canım sıkkın kafam karısık :-(

semihin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
84
37
3
31
Arkadaslar bugun kadin doguma gittim sag yumurtaligimfa.kist var dedi ilac verdi bide bu ay ki yumurtanbcatlamamis buyumus dedi ne demk anlamadim x-( :-X

Kadınların çoğunda var canım canını sıkacak bir şey değil doğum kontrol hapıyla geçiyor sana ne verdi bilmiyorum
Yumurta çatlamadığı için kist oluşuyor diye duymuştum o yüzden bu da normal yani tabi bu söylediğimi doğru hatırlamıyor olabilirim :KK45: bilenler yardımcı olurlar

Zaten progestan kullaniyordum devam et dedi bende arastirma.yaptim netten dediginiz gibi yaziyor ilk kez.boyle bisey dedi aynisini yasyan varsa.bilir diye yazmak.istedim

Bazen çatlamayan yumurtalar kist oluşturabiliyor, ilaçla çok kısa sürede eritiliyor. Bende de olmuştu. Yazdıklarınızdan sizinki de buna benzer bir şey gibi anladım ama bence doktorunuzdan daha açık izah etmesini isteyin, içiniz rahat etsin. Geçmiş olsun.

o sao
saskinlikla sormamisim 12 gun gunum gecti ben bebek.beklerken kist cikti
Benimde korunmaya bıraktığım ilk ay böyle olmuştu hatta doktor kistime bakıp 5 haftalık hamilesin demişti :KK70: sonra ben kan testi istedim de bebek olmadığı çıktı ortaya tabi hemen doktorumu da değiştirdim

Merhaba hanimlar en son 3 Ay once acmistim konuyu gecen hafta kontrol icin doktora gittim hic birsey yok tertemizsin dedi 3 aydir 28 gunde suzenli adet gordugumu soyledim doktor yumurtlamissin bu aralar iliskiye girin dedi biz de o gun iliskiye girdk sorum su hanimlar ben en son 29 nisan da adet olmstm bugun de ayin 29 ben daha adet gormedm belirtide yok doktora gideli ve yumurtlama uzerine iliskiye gireli 5 gun oldu acaba hamis kalma yolunda olabilirmiyim 5 gunde adet gecikmesi olacak kadar ilerlemismidir daha gum bitmis degil ama cok istedigim icin bebek merakimdan soruyorm bu ne acele bi gunun gecsin diyosunzdr napim

Bildiğim kadarıyla zaten yumurta çatlamış olsa ve döllenmiş olsa bile 6 günde bebek oluşuyormuş sizinki geç yunurtlama olmuş eğer tutmuşsa geç Döllenme olur bence.

Back
X