Canım sıkılıyor içim daralıyor çökecek gibi hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kızlar ruh halim kötü. Zaten hep kötü 2 yıldır yaşadığımdan zevk almıyorum depresyon bir yandan anksiyete bir yandan mahvetti beni. İlaç kullandım hala içiyorum psikologa da gidiyorum. Bu hafta birden kötü oldum yine nedense ağlayasım var regl olmadım 2 ay tarlusal içip oldum 4. Günüm suan. Bir yandan boğazım şişmiş durumda. Salak gibi dısarı cıktım suan kardeşimin doğumgünü için bir cafedeyim içim daraldı sevgilimi seviyor muyum diye bile kendimi sorguluyorum. Ne zaman gececek bu depresif haller bilemiyorum ilacı da 20 mg içiyordum 10 A düşürdüm sıkıldım ondan da bütün hormonlarımı.bozuyor ayrıca iyiyim die düşürdüm 2 hafta önce belki 3 hafta
. Ondan mı kötüyüm regl mi bogaz agrıdı mı hepten karıstı midem bulanıyor

Önce bı kendini sev canım benim herşey çorap söküğü gibi gelir ben buna çok inanırım zaten gerekli yerlere gidiyorsun gene sen halledeceksin kişinin kendinde biter herşey

3 aydır adet olamıyorum diye doktor tarlusal verdi bugün ilacı kullanalı 3 gün oldu, 2 gündür depresyondayım. Ki öncesinde gayet mutlu neşeliydim.

Bu duruma ggelecek kotu seyler mi yasadiniz canim gezseniz biraz bakim yapmsaniz sevdiginiz aktarnetiflerde bulunsaniz daha iyi olursunuz insallah

Niye kafanıza göre ilacın dozunu düşürüyorsunuz ki ne kadar bilinçsizce.

Bu duruma ggelecek kotu seyler mi yasadiniz canim gezseniz biraz bakim yapmsaniz sevdiginiz aktarnetiflerde bulunsaniz daha iyi olursunuz insallah

Canım ailem sorunlu maddi durum kötü elde avuçta bişe tok babam arada işe girip cıkıyor bunlar yıprattı uzun yıllar beni düşüne düşüne bu hale geldim hayattan zevk almıyorum. Tedavi de görüyorum aslında ama ne bilim herseyi takıyorum kafama

İlaç
3 aydır adet olamıyorum diye doktor tarlusal verdi bugün ilacı kullanalı 3 gün oldu, 2 gündür depresyondayım. Ki öncesinde gayet mutlu neşeliydim.
İlaç da yapıyor ama bnmki bitti yani sonradan mı yaptı anlamadım mala bagladım ağlayasım var snn neyin var canım

Bende de anksiyete ve bipolar vardı. Uzun yıllar kullandim antidepresan. Hiçbir işe yaramadigini anladım. Bırakalı 5 ay oluyor. Daha iyi hissediyorum. Ilaca bagimli olma düşüncesi bana kendimi kötü hissettiriyordu.

Kızlar ruh halim kötü. Zaten hep kötü 2 yıldır yaşadığımdan zevk almıyorum depresyon bir yandan anksiyete bir yandan mahvetti beni. İlaç kullandım hala içiyorum psikologa da gidiyorum. Bu hafta birden kötü oldum yine nedense ağlayasım var regl olmadım 2 ay tarlusal içip oldum 4. Günüm suan. Bir yandan boğazım şişmiş durumda. Salak gibi dısarı cıktım suan kardeşimin doğumgünü için bir cafedeyim içim daraldı sevgilimi seviyor muyum diye bile kendimi sorguluyorum. Ne zaman gececek bu depresif haller bilemiyorum ilacı da 20 mg içiyordum 10 A düşürdüm sıkıldım ondan da bütün hormonlarımı.bozuyor ayrıca iyiyim die düşürdüm 2 hafta önce belki 3 hafta
. Ondan mı kötüyüm regl mi bogaz agrıdı mı hepten karıstı midem bulanıyor
Kıyamam ya :/ Allah kimseye depresyona sokmasın ben çok cektim, 6 ay regl olamamıştım ki civanperçemi çayı içtim bugün 3 günde etkisini gösterdi hemde sakinleştiriyor biraz. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama inan ki zamanla herşey geçiyor ilaçları bırakmaya çalış bana kalırsa, kendini sevmeye çalış içinden gelmiyor biliyorum. Umarım iyi olursun, sevgiyle kal.

Sen iyileştin mü canım sanki
Kıyamam ya :/ Allah kimseye depresyona sokmasın ben çok cektim, 6 ay regl olamamıştım ki civanperçemi çayı içtim bugün 3 günde etkisini gösterdi hemde sakinleştiriyor biraz. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama inan ki zamanla herşey geçiyor ilaçları bırakmaya çalış bana kalırsa, kendini sevmeye çalış içinden gelmiyor biliyorum. Umarım iyi olursun, sevgiyle kal.
Hep mutsuz kalacaksınız gibi

Sen iyileştin mü canım sanki

Hep mutsuz kalacaksınız gibi
Tam olarak değil ama kendimi o kıșın ki halime göre çok daha iyi hissediyorum. Yani o inançsızlık bitiriyor insanı hani azıcık geçeceği ne dair inanç umut olabilse insan tutunacak o umuda ama olmuyor bu süreçte. Ben kimseyi sevemiyordum içimde mutsuzluktan başka hiçbir his yoktu kimseye karşı anlayamıyordum bir yere gitsem dediğimiz gibi sanki acil eve gitmem lazım içimde öyle bir sıkıntı vardı. Ama zamanla yavaş yavaşta olsa beynimin daha doğru düşünmeye başladığını hissettim. Umudum var biraz da olsa en azından telkinde bulunabilecek kadar. Sadece sunu bilin ki siz çok güçlüsünüz ve çok değerlisiniz tüm bunları aşabilecek kadar, kadınız biz öyle yaratılmışız kaçamayız bundan.:) ve bir şey daha tarlusalıbende kullandım inanılmaz yan etkisi var nefes alamama falan psikolojik bir sürü etki onu kullanırken sinir krizleri geçirmiştim. Acınız ne ise yasayın dibe de vurmak gerekir bazen vurmadan kalkamayız zaten bana çok söylemişlerdi.

Canım ailem sorunlu maddi durum kötü elde avuçta bişe tok babam arada işe girip cıkıyor bunlar yıprattı uzun yıllar beni düşüne düşüne bu hale geldim hayattan zevk almıyorum. Tedavi de görüyorum aslında ama ne bilim herseyi takıyorum kafama
Aynilarini hemen hemen yasasdim gibi benim babam yemiyordu ama var oldugu halde yok diyordu varlik icinde yokluk yasati bize ozamnlar bende cok uzuluyordum ama geride kaldi arada aklima geliyor ama takmamaya caliyorum sende oyle yap canm bnm kendin icin iyi ol kendini mutlu edecek seylerle mesguk ol

Kesinlikle ilaçlarınızı kafanıza göre bırakmayın ki zaten aniden bıraktığınızda baş dönmesi mide bulantısı vs olur. Bırakacaksanız da doktorunuzla görüşün azaltarak bırakın. İnsanların ilaçlar hiçbir işe yaramıyor dediklerine bakmayın, herkesin şartları yapısı vs farklıdır. Evet ilaçlar mucize yaratmaz ama kişiye zaman kazandırır, birşeyleri düzeltebilecek gücü verir, hayatınızda yapacağınız bazı değişikliklerle de desteklenirse çok da güzel toparlar insanı. Ama hayatınızda, tavrınızda, kafa yapınızda birşeyleri değiştirmedikçe tabiki etkisi yok gibi gelir. Kişisel çaba şart.

Kesinlikle ilaçlarınızı kafanıza göre bırakmayın ki zaten aniden bıraktığınızda baş dönmesi mide bulantısı vs olur. Bırakacaksanız da doktorunuzla görüşün azaltarak bırakın. İnsanların ilaçlar hiçbir işe yaramıyor dediklerine bakmayın, herkesin şartları yapısı vs farklıdır. Evet ilaçlar mucize yaratmaz ama kişiye zaman kazandırır, birşeyleri düzeltebilecek gücü verir, hayatınızda yapacağınız bazı değişikliklerle de desteklenirse çok da güzel toparlar insanı. Ama hayatınızda, tavrınızda, kafa yapınızda birşeyleri değiştirmedikçe tabiki etkisi yok gibi gelir. Kişisel çaba şart.

canım zaten tamamen bırakmadım doz yarıya düş derdi doktor bende onu yaptım.. ama kötü hissediyorum zaten hep kötüydüm 2 yıldır bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X