Canım oğlum

tdilmec

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
135
208
18
44
Bir bilsen annen ne zor günler geçiriyor sana bir gelecek kurabilmek ne zormuş benim dışımda kimse istemedi seni babanın seninle ilgili ne büyük şüpheleri var kendinden olmadığına ne çok inandırdı kendini yakında kendi şüphelerinden arınmak adına dna testi yaptıracak sana bizim korkumuz yok dimi oğlum dünya ya gelmeden ne büyük acılar yasatiyorum oğlum sana ama annen seni çok seviyor kimselere muhtaç etmeyecek seni kimseler uzemeyecek seni bakma oğlum sen benim agladigima sana bunları yaşattığım için ağlıyorum seni gerceklestiremiyecegim hayallerin arasına dahil ettiğim için ağlıyorum şimdi tek duam var sen sağ ol sağlıklı ol diye başka da bir şey istemiyorum sen bana allahımin bir mucize mucizesisin herşey den vazgectigimde öğrendim varlığını daha varlığını öğrendiğim gün başladı herşey ilk öğrendiğim de babanı yine inandiramamistim kendi ailemi sorma bile ay ay büyüdüğünde yasayacaklarimin da buyuyebilecegini hiç bilemedim ilk kalp atışını duyduğumda ilk 15 temmuz anne bende burdayım dediğinde bilemedim hiç bir şeyi içim de kendini hissetirdiginde ben agladimda ağlama der gibi o tekmelerin beni yeniden hayata bağlıyor korkma oğlum sen sen sağlıklı ol sağlıkla gel kucağıma ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam yeter ki seni koruyan yüce Rabbim yanımızda olsun bizim sınavımız büyük oğlum ama olsun biz bu sivavida birlikte aşacağız annen seni çok seviyor canım oğlum

Babasına geçen gün bir şaka yaptım ve babalık dedim bunu başka yere çekti ve dna yaptiracagini söyledi zate bunu yaptirmasindan tek bir korkum yok ailemi aradım destekler şu an bundan sonrası kısmet artık

Nikah işini zaten sürekli sallıyordu bende artık tam oluruna biraktim bu hale geldi ben ibretligim

Çok özür dilerim kafam o kadar dağınık ki yanlış yere açmış olabilirim
Yok yanlış yere açmamışsınız ama noktalama paragraf olmadığı için net anlayamamış üyelerimiz, gerekli düzenlemeyi yaparım sizin için.

Hanımlar,
konu sahibesinin eşi doğmamış oğlunun kendinden olmadığını iddia edip dna testi yaptıracakmış, Allah ıslah etsin böyle adamları.

Ya konunun öncesi var galiba , bilmiyorum onları.

Ama güçlü ol. Nikah yok ama nüfus işlemleri için öğrenmek istiyor galiba çocuğun kendinden olup olmadığını . Rezil.

Ne diyeyim ki .. dua edeyim , edeyim etmesine de , keşke kimlikte baba adı yazması umrunda olmasa. . . Yaptırmasan o testi. Ama o zamanda "hah işte benden değilmiş , korktu yaptırmadı " diyecek di mi ? Keşke bununda umrumuzda olmayacağı bi dünya olsa.

Ayrısınız değil mi ??? Doğru anladım .

Back
X