Canım sıkıldı

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Selam.
Diyelim ki bir derdiniz bir üzüntünüz bir sevinciniz var. Bunu en çok paylaşmak istediğiniz kişi eşiniz/nişanlınız veya sevgiliniz midir ?
Peki siz paylaşmak isterken karşı taraf arkadaşları ile dışarıda olsa ve yarım ağız neyin var dese ne yaparsınız?
Ben yetinmeyi bilmiyor muyum acaba veya ilgi delisi miyim.
Bana birisi birşey konuşmak istiyordum dese ve üzüntüsünü anlatacak olsa kim olursa olsun vakit yaratırım. Arkadaşlarımlayım tam müsait değilim demem.
Zaten yaşanan sorunlardan dolayı düzelebilmiş değiliz bunun üzerine karşımdaki insandan yeterli ilgiyi göremeyince çok ınciniyorum.
Sizce ben haksiz miyim ?
Insanın sevgilisini dinlemek için kafede arkadaşları ile oturur iken ayıracak 5 dakikası olmaz mı ?
Siz tepki verir miydiniz ?
Edit: 12 buçukta 3 kez aradım. Cevap verilmedi geri dönüşte yapılmadı. Gece 3te bana cevap atıyor. İlgisizsin demene ne gerek vardı oturdum oyun oynuyorduk vs. Dedi. Telefonlarım açılmadı ama hadi sessizde gormedi diyelim insan görünce geri dönüş yapmaz mi

Son düzenleme:
Bilmiyorum insanlar 7/24 bizi dinlemeye hazır mı olmalı? Böyle olay ilk defa oluyorsa normalde olan bir şey değil demek ki önemli denilebilir belki ama... Hani orada arkadaşları ile onlara da ayıp olur. Arkadaşlar da önemlidir aslında.

Selam.
Diyelim ki bir derdiniz bir üzüntünüz bir sevinciniz var. Bunu en çok paylaşmak istediğiniz kişi eşiniz/nişanlınız veya sevgiliniz midir ?
Peki siz paylaşmak isterken karşı taraf arkadaşları ile dışarıda olsa ve yarım ağız neyin var dese ne yaparsınız?
Ben yetinmeyi bilmiyor muyum acaba veya ilgi delisi miyim.
Bana birisi birşey konuşmak istiyordum dese ve üzüntüsünü anlatacak olsa kim olursa olsun vakit yaratırım. Arkadaşlarımlayım tam müsait değilim demem.
Zaten yaşanan sorunlardan dolayı düzelebilmiş değiliz bunun üzerine karşımdaki insandan yeterli ilgiyi göremeyince çok ınciniyorum.
Sizce ben haksiz miyim ?
Insanın sevgilisini dinlemek için kafede arkadaşları ile oturur iken ayıracak 5 dakikası olmaz mı ?
Siz tepki verir miydiniz ?
Evet ben her şeyimi eşimle paylaşırım. Sevincimi de hüznümü de. Ama çok çok önemli bir şey olmadığı sürece ( ölüm haber, yoğun bakım gibi) onun müsait olduğu zamanı beklerim. Arkadaşlarından ayrılmasını mesela. Evet eşim ama sonuçta hayatının her anını tamamen bana adamak zorunda değil diye düşünüyorum.

Ya da siz iki saat sonra anlatsaniz olmuyor mu?
2 saat sonra oldu zaten. Ama hala aynı. Nasılsın neyin var veya ne oldu demek yok.
Ben enteresan bi insanım öyleyse. Arkadaşlarım 10 dakika beklese sorun olmaz.Ayipta olmaz. Ama karşımdaki insan nasılsın bile demiyor ise sorin var demektir

Evet ben her şeyimi eşimle paylaşırım. Sevincimi de hüznümü de. Ama çok çok önemli bir şey olmadığı sürece ( ölüm haber, yoğun bakım gibi) onun müsait olduğu zamanı beklerim. Arkadaşlarından ayrılmasını mesela. Evet eşim ama sonuçta hayatının her anını tamamen bana adamak zorunda değil diye düşünüyorum.
O zaman ben fazla ilgi bekliyorum. Ne olum ne yoğun bakım ile ilgiliydi. Ama uzuldugum bi konu idi

2 saat sonra oldu zaten. Ama hala aynı. Nasılsın neyin var veya ne oldu demek yok.
Ben enteresan bi insanım öyleyse. Arkadaşlarım 10 dakika beklese sorun olmaz.Ayipta olmaz. Ama karşımdaki insan nasılsın bile demiyor ise sorin var demektir
Eee demiş işte bir şeyler ama siz yarım agiz diye begenmemissiniz.

Böyle zamanlarda herkes ilgi bekler
Bence incinmekte haklısınız
Elbette hayatının her anını size odaklayamaz arkadaşlarıyla da bi hayatı var
Ama en azından nasılsın, nasıl oldun diye sorulmalı diye düşünüyorum

Telefonunu alır, arkadaşlarından uzak bir yere geçip 10 dk da olsa sizinle konuşması lazimdi.
Insan en yakını gördüğünün sesini duyunca rahatlar. Eve gidince rahat konuşuruz der kapatırdı sonra bu kadar basit.
Uğraşmak istememiş sanırım.

Telefonunu alır, arkadaşlarından uzak bir yere geçip 10 dk da olsa sizinle konuşması lazimdi.
Insan en yakını gördüğünün sesini duyunca rahatlar. Eve gidince rahat konuşuruz der kapatırdı sonra bu kadar basit.
Uğraşmak istememiş sanırım.
12 buçukta 3 kez aradım. Cevap verilmedi geri dönüşte yapılmadı. Gece 3te bana cevap atıyor. İlgisizsin demene ne gerek vardı oturdum oyun oynuyorduk vs. Dedi. Telefonlarım açılmadı ama hadi sessizde gormedi diyelim insan görünce geri dönüş yapmaz mi

Ölüm, hastalık vs. yoksa öyle işimi bırakıp ben de ilgilenmem.
Eşim de sizin gibidir. Her şeyi anlatır, her an arar sanki faciaymış gibi başına geleni anlatır. Oysa ben o anda çok önemli bir işle uğraşıyor olurum. Tabi 28 yıllık evlilikten sonra ben eşime "yahu kısa kes, önemli değilse kapat işim var akşama konuşalım" diyorum.
Yani sizin için önemli olan onun için önemli olmayabilir. Öyle her daim benle ilgilensin, benim derdime ortak olsun demek bencillik olur bence.

Back
X