Canim sikiliyor.

Yok çamaşırlar yikanana kadardı her şey...
Tüh şu ex kocayı bir süre unutmuştur demiştim. Gerçi telefonla ve görüntülü bol ekşınlı bir flörtü olmuştu . O bile vazgeçiremedi ex den. ex den next olmazı pamuğum hariç herkes öğrendi

O flört kimdi ya
Oğlunun sınıf arkadaşının babası vardı bi ara o mu?

Pamuk, eski eşinden ve eski eşinin yeni eşinden haberin var mı. Gelişmeler varsa konunu güncelle lütfen. Sevgiler.

Tebrik ederim sizi çocuğunuza bu şekilde mi örnek olacaksınız?Dünyanızın altüst olduğunu sanıyorsunuz.Şu günleri bir atlatın bakalım ne biliyorsunuz dünyanın altının üstünden güzel olmayacağını?Kadınlar güçlüdür,anneler ultra güçlüdür.Geçecek ve belki de Allah, kaybettiğiniz ne varsa fazlasını verecek bu böyledir sabır lütfen

Abla sal bence

Travmatik bağ yazan kişiye katılıyorum abla. Umarım atlatırsın zaten doyumsuz kadınların önüne her şey seriliyor ben de bundan sonra içimden gelmese bile her şeyi isteyen kadın olucam çünkü neden erkeğin peşinden koşan ben olayım o koşsun.

bazı yorumlar gerçekten anlaşılır gibi değil. Hataları da olsa sonuçta bir sıkıntının içindeki hemcimsimizi bu kadar eziklemek niye?bazıları için gerçekten bir derdin var zehirlerini akıtma yeri gibi

`