- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 33
- 34
Cumartesi günü abimle maddi bir sıkıntımı paylaştım daha dogrusu telefon konusmamı duydu kendi öğrendi bende söyledim pazartesi hallederim dedi ama böyle bagıra çağıra. Neyse sinirlensede aramızda kalır sanıyordum pazar babama söylemiş babam bişey demedi bana sonra o da anneme annemle aram zaten iyi değil hep söylenir bagırır çağırır eskiden çok tartısırdık şimdi ben prozac kullanıyorum cevap vermıyorum o da sadece bagırıyor. Kalktı bana borcun varmıs abın odeyecekmıs dedı bende sınırlendım zamanında ben öğrenciyken çalışıyordum hem okuyup hem o askerdeydı telefon parasını vs odedım sonra kaç defa yok oglumun yemek parası yok kıtap parası yok bılmem ne parası 1000 2000 paramı aldı kaldı kı bunlar olurken ben 1400 e 1600e falan çalışıyordum bende sınırlendım ben abıme kaç defa yardım ettım o bır kere etmıs cok mu dedım odama geçtim. Dun babamla konusmasını duydugumu bılmıyor ama dusunuyordum 30 yıldır maddi manevı h bir konuda bana destek olmadı hıı harçlık falan vermıstıe ama emın olun fazlasını da aldı x sayıda cocugu var hepsıne ben baktım unıversıtede okurken yazları gıder cpcuguna bakardım. O kadar doldum ki bencıllıgınden... İçimi dökmek istedim sadece. Yalnız sunu bılıyorum evlenınce kesınlıkle gorusmeyecegım.