Kaynıma taktım içimi dökmek istiyorum

Kayin normal degilde esinizde hic normal degil.
Kucukse kucuklugunu bilsin.
Benim abimle kucuk erkek kardesiminzin arasindada en az 10 yas fark var.
Ama cokta guzel " oglum senin isin ne bizm basbasa gittigmiz tatilde, otur oturdugun yerde' diyebilir.
Sorun esinizde.
 
Araba konusunda haklısın ama diğer konularda hak veremedim sana.
Eşin zaten arkadaşlarıyla tatile gidecekmiş kardeşi de plana sonradan dahil olmuş.Bunda rahatsız olacak ne var anlayamadım.
Hastane konusunda da her şeyi soruyor diye sinirlenmişsin ama adamın meraklanması normal. Babası ameliyat olmuş sonuçta. Abisi götürüp getirse içine öyle sinecek demek ki ona emanet gibi düşünüyor. Fazla ısrar etmesi yanlış ama.
Montunu beğendi aldı vs. bunlar kardeşler arasında olabilecek şeyler. Nazı geçiyor abisine. Eşin de seviyor ki kardeşini rahatsız olmuyor bu tür şeylerden.
Seni ve çocuğunu ilgilendirmedikten sonra karışma onların aralarındaki meselelere.

Tatil konusunda bir şey demeyi düşünmüyorum. Merak eden hastaneyi, ameliyatı, ücreti her şeyi merak eder, izinlerini tatile biriktirmez izin alır gelir. Bizim de doktorluk işimiz varken darlamaz.
 
Kayin normal degilde esinizde hic normal degil.
Kucukse kucuklugunu bilsin.
Benim abimle kucuk erkek kardesiminzin arasindada en az 10 yas fark var.
Ama cokta guzel " oglum senin isin ne bizm basbasa gittigmiz tatilde, otur oturdugun yerde' diyebilir.
Sorun esinizde.

Ben gitmicem eşim arkadaşlarıyla bir günlüğüne gidecek. Öyle olsa kıyameti koparırım.
 
Eşin diyemiyorsa sen ne güne duruyorsun aç telefonu söyle. Kimse sizi yönlendiremez diyeceğim ama yönlendiriyor. Baya kendi malınızı alıp satmanıza bile karışıyor. Diş göstermedikten sonra burda konu açmanında pek mantığı yok.

Ben onla yüz göz olmak istemiyorum çok çirkef.
 
yerinde olsam otele de gitmesine izin vermem.
bu kadar pısırık kalmasına da izin vermem.

ne demek üstüne gidersem ters tepecek?
üstüne gitmezsen nasıl düzelmesini bekliyorsun?
bir cinnet çözer bu işi. geç bile kalmışsın.

Kardeşi çocuğu gibi eşimin. Konuşunca etki etmiyor.
 
O mu karar verecek her isé. Ona ne babaniza aldığınız arabadan.. aklı sıra kendine kalacak araba mal mülk düşkünü.. susmayın bence sizde gerektiği yerde sesiniz çıksın.. bu ne ya! Sustukca altinizdaki arabayı bile kendine hak görür alır..
 
Eşimin bir dur demesi lazım, kafasına dank etmesi lazım. Ağustosta izne gelecek Sardenya ile gittiğiniz otele beni de götür merak ettim diyor. Ya kendin git koskoca adamsın deli mi ne. Biz daha eşimle tatile gitmedik, yeni bebeğimiz oldu. Bu tatil planı yapıyor, ne yapıyım bir günlük götürcem diyor eşim. Onun gözünde hala küçük kardeşi çünkü. Carcar konuşsam ters tepecek biliyorum çok düşkün. Ne yapacağımı şaşırdım.
Güzellikleri tatlı dille konuşun bir kaç kere.. Sonrada tavrınizi alın
 
İllaki bir tane boyle cikar zaten. Anne babanin gozunde de en degerli o olur. Esiniz madem abi kardesinin sozunu niye bu kadar dinliyor. Akil vermek bedava gel sen yap butun bunlari.. İnsanlari anlamak zor Allah sabir versin size de
 
Back
X