herkes makyaj ıcın normal bır yas demıste hayır hıc normal bır yas degıl kızlar napıyorsunuz sız ya :)
ılk sac boyama beyazlar cıkınca olur
yuze surulen fondoten ıhtıyac varsa olur
dugunumde bıle fondoten kullanmadım sadece pudra ... cıldıne kımyasal yuklemesının hıc anlamı yok suan elımıze gecmeyen dupduru harıka bır cıldı vardır hanım kızın . o guzel parıltıyı fondotenle saklamanın anlamı yok
o yaslarda kendınde cok kusur gorur normal olan mevcut gozeneklerı bıle ona kusur gorunur kapatırsa makyaj yaparsa cok guzel olacagını sanır
ona dogallıgın ne kadar guzel oldugunu nerde ve ne zaman yapılması gerektıgını anlatmak ve buna ınandırarak ıkna etmek gerekır
bır parlatıcı bır rımel yeterlı suan kendısıne
dıger turlu makyaj guzelı durdugunu halbukı dogal oldugunda kendı guzellıgının on planda oldugunu ınsanların buna cok dıkkat ettıgını soylemek gerekır
benım annem bana evde ıstedıgın kadar makyaj yap hevesını al dedı hatta kendısı evde bana yaptı evın ıcınde hep makyaj yaptım o zamankı resımlerıme baktıgımda allahım dıyorum bu ne

dısarı cıkarken de sadece parlatıcı ve rımel uygulardım
okadar doymusum kı makyaja dugunumde de dahıl hıc fondoten surmedım göz farı nadir hala bır ruj bır rımel ozel bır geceyse goz kalemı
hem saglık hem fresh goruntu ıcın olması gereken bu hanı 50 yasında soluk tenlı olursun makyaj bazı uygulanır renk esıtsızlıgı ıcın ama 18 yasında ay gıbı ne gerek var