Canım Oğlum

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
353
140
323
Merhaba arkadaşlar
Önceki konumda da yazmıstım bir oglum var görme engelli tedavi oluyoruz rahatsızlığımız retinablastom yani göz tömürü 1 yaşından sonra görmesini kaybetti. Şuan 3bucuk yaşında cok akıllı sanki görüyor gibi hayat yaşıyoruz. Tabi ki zorlukları var içimde sızlayan bir yer dinmeyen bir burukluk, ama cok şükür Rabbime yanımızda ya bizimle ya yetiyor bize sorunumuz şu konuşamıyor. Önceleri bir kaç kelime derdi onuda demiyor bir pedagogla görüşmüştüm oglumla iletişim bile kuramadı duymuyor mu dedi duymasa çizgi film dinler mi bitince aç diye aglayıp açınca susarmı işitme testi iyi cıktı. Bir çok şey deniyorum şarkı müzik cizgi film dinletiyorum konusuyorum. Yemek yerken anlatıyorum. Ama yok ben söylerken dinliyor anlıyor ama konusmuyor. Tabi ki gören bir cocuktan 1 yaş geri de gelirmiş. Ama 3bucuk oldu. Bazen anlamıyorum hemen ne demek istedigini sinirleniyor ben anlayana kadar aglıyor.Konussa bir cok sorunumuz kalkacak ortadan. Sizce başka ne yapabilirim?:110:

Ek gida konusunda gordum sizi, oglunuza cok gecmis olsun. Eger imkaniniz varsa ist’da norma razon var pedagog ve gercekten alaninda cok basarili. Randevu alabilirseniz ona goturun bi isterseniz.

Back