• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sikkin dusuncelerinize tavsiyelerine ihtiyaci var sorunlarim var...

Anlamadım
Açık lise sınavlarına neden girmedin?
Sohbet siteleei ne alaka?
Fal baktırıp cıkan cocuk ne oluyor?
Bir de büyü var..

Takıntılısınız galiba, doktor deilim teşhis koymak haddim değil ama ruhen iyi değilsiniz. psikologla görüşün..

Baska cevaplariniz arkadaslar ? Ben kendimi guzel buluyorum begeniyorum. Eskiden daha guzeldim Yakin cevremdekiler guzel diyor.

Gençsin, tecrübesizsin.
Belli ki biraz da safsın, bu alemlerdne pek anlamıyorsun.
İnternet senin gibi çok tecrübesiz ve henüz gözü açılmamış kızlar için çok tehlikeli, bir daha asla kimseye fotoğraf gönderme ve kamera açma. Senin görüntülerini kullanarak iftira atabilir, şantaj yapabilir, başını derde sokabilirler.
Falda bir çocuk çıktı diye ders çalışmamazlık ne demek? Değil fal, gerçek hayatta bile çıksa o çocuk karşına, derslerine neden ara veresin ki? Bir sürü insan hem sevgili yapıyor hem okula gidiyor, hem çalışıyor. Bir çocuk çıktı bilmem ne diye derslerini asacaksan, azıcık aşkla okulu beraber götürecek kapasiten yoksa, zaten hayatta kalamazsın bu dünyada. Aklını başına topla.
Babanın kontrolünden çıkıp özgürce ayaklarının üstünde durmak için zeki olduğunu insanlara kanıtla. İçinde bulunduğun durumdan kurtulmanın tek yolu üniversiteye gitmek, okumak. Bunu da unutma.

Çok kafan karışmış benim de karıştı okurken. Internette çirkinsin diyenlere aldırma. Anonimken Adriana lima'ya bile saydırmak kolay oluyor. Son olarak öyle telefonda konuştuğun çocuklarla kaçma, kaç yaşındasın bilmiyorum, yaşın evliliğe uygun mu? Ama flört olayları seni çok yorup üzüyor gibi hissettim yıl yıl herşeyi aklında tuttuğun için. Evliliği çok istiyorsan görücü usulü mü denesen acaba?

Bir konunun başını bir de sonunu okudum yalan yok
Keyfine Fal baktırırsın anlarım da fala ciddi ciddi inanmak nedir ya ?

Ayrıca büyü falan yaptırmamıştır kimse o senin ergenlikten yetişkinliğe geçiş arasında yaşadığın iç buhranlık mıdır ne denir bilmiyorum onunla alakali.

Kim sana niye büyü yapsın o kadar saçma şeyler için aşırı gereksiz düşünüyorsun ki anlatamam :kızgın:

Falda kendine zaman ayırman gerektiğini,kitap okumanı, anlaşabildiğin arkadaşlarınla kaliteli vakit geçir,Ailene zaman ayır,gelecekte kendin için kariyer ve eğitim kaliten hakkında bir şey çıkmış mı ? :sinirli:

Saat epey geç , uyuyup dinleniyor olman en iyisi

Kendinizi cirkin yetersiz takintili buluyorsunuz anladigim kadariyla biraz a sosyal hayati secmissiniz gibi..yanlis yapiyrsunz yaptiginiz anda farkin da olmuyorsnz yaptiktan sonra farkinda oluyrsnz gibi geldi bana kaygilarin ve korkularin arasina kardesini de katmisiniz fakat orayi cok anlayamadim..kesinlikle lise yi bitirmelisnz..o zmn kendinize olan ozguveniniz yerine gelebilir. Eminim guzelsinzdr. Bunu kimseye ispat etmek zorun da degilsinz sizin ilk onceliginiz egitiminiz olmali...liseyi bitirip daha sonrasin da universite...

Tarihsel sıralamayla bakıldığında yıllar size hiç tecrübe kazandırmamış.
Güzelliği çirkinliği bilmem ama insan birazcık olgunlaşır yahu.
Ders çalışmam lazım fal baktırdım
Falımda o çocuk çıktı ben de sınava girmedim

Bol bol kitap okuyun kompozisyon yazın.
Şu site üzerinden tanışıp fotoğraf atmaları da bir kenara bırakıp okulu bitirin.
Sitedeki abazanlar kurtarmayacak sizi.

Kaydını gelecek kayıtta yenile, elalemin erkeklerine foto atma, kamera açma,aklına her gelen site ya da uygulamaya kendini dahil etme... Büyü müyü yok, sorun sende... Doktora yeniden git.

2012 burnu büyük alni dar bence ucube 2013 76 kredim kaldi babam sofrada tepsiyi devirdi korktum komedi 2014 killarimi aldim falda killi kiz cikti icim cikti bunaldim kredinin 56 oldu 20 den kaldim dondurdum 2017 webcam kirildi cirkinlikten.cok cirkinmisim camdaki oyle dedi kardesim webcam.gordu tepik atti babam 36 krediyi odedi mezuna kaldim unv yerlescem oradan da onden kredi alcam. Benim derdime care bulun kissssslarrrrr

Back
X