- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Gecmis olsun canim
ALLAH UZUN ÖMÜR VERSIN OGLUSUNA ALLAH ÖMRÜNÜ UZUN ETSIN INSALLAHH
SENDE BIZE DUA ET
12.03.2011 - 04:15 de Yusuf Kayram Dünyaya Gözlerini Açtı =)))
Mükemmel bir duygu anlatılması zor bütün duygular birbirine karışıyor acılar sancılar huzur mutluluk hepsi bir arada..Sezaryan ile doğum yaptığım için hemen kendime gelmedim..Canım oğlumu getirin die sayıklamışım =))) Kuzuşum benim dünyalar tatlısı gerçekten mükkemmel bişey..Rabbime hadm olsun kucağıma almayı da nasip etti..Gerçekten çok zor 9 ay içinde taşımak sancısı ağrısı herşeyi zor ama bir o kadar da mükkemmellllll =)))
Rabbim isteyen herkese bu mükkemmel duyguyu tatttırsın inş.
Allah saglikli sihhatli büyütmeyi nasip etsin.. insallah ben ve benim gibi isteyenlerde o günleri görebilir. sevgiler
Gözünüz aydın maş.allah analı babalı büyütsün...Darısı benim ve bekleyen arkadaşlarımın başına inş.
Hayırlı ömürlü olsun inşallah.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Kayra ismini çok severimö, çok güzel bir isim seçmişsiniz. Umarım hayatı boyunca mutlu olur.
12.03.2011 - 04:15 de Yusuf Kayram Dünyaya Gözlerini Açtı =)))
Mükemmel bir duygu anlatılması zor bütün duygular birbirine karışıyor acılar sancılar huzur mutluluk hepsi bir arada..Sezaryan ile doğum yaptığım için hemen kendime gelmedim..Canım oğlumu getirin die sayıklamışım =))) Kuzuşum benim dünyalar tatlısı gerçekten mükkemmel bişey..Rabbime hadm olsun kucağıma almayı da nasip etti..Gerçekten çok zor 9 ay içinde taşımak sancısı ağrısı herşeyi zor ama bir o kadar da mükkemmellllll =)))
Rabbim isteyen herkese bu mükkemmel duyguyu tatttırsın inş hayırlı ugurlu olsun ,nşallah
:89:
Amiiiiiiiiiin inş. canım teşekkür ederim..
Etmez miyim gerçekten zor ama bir o kadar da mükemmel bişey anne olmak..Rabbim hamile olan arkadaşlara kolaylık verir inş. ve bebek sahibi olmak isteyenlere de hayırlısı ile anne baba olmayı nasip eder Yüce Mevlam..
Amin tebrik ederim öncelikle.Sütünüz hemen geldi mi çok merak ettim?
Amin tebrik ederim öncelikle.Sütünüz hemen geldi mi çok merak ettim?
ALLAH analı babalı büyütsün geçmiş olsun bizlerede dua edin hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrucaklarımızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?