Canım oğlum

Belki bunca dert sıkıntı arasında normal bir gebelik gibi , 5-6 haftalık koşup gitmemiştir kontrolüne .

Bence 15 temmuzda ilk tekmesini atmış ben öyle anladım. Kalp atışını önceden almış..

Adam hamileyken dövmüş sizi, ondan sonra yine aynı evde mi kaldınız?

Kaçın gidin DNA falan sallamayın dicem ama çocuğun kimliğinde babası olmayacak, ayyy şu kadınların çilesi nedir ya nedir.

Rabbim sana muhtaç etsin o herifi. Bin pişman etsin ettiklerine.

Umarım evli değildir adam....

Benim teyzemin kizida bekarken erkek arkadasindan hamile kaldi teyzem duydugunda cok uzulmus bir sekilde annemi aradi apar topar bebegi aldirmak istedi teyzem ama doktor su durumda anne istemeden hic kimse alamaz dedi annem cok kizgindi kendinize gelin dedim bu onun hayati elalem icin yasamiyor
Sonra erkek tatafini bilmiyorum ama annemin baskisiyla cocuk dogmadan nikah yapildi ne evi oldu ne huzuru oglu dunya tatlisi 2 yasinda ama esi cezaevinde ve bir annesine gidiyor bir kayinvalidesine zor bir hayati var ama cocuguna sahip cikti ben helal olsun diyorum
Siz nikah olsada olmasada babasi sahip ciksada cikmasada cocugunuzu dunyaya getirme karari almissiniz ve sanirim size baski yapicak biri yok etfafta bu hayat sizin el alem ne der demeyin ama gercek babasi oldugunu ogrendiginde eger vicdani varsa buna cok pisman olur bence dogmadan dna testi yaptirmayin bazi riskler olabilir bebek icin
Ailesiyle hic irtibata gectiniz mi tepkileri nedir merak ettim

Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için bebeğim 23 haftalik ailem başta çok karşı çıktı ama ben kıyamadım yavruma aldiramazdim onu bu adam malesef pireyi deve yapacak kadar kendi düşündüğüne inan biri ben evladım ve onun için herkese arkamı dönmüştüm hayat işte arkamda biraktiklarima yeniden aradım ben onların içinde ki öfkeleri anlayabiliyorum ama ne kadar yanımda olurlar onu zaman belli edecek ben evladıma elbet bakarım kendi soyadimida veririm ama çocuğum büyüdüğünde babam nerde dediğinde ki cevabım yok dik durmaya çalışıyorum bazen diyorum hatta ben anne babamı toprağa koydum bunlara göğüs girdim elbet bunada alisacagim dna testini yaptıracağım sadece utansın diye

Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için bebeğim 23 haftalik ailem başta çok karşı çıktı ama ben kıyamadım yavruma aldiramazdim onu bu adam malesef pireyi deve yapacak kadar kendi düşündüğüne inan biri ben evladım ve onun için herkese arkamı dönmüştüm hayat işte arkamda biraktiklarima yeniden aradım ben onların içinde ki öfkeleri anlayabiliyorum ama ne kadar yanımda olurlar onu zaman belli edecek ben evladıma elbet bakarım kendi soyadimida veririm ama çocuğum büyüdüğünde babam nerde dediğinde ki cevabım yok dik durmaya çalışıyorum bazen diyorum hatta ben anne babamı toprağa koydum bunlara göğüs girdim elbet bunada alisacagim dna testini yaptıracağım sadece utansın diye

Rabbim yardımcınız olsun

Babamdan 650 TL maaşım var 450 tlsini kiraya veriyorum pazartesi kaymakamliga gideceğim doğuma kadar idare edeceğim sonrasında yine iş bulup çalışacağım

Evde bebek bakıcılığı olabilir, hem kendi çocuğunuza bakarsınız hem de başkasının. Evden ayrılmadan para kazanmış olursunuz. Tabi bu mesleğiniz yoksa olacak bir şey. Dilerim mesleğiniz vardır ve sıkıntı çekmezsiniz.

Malesef belirli bir mesleğim yok ama yıllardır iş ayrımı hiç yapmadım ben gerekirse evlere temizliğe gider merdiven siler yine yavruma bakarım yeter ki Rabbim güç versin bana

Malesef belirli bir mesleğim yok ama yıllardır iş ayrımı hiç yapmadım ben gerekirse evlere temizliğe gider merdiven siler yine yavruma bakarım yeter ki Rabbim güç versin bana
doğuma kadar çalışabilseydiniz sonra 4 aylık toplu para alabilirdiniz. doğuma kadar çalışmaya bakın sigortalı olarak. hem hastane masrafları için hemde bebek sonrası için çok lazım olur. esas bebek varken çalışmak mesele.

Bugün sskli iş bulsam bu ay ki kirami ödeyemem benim ev sahibim bir saat bile geç yatirdiginda arayabilen biri bu ayı elbet atlacam bulabilirsem bir ev arkadaşı alacağım kafam çok karışık

doğum devlette bile yapsanız baya masrafınız olur. sevgiliniz insafa gelir de inş destek olur. ama kaygılanmayın bebekler herşeyi hissediyo. illa bir yol bulunur. yazın burdan fikirlerimizi bilgilerimizi paylaşırız en azından. hani şehirdesiniz. belediyelerin kadın ve aile müdürlükleri oluyo. bez ve ama yardımı yapıyorlar. aklınızda bulunsun. çok zor şartlarda kalırsanız bu gibi yerler aklınızda kalsın.

dua edin, zamanla herşey yoluna girecektir. çok okuyamadım konuyu ama aileniz açısından da imam nikahı yaptık maasım kesilmesin diye vs diyebilirsiniz. çevrenin dedikodusunu stres yapıyorsanız eğer.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim pazartesi kısmetse kaymakamliktan başlayacağım başım yerde olacak ama tek düşüncem bebeğim sağlıklı olsun öyle çok ağladım ki ben ağladıkça o tekme attı sanki sus ben varım der gibi tek istediğim var benden dualarınızı esirgemeyin

Allah yardımcın olsun. Zor durum. Derdin büyük ama derdinden daha büyük olan Allah. Bu zor günlerin geçer inşallah. İnşallah güzel gelişmeler yaşarsın ve bizimle paylaşırsın. Rahmetli dedemin bi lafı vardı her sıkıntı karşısında biz kendimizi parçalarken o yürekten inanarak Allah Kerimdir derdi. Ve gerçekten herşey çok hayırlı güzel sonuçlara bağlanırdı. Allaha emanet ol.

Çok teşekkür ederim bu güzel cümlelerin için kendi kendimi teselli ediyorum işte bazen diyorum Rabbim rizkimi kesse zaten canımı alırdı o yüzden belki sınavım büyük ama inşallah bunuda atlatacagim

Back
X