Canım Oğlum Geldi :)

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
12.03.2011 - 04:15 de Yusuf Kayram Dünyaya Gözlerini Açtı =)))

Mükemmel bir duygu anlatılması zor bütün duygular birbirine karışıyor acılar sancılar huzur mutluluk hepsi bir arada..Sezaryan ile doğum yaptığım için hemen kendime gelmedim..Canım oğlumu getirin die sayıklamışım =))) Kuzuşum benim dünyalar tatlısı gerçekten mükkemmel bişey..Rabbime hadm olsun kucağıma almayı da nasip etti..Gerçekten çok zor 9 ay içinde taşımak sancısı ağrısı herşeyi zor ama bir o kadar da mükkemmellllll =)))

Rabbim isteyen herkese bu mükkemmel duyguyu tatttırsın inş.

Gecmis olsun canim

ALLAH UZUN ÖMÜR VERSIN OGLUSUNA ALLAH ÖMRÜNÜ UZUN ETSIN INSALLAHH

SENDE BIZE DUA ET

Amiiiiiiiiiin inş. canım teşekkür ederim..

Etmez miyim gerçekten zor ama bir o kadar da mükemmel bişey anne olmak..Rabbim hamile olan arkadaşlara kolaylık verir inş. ve bebek sahibi olmak isteyenlere de hayırlısı ile anne baba olmayı nasip eder Yüce Mevlam..

Allah saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin.. insallah ben ve benim gibi isteyenlerde o günleri görebilir. sevgiler

Allah saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin.. insallah ben ve benim gibi isteyenlerde o günleri görebilir. sevgiler

Amiiiiiiiiiiin inş. canım doğum sancısı geldiğinde dua et dediler..Rabbim o anda yapılan duaları kabul edermiş..En çok aileme ve çocuk sahibi olmak isteyenlere dua ettim..

Ben geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum..4. doktorda ancak kabul ettim amelyat olmayı..İlk gittiğim doktor asla çocuk sahibi olamayacağımı söyledi..2. ve 3. doktorlar ise belki tüp bebek ile ve bu arada kansersin denildi..Ve beniş nişanıma sadece 2 gün vardı..Vazgeçmek istedim ama Sevgilim bırakmadı..O derece kötüydüm..4. Doktor ise kanser olmadığımı tümör değerlerimin yüksek olduğunu..Aşılama ve tüp bebek ile hatta inş. gerek kalmadan bile hamile kalabilceğimi söyledi..4 Ay sonra evlendim..Ve evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim..Öyle zor ki ama Rabibmden umut kesilmez..Hiçbir tedaviye gerek kalmadan bebek beklediğimizi öğrendik..Rabbime sığınıp bol bol dua etmek gerek..Gerisi nasip kısmet..

Gözünüz aydın maş.allah analı babalı büyütsün...Darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımın başına inş.

Amin tebrik ederim öncelikle.Sütünüz hemen geldi mi çok merak ettim?

cevabını ben veriyim ilk basta süt diil baska bi sıvı gelio nasıl bir hikmet varsa eve gelip gusul alıosun ve gögsüne süt dakikalar içinde inio çok özel bi duygu allah herkese tattırsın

saol canım..evet ben baygın iken emzirmişim ağız sütü deniyor ilk gelen süte sarı renkde..BEBEK Doğduktan YARIM SAAT SONRA hemen verilmesi gerekiyormuş..antibyotik gibi bebek için çok önemli imiş..Sütüm geldi ama yeteri kadar değil..mama verdik hastane de 2 defa..

ALLAH analı babalı büyütsün geçmiş olsun bizlerede dua edin hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrucaklarımızı :)

Amiiiiiiiiiiiiiiin inş. canım teşekkür ederim..

Aminnnnnn Rabbim hayırlısı ile cennet kokusunu içine çekmeyi gülüşü ile dünyaları vermiş kadar mutlu olmayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…