- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
Açıkçası bu samimiyetinize bağlı biraz. Eğer samimi olduğunuz biriyse elbette söyleyin kırıldığınız şeyi. Ama nedense benim kafamda insanların sıkıntılarını alaya alan, ciddiyetsiz, nerede ne konuşacağını bilmeyecek kadar patavatsız biri canlandı bu kadınla ilgili. Dediğiniz gibi dedikodu çıkarabilecek biri mi arkanızdan? Yani şöyle bir durumda yerinizde olsam ilişkimi keserdim tamamen. Yani kırıldığınız noktayı söyleseniz özür mü diler yoksa orada burada kendi yaptığını anlatmayıp "gamze bana soğuk davranıyor hamile olduğumu öğrendiğinden beri" mi der? Ama her iki durumda da koyun aranıza mesafeyi, kim ne derse desin. Ama size önerim insanları önemsemeyin bu kadar, çok hassas birisiniz belli ki, ben de bi zamanlar öyleydim ama değiştim. Yani ben bekarım ama bildiğim kadarıyla bu hamilelik olaylarını stres falan da etkiliyor. Relax olun, boşverin kim ne düşünürse düşünsün sizinle ilgili, bence fazla iyi niyetli birisiniz, inanın çok takdir ettimVe bu tarz insanlar hep eziliyor ne yazık ki. Dişli olun bence
ben bu kişiyi 8 aydır tanıyorum ve yaklaşık 3 aydır oturup muhabbet etmeye başladık. ve ne kadar safım ki ben arkadaş çevremde hamile kalamadığımı üzüle üzüle anlatırken meğersem bu kişi de benle aynı durumdaymış hamile kalmaya çalışıyormuş ama beni hep dinledi bu güne kadar 1 kere bile söylemedi bebek istediğini. hamile kalınca kikirdeyerek '' ayy ben de hamile kalmaya çalışıyordum aslındaa'' dedi. insanlar işini biliyorlar işte. beni sürekli yakın arkadaşlarım uyarır karşımdaki kişiyle ilgili bir durumda 'kızım safmısın bak böyle böyle..' diye gerçekleri görmemi sağlarlar. ben hep üzüldüğümle kalırım. haklısın bundan sonra sadece meraba meraba olmam lazım sanırım. arkamda konuşur mu hiç bir fikrim yok ama sonuçta bu kişile geçmişimiz yıllara dayanmıyor. hiç sormayacağım hamilelik nasıl gidiyor falan diye. belki anlar.. teşekkür ederim desteğin için