• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sikiliyor.

Pamukpamuk44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-167
Puanlar
118
Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim

Dediklerine gore ekim ayonda birsuru kadinla yazismis.esi kusunce

Bende diyorum bu adam gidip gelip niye pamuga sariyor, kumarbaz herifin tekiymis tabi parasiz kaldikca pamuga sarmis.

Ve sende cocugunun gelecegini carcur eden bu işe yaramaz herife aşiksin.

O evlenen kadininda salakligina diyecek soz yok.
Hayir kadin ona para vermeyecek maasi120000.kadin calismayacak.kadin ocin degisen bisi yok.

Para verirsen seninle tekrar evlenirim vermezsen başkasını bulurum diyen bir adamı hala sevip ağlamanın krizlere girmenin psikolojide karşılığı nedir bilen yazsın lütfen. Ben hala nasıl o an kanmadınız tekrar evlenmediniz diye şaşırmıştım. Tek amacı sizi tırtıklamak hala nasıl seviyorsunuz yahu? Çocuğunuzun rızkını siz de heba ettiniz, evlenmez diye arsanın yarısını istemediniz. Sattı başkasıyla yedi. Bencillikse siz de bencilsiniz.

Hayir kadin ona para vermeyecek maasi120000.kadin calismayacak.kadin ocin degisen bisi yok.
Kadin icin nasil değişen bisey yok pamuk, kumarbaz bi şeroyla evlenmis, yani senin eks bu kadininda suyunu sıkıp posasini cope atana kadar iyi davranacak, 120 bin maasi olsa ne farkeder kumar oynadiktan sonra?

Ayrica sen niye hala bi terapi falan almiyorsun?

Kurtulduğuna şükür et bacım sen tam olarak bu adamın boklu kicinj mi seviyorsun neresini seviyorsun tövbe ya sabah sabah sinir oldum

Kadin icin nasil değişen bisey yok pamuk, kumarbaz bi şeroyla evlenmis, yani senin eks bu kadininda suyunu sıkıp posasini cope atana kadar iyi davranacak, 120 bin maasi varsa ne farkeder kumar oynadiktan sonra?
Evet bizim zamanimjzda ufal tefek iddialar oymuyordu yapma doyordum gizli gizli pynuyordu ama bitcoin e girmemisti.ben evli olsaydik evi sattirip bitcoine yatirtmazdim.evin borcu 2023 te bitti.o zamandan bu zamana o kadar maasla bir igne alamadi.hepsini botcoine vermis.kumar baska bir boyut ama para aski bambaska idi.para hayatindaki en degerli seydi.zengin olacagim diyordu korkuyordum.zenginlige gerek yok diyordum.adam takmis bu hayale

Kadin icin nasil değişen bisey yok pamuk, kumarbaz bi şeroyla evlenmis, yani senin eks bu kadininda suyunu sıkıp posasini cope atana kadar iyi davranacak, 120 bin maasi olsa ne farkeder kumar oynadiktan sonra?

Ayrica sen niye hala bi terapi falan almiyorsun?
Kadin kumara devam ederse bosarim demis

Para verirsen seninle tekrar evlenirim vermezsen başkasını bulurum diyen bir adamı hala sevip ağlamanın krizlere girmenin psikolojide karşılığı nedir bilen yazsın lütfen. Ben hala nasıl o an kanmadınız tekrar evlenmediniz diye şaşırmıştım. Tek amacı sizi tırtıklamak hala nasıl seviyorsunuz yahu? Çocuğunuzun rızkını siz de heba ettiniz, evlenmez diye arsanın yarısını istemediniz. Sattı başkasıyla yedi. Bencillikse siz de bencilsiniz.
Arsayi istesem bosanmazdi.arsa banka borclarina gitmis.arsaya benim katkim olmadi dogum iznindeydim kendi birikomleri idi bekarlen birktiirdigi para almam istemedim.ama bir sekilde gitti iste

Kadin kumara devam ederse bosarim demis
Terapi almalisin, cidden, onlar artık elalem seni asla ilgilendirmiyorlar, ister mutlu olup devam etsinler, isterse o kadindanda bosansin.

Senin bi cocugun var, terapi alip yoluna bakmalisin artik.

Back
X