Canım oğlum

allah yolunu açık etsin zor bir hayat seni bekliyor.Aileni haklı buldum ben..Böyle şartlarda bir bebek ,bebeğe haksızlık demek.

Babasına geçen gün bir şaka yaptım ve babalık dedim bunu başka yere çekti ve dna yaptiracagini söyledi zate bunu yaptirmasindan tek bir korkum yok ailemi aradım destekler şu an bundan sonrası kısmet artık

Bence sen bu testi bu adam yaptırmadan önce git bir avukat ile konuş. Hatta bir kaç avukat ile konuş. Diğer yandan henüz
Henüz hamileysen bu testi yaptırmak için amniyosentez gerekir. Onda da düşük riski var.

Açık söyliyim kocam benden bu şekilde şüphelense bunu boşanma sebebi sayarım. Tabi bahsettigin konu disinda suphelenecek bir sebebi yoksa. Bebeğine ve sana karşı ya birseyler hissetmiyor. Ya da böyle yersiz bir şüpheye kapılmasi için kişilik bozukluğu var.

Bence 15 temmuzda ilk tekmesini atmış ben öyle anladım. Kalp atışını önceden almış..

Adam hamileyken dövmüş sizi, ondan sonra yine aynı evde mi kaldınız?

Kaçın gidin DNA falan sallamayın dicem ama çocuğun kimliğinde babası olmayacak, ayyy şu kadınların çilesi nedir ya nedir.

Rabbim sana muhtaç etsin o herifi. Bin pişman etsin ettiklerine.

Umarım evli değildir adam....

Çocuk doğduktan sonra dna testi yapılır. Mahkeme kararıyla çatır çatır kimliğe yazılır korkma. Bu arada olur da babasını kimlikte yazdırmak istemezseniz senin babanın nüfusuna kaydolacak. Yani nufusta babasiz yazmaz. korkmayın kimsecikler bilmez anlamaz.

Benim onun vereceği bir soyadına ihtiyacım yok ki karnimdaki yavruya zor da olsa elbet bakarım ağrıma giden bizi bu halde bırakıp gidiyor olması beni gerçekten tanısanız ben evimden öyle dışarı çıkan biri bile değilim o kendi kurduguna inandı aileme bişey diyemem sonuna kadar haklı hepsi ruhum çok acıyor buda geçecek belki ama bende benden vazgecmes olacağım sadece dua ediyorum allahım gücümü ve aklımı almasın diye

durumuna çok üzüldüm ya.
bebeğine sahip çıkman çok güzel bişey.
bu saatten sonra o gerizekalıyla evlenmezdim ben olsam ama.
evlilikte de huzur vermez bu.
babalık davası aç doğumdan sonra, nafaka versin bebeğine.
el yatkınlığın varsa evde pasta kurabiye yapımı, keçe bebek şekeri - kapı süsü filan yapsan?
kanaviçe filan da güzel oluyor.
instagramda takipçi kitlesi edinip güzel para kazabilirsin.
bebeğine de kendin bakmış olursun hem.

Çok teşekkür ederim yarın bir arkadaşla beraber eve iş verilen yerlere bakacağız ufak tefek en azından evin giderlerini karsilayacagim

Bence resti cekin adama boyle adam sizle evlense ne olacak ezdirmeyin kendinizi ya da dna yaptiracaksaniz bile anlasmali nikah olsun yani ben olsaydim yerinizde oyle yapardim glb.

Ben bununla nikah masasına oturmam asla zaten niyetide yok dna testinde sadece utansın diye yaptiracagim

Kızlar konu sahibi trafik kazasında ölmüş sanırım oğlu doğmuş yaşam savaşı veriyomus çok kötüyüm bursada trafik kazası geçirmiş içim parçalandı

8 aylik hamile bir bayana araba çarpmıştı tatlı almaya giderken bebegi doğmuş süt kampanyası yapılan mi? Cok üzüldüm cok

ah be kardeşim,kaç gündür içimizi yakan senin haberinmiş meğer,
neler yaşamışsın şu kısacık ömründe,evladının yüzü ,yüzünü güldürececekti biraz olsun,oda nasip olmadı göremedin mis kokulunu..
allah kalanlara sabır versin,evladına şifa versin..
senın bagısladıgın organlarınla yenı baslangıclar yapan insanlar senın her daim duacın olacak..
allah rahmet eylesin

Back
X