• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkıldı.

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
selam kızlar canım sıkkın kendimi buraya attım :(
şimdi ben ankara nın uzak bir ilçesinde oturuyorum.
eşimin ailesi de ankara da merkezde oturuyor.
ama kayınvalidemler ist.da kızlarının yanında kalıyorlar kızın çocuğunu bakıyor kızı çalıştığı için.
benim kendi ailemde istanbulda oturuyor.benim oturduğum yer taşra bir tane hastane var ve ben hamileyim.
ikili üçlü testler oturduğum yerde yapılmadığı için istanbula gittim büyük kontrellerde
rutin kontrollerimi ise oturduğum yerdeki hastenede yaptırıyorum.şimdi ben burda yanlız olduğum için doğumumu ailemin yanında yapmak istiyorum yani orda yapcam.bu fikri de bana görümcem verdi k.validemlerde mantıklı buldular.

neyse bugün kayınvalidem kayınababama tel.açtı.kayınababam şuan benim yanımda( damadıyla sorunları oldu orda kalmak istemiyor.)
k.babam müsait olmadığı için tel.ben açtım sonra k.babam geldi .
kayınvalidem k.babama tel.hoporlere ver zevzekbayan da dinlesin dedi.
söylediği şeyde şu. k.babam bnm dedeme tel.de demiş ki sen görmüş geçirmiş akıllı bir adamsın.senin gelinin yanında mı doğup yapsa iyi babasının evinde mi demiş. sonra dedem babama tel. açmış.böyle böyle diye.
babamda sinirlenmiş.k.valideme tel açmış tabşi bunlardan benim haberim yok bugün öğrendim.k.validem aracılığıyla.
bende duyunca çok sinirlendim arkamdan laf ediyorlar diye. ama babam sağolsun savunmuş hakkımı.demiş ki siz benim kzımın yanında olsnız doğum dan önce doğumdan sonra toplamda 2 ay kalmınız lazım demiş sadece doğumdan sonra olmaz demiş zaten çocuğa bakıyorsunuz siz en başta bana o güvenceyi verseydiniz tabi ki ank doğum yapardı demiş ama bu şartlar alrın da ben kzıımı yanlız bırakmam demiş yani ben eşimin ailesinin sürekli bnm kararlarıma karışmasından nefret ediyorum bıktım artık hiçö olgun değiller

başınızı ağrıttım k.bakmayın ama canım sıkıldı özellikle de k.valideme tel.hoporlerini dışarıya veridiriyorya sırf bnm cnm sıkılsın die bi de k.validem halam k.babam da dayım olur :) biraz karışık oldu k. bakmayın..........

ben onu bunu gectımde hıc korkmadınızmı cok yakın krabanızla evlenırken 'yarın bıgun cocuk yaparsam ya cocugum engellı olursa' dıye valla cesaretınıze hayran kaldım:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

nasıl yani???

kayınvalideniz halanız,kayınpederiniz dayınız ve siz onların çocuğu ile evlisiniz:53:

çok ilginç..

umarım sağlıklı bir çocuğunuz olur...

İki kardeş iki kardeşle evlenmiş ve onların çocuklarıda birbirleriyle.Çok yakın akrabasınız,umarım çocuğunuz sorunsuz,sağlık bir şekilde dünyaya gelir.
Siz nerde nasıl mutlu olacaksanız doğumunuzuda orada yapın.Doğumdan sonra lohusalık döneminde kayınbabanız bakabilecek mi de bu kadar çok karışıyor?

Son düzenleme:
Kayınvalidem halam kayınbabam dayım olur mu?
Nasıl yani hem anadan hem babadan ortak olan kuzeninizle mi evlisiniz ?
Daha neler duyacağız acaba ?

çok enteresan bir aile yapısı,karışık olmuş.hani sınav soruları vardır ya;eniştem şunun babasıysa teyzem onun halasıysa dayım kuzenimin neyi olur gibi:35:

dede de pek meraklıymış ortalığı karıştırmaya Maaşallah.ona ne ya hu?

Su icinde bulundugunuz duruma tibbi olarak bakarsak.
Siz anne ve babanizin genlerinden meydana geldiniz.
Dayiniz annenizle ayni gene sahip.
Halanizda babanizla ayni gene sahip.
Yani bu durumda esinizle sizin genleriniz iki kardesin genleri kadar ayni.
Nasil cesaret ettiniz buna nasil?
Tamam dini yönden sakincasi yok ama cocugunuzun sakat olacagini hic düsünmedinizmi.?
Konudaki SIKINTINIZA gelecek olursam, aile ici SIKINTI iste.
Yani halaniz, dayiniz, esiniz, babaniz, anneniz ayni aile iste, gecer bosverin:S

Son düzenleme:
Nasıl ya ben hiç bir şey anlamadım cidden :44: Akrabalarmıymış, sonra da birbirine mi düşmüşler, anlamadım valla tam olarak.. :44: Anladığım kadarıyla (umarım doğru anlamışımdır); kayınvaliden kızının yanında doğum yaptığı için. Sende doğum yapacaksın ve annenin yanına gitmek istiyorsun fakat kayınvaliden gitme mi diyo? :44:

Ebrucum dede gitme diyor,konu sahibinin dedesi galiba.gerçi dedeler de ortak oluyor bu durumda

:53: hala =kayınvalide
:53: dayı =kayınpeder
:53: eş =hala oğlu /dayı oğlu

Su icinde bulundugunuz duruma tibbi olarak bakarsak.
Siz anne ve babanizin genlerinden meydana geldiniz.
Dayiniz annenizle ayni gene sahip.
Halanizda babanizla ayni gene sahip.
Yani bu durumda esinizle sizin genleriniz iki kardesin genleri kadar ayni.
Nasil cesaret ettiniz buna nasil?
Tamam dini yönden sakincasi yok ama cocugunuzun sakat olacagini hic düsünmedinizmi.?
Konudaki SIKINTINIZA gelecek olursam, aile ici SIKINTI iste.
Yani halaniz, dayiniz, esiniz, babaniz, anneniz ayni aile iste, gecer bosverin:S

Aaaa bu kadar yakın akrabalar mı? :53: Tebrik ediyorum valla nasıl anladınız bu kadar yakın akraba olduklarını, ben anlayamadım ve şuan çok şaşırdım :53:

çok enteresan bir aile yapısı,karışık olmuş.hani sınav soruları vardır ya;eniştem şunun babasıysa teyzem onun halasıysa dayım kuzenimin neyi olur gibi:35:

Hakikaten ALES mantık sorularına benziyor.:27:

eşimin ailesi de maalesef böyle :(( herkes kerkesin akrabası.. dışarıdan bir eltim bir de ben varım... akrabaların dırdırından eltimin yuvası yıkıldı maalesef... bir ben kaldım ... önceleri çok garip gelirdi hoş şimdi yine garip geliyor ya sanırım artık alıştım bu duruma ....

eşimin ailesi de maalesef böyle :(( herkes kerkesin akrabası.. dışarıdan bir eltim bir de ben varım... akrabaların dırdırından eltimin yuvası yıkıldı maalesef... bir ben kaldım ... önceleri çok garip gelirdi hoş şimdi yine garip geliyor ya sanırım artık alıştım bu duruma ....

sizinle birlikte değişir İnşallah bu saçmalık..iç içe ilişkiler çok kötü ya..bizim iki tarfta da akraba evliliği yok.sağlıklı nesiller için çok tehlikeli bu evlilik türü.

Benim anneannem dayısının oğluyla evlenmiş dedemle yani.
9 çocuk doğurmuş 5 tanesi çeşitli yaşlarda ölmüş :/
sebep akraba evliliği...

olmusla ölmüse care yok,konu sahibi bize akraba evliligi yaptim cocugum sakat olurmu vs gibi seyler sormamis,
kader kismet evlenmisler ALLAH MUTLU MESUT ETSIN umarim bebekleride saglikli dogar,asil konuya cevap versek daha iyi olur bence...:34:

Back
X