi dökmek istedim sadece. Yalnız sunu bılıyorum evlenınce kesınlıkle gorusmeyecegım
Allah kimseyi en yakının bile eline düşürmesin 🙏🏻 Sıkmamaya çalış canını canım benim

Sabahtan beri evde bagrış çağrış modunda annem bende oturdum aglıyorum 2 saattir. Neymiş abimi akşam çağırıp beni yüzleştirecekmiş zamanında yagmurunkizi da sana bunu bunu yaptı ödeştiniz diye. Çıldırmamak elde değil.

Madem aileden yana şanslı değilsiniz, yaşınız da 30, ayrı eve çıkmak veya evlenmeyi düşünmüyor musunuz? Ama emin ol aile derin bir yara. Kendi evinde de olsan uzakta da olsan. Bunu da bil.

Sabahtan beri evde bagrış çağrış modunda annem bende oturdum aglıyorum 2 saattir. Neymiş abimi akşam çağırıp beni yüzleştirecekmiş zamanında yagmurunkizi da sana bunu bunu yaptı ödeştiniz diye. Çıldırmamak elde değil.

sorun zaten annenizde
abinizi o kadar şımartmış ki abiniz bu hale gelmiş
şimdi de sorunu muhteşem! bir şekilde çözmeye çalışıyor.
çalışıyor musunuz?

Back
X