Canım Oğlum Geldi :)

Zaman nasıl geçiyor bilmiyorum Paşazadem bütün günümü dolu dolu dolduruyor..Rabbime ne kadar şükür etsem hamd etsem az..İlk zamanlar aman ya 2. çocuk mu yok ne lazım yeter diyordum sanırım ağrılarımdan ve uykusuzluktan Ama şimdi yok ya biraz büyüsün okul çağına gelsin Rabbim nasip eder inş. bir tane daha diyorum acılarını ağrılarını sancılarını herşeyi unutturuyor bir gülüşleri şimdi 5 aylık artık herşeyi bilinçli yapıyor akıllı akıllı bakıyor gülüyor kahkaha atıyor ağlaması bile güzel..bazen ağlamasını bile izliyorum =)) Beni görünce gülüyor sonra yine ağlamaya devam paşammm oğlummm diyorum heyecandan ellerini bacaklarına vuruyor gülüyor =))) bazen uyuduğu zaman özlüyorum tuhaf bişey ama özlüyorum..

ne kadar güzel anlatmışsın inşallah benm oğlum da sağ salim gelir, ben de bu duyguları yaşarım

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün vatana millete hayıtlı bir evlat olsun ihşallah :)

Amin cümlemizinkini inşallah :))

Paşazadem artık 3 yaşında ama dünyalar tatlısı oğlum benimmmm

Yüce Rabbim isteyen herkese ama herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah..Evlatlarımızı bize bağışlasın Mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…