Canım Sıkılıyor

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.049
4.168
173
Kızlar canım sıkılıyor stres oluyorum çünkü yarın kayinvalide gorumce kişileriyle görüşeceğim.
O kadar olay yaşadık hala laf sokuyolar açık arıyolar geçen geldiler sırf bi şey bulamasınlar diye çocuğumu da süsledim kendimide çeşit çeşit yemek yaptım evi temizledim. Diken üstündeyim anlayacağınız. Bi şey bulamadılar şükür ama gorumcemin derdi yok onun çocuğu mamanın tadını bilmezmiş yok biberona alışmamış. Gorumcem çalışıyor çocuğuna kayinvalide bakıyordu mamada yiyordu bilinen ve normal bi şey. Benim çocuğum mama yiyor diye bunlardan bahsediyor. Ben çocuğuma ek gıda hazırlıyorum tuz şeker vb yedirmiyorum gorumcem yediriyordu kendi tercihi umrumda değil şimdi yedirmedigini söylüyor 7 aylık bebek içinde inek sütü olan çorba içti benim evimde zaten şuan da 1.5 yaşında tuz şeker hamur işi her şeyi yer. Kendisi bilir ben yarış halinde değilim ama bunlar çok cahilce ve çok saçma heran benimle yarış halinde olması canımı sıkıyor. Bebeğim ne yedi ne içti yoğurt yumurta seviyor mu sürekli araştırıyor söylüyorum devlet sırrı değil bu sefer yalan söylüyormuşum gibi davranıyor. Kayinvalidemle hiç muhattap olmamaya çalışıyorum zaten o ayrı bi dünya geldiler ertesi gün 10 kere aradı araştırma yaptı kavga ettik mi diye yanlışlıkla aradım diyor. Çok saçma dmi kızlar biliyorum ama yakınımda sürekli uğraşan insanlar var canımı sıkıyor işte.

Hicbirinizi umursamiyorum,ben kendi hayatima bakiyorum,dinliyorum ama aslinda gorusleriniz cok da umrumda degil gibi bir tavir benimseyin.
Yani direk soylemeyin tabi de hissettirin umursmadiginizi

Hicbirinizi umursamiyorum,ben kendi hayatima bakiyorum,dinliyorum ama aslinda gorusleriniz cok da umrumda degil gibi bir tavir benimseyin.
Yani direk soylemeyin tabi de hissettirin umursmadiginizi
Haklısınız aslında bunu anlasınlar diye hiç yorum yapmıyorum hicbi zamanda yapmadim zaten sadece geçen sefer mamanın tadini bilmez deyince gayri ihtiyari aa niye annemdeyken yiyodu ya dedim afalladi baya kem küm etti her zamanki gibi ama alışkın eşimle aramızı bozmak için türlü yalanlar yemin ler söylediğinde eşim yüzüne vurdu onu bile kem küm etti gecistirdi. Dinlemiyor görünmek iyi fikir bunu deneyim birde

Yani he hı deyin gecistirin her cocuk farkli deyin.Gene bildiginizi yapin.Umursamiyomus gibi yapinca insan bir sure sonra gercekten umursamiyo

Hıh benim gorumcenin level atlamis hali

Bizde o kıyası sürekli kayınvalidem yapıyor, görümcemin oğlu ile oğlumu...
Beni degil kızını eleştiriyor ama yine de çocuğumun lokmasının sayılması, uykusunun hesap edilmesi, konuştuğu kelime adedi, erken yürümesi vs bunların çok dile getirilmesinden hoşlanmıyorum. Harika çocuk falan da yetiştirdiğim Yok, bir çok şeyi ilk annelik tecrübesizliği ile yanlış yaptım, kafamın dikine gidip bilmeden zarar verdiğim oldu, ama

oğlanın boyu uzun, bak onun çocuğu uzun,
Çocuk 40 yılda bir öğlen uyur, bak o ne güzel uyuttu,
Yanlarında yemek yese, koca tabak yemeği bitirdi,
Çocuk fazla konuşuyorsa, bak o hep ilgilendi böyle oldu...
Kıskançlık diye düşünmüyorum, yine içimi bozmayayım ama zormuş yakın yaş çocuk yetiştirmek, zira bu kıyas yedi bitirdi beni...

Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama durum bu :))

Bazı insanların övgüsü bile tedirgin ediyor. Çocuk küçük kavanoz mamasi yedi meyve püresi allahim ne kadar iştahlı hepsini yedi istiyor abarttilarda abarttilar sadece 5 kaşık ara öğün

Gorumceden once sen konus mesela saglikli birsey yediriyorsun benimkide yemisti diyecekken ay gorumce sen cocuguna bu yasta borek veriyordun degilmi de gul.

Bazı insanların övgüsü bile tedirgin ediyor. Çocuk küçük kavanoz mamasi yedi meyve püresi allahim ne kadar iştahlı hepsini yedi istiyor abarttilarda abarttilar sadece 5 kaşık ara öğün
Ben pek takılmamaya, duymamaya çalışıyorum..
Bazen abartıldıgında içimden okurum çocuğu, kendimi rahatlatmış olurum en azından :)
Sonuçta onlarda o çocuğun iyiliğini ister, biri halası biri babaannesi...

Gorumceden once sen konus mesela saglikli birsey yediriyorsun benimkide yemisti diyecekken ay gorumce sen cocuguna bu yasta borek veriyordun degilmi de gul.
O zaman iyice azıtıyor çok kıskanç cahil ve fesat onu yaptım daha önce çocuk konusunda değil de başka konularda kadından çatır cutur ses geliyordu artık

Bu kaynanalar görümceler neden böyle ya açığınızı bulabilirlet herkes mükemmel olmak zorunda değil. Laf dediklerinde de kusurum olabilir siz de kapatin biz aileyiz diyin açıkça. Problemler olabilir de ailesiniz yani nedir bu düşmanlık. Çok şikayetlet oluyor böyle hanımlara çok üzülüyorum

Babanesini bilemem iyiliğini istiyor olabilir henüz şahit olmadım bi şeyine ama halasının hala gibi hissetmediğini eşi dolaylı olarak herkesin içinde söyledi zaten çocuk zatürre oldu hastanede yatti gelmedi 1 kere bile. 1 aylıkken geldi görmeye bile. Doğum yaptığım gün beni engellemişti whatsptan aramızda bi şey geçmemesine rağmen

Her insan aynı olmuyor demek :)
Bende halayım, iyiki önce ben anne olmuşum yoksa çok hata yapardım, üzerdim gelinimizi :)
Ama şimdi neler hissettiğini ve yaşadığını bildiğim için o sormadan bir şey söylemem, karışmam, eleştirmem, kıyas yapmam, dinlemeye çalışırım..
İnsan en azından kendisine davranılmasını istediği gibi davranmalı diye düşünüyorum...

Bende çok üzülüyorum gün geldi yediğim ekmeği bile burnumdan getirdiler hakkımı asla helal etmiyorum

Evet bende hala olunca çok farklı olcam inşallah ahdım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…