- Emoji Skoru
- -167
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ortak armadaslarimizdan haber aldim.eski esim evlenmis.Bir arsa bir evi vardi, arsa bizim evliligikizde alinmisti.yarisini istememistim bosanmaz diye.olay su ki evi 3 sene once satmis ve bitcoine yatirmis.sonra bankadan kredi cekmis, tekrar bitcoine yatirmis.somrasinda ekimde butun paralar gitmis.o ara benden pa4a istemisti.bankaya olan borclsrin aylik faizi 100.000 lira imis ekimde.o arada da evlenmeye calisiyor.kadin bilezik istemis.alamamis, sonra almis, borcum var diye geri alinca kadin evlilikten vazgecmism.bu sefer cocugumun gelecegi olan arsayi satmis.borclar odenmis esyalar alinmis bizlezik alinmis.evlenmisler.evlenmeden iki hafta once beni aradi evlenelim dedi.bitti iliskim dedi.esyalat geliyordu.kadin bilezik yuzinden bitirmis.hala da iddia oynuyormus.
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim
Su an cocugumun gelecegi icin dusundugumuz o arsa ve ev yok.ben kotu hissediyorum.10 milyon zarar etmis.ve hala iddia oynuyormus.kadinla kavga etmisler.kadin ben calismam bana bakacaksin demis, her istedigini yapiyormus kadinin.mtluymusj
Bizim evliligimizde de bana kredi cektorip ev almami istemisti, hic para biriktiremiyorsun demisti, biz cok zrngin olmamiz gerekirdi demisti.parayi hep bendrn fazla sevmisti
Ama hala seviuorum bu adami, kopamiyorum.aglama krizleri basliyor, ilk basta daha yogundu simdi ara ara geliyor.nasil dusunmeliyim