- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Siz isterseniz olur.. ama surekli evham hem size hem cocuga zarar. Benim cocugum 2 kez ciddi hastalik gecirdi. Hastanede yattik duzelme durumu nerdeyse yoktu. Biri hala devam ediyor. Ama diyorum ki cocuklugunu yasasin hayat boyu korumaya calismak ona zarar.Ne güzel. Bende bukadarda yok iste keske olsaydi. Atlatırız inşallah
o izmaritten zehirlendi cocugum 1 gun yogum bakimda kaldi ağlamaktan sesi kisilmisti. Ben kakasindan cikarirlar die dusunurken doktorlar yatirdi onu nasil travma olmasin ogretmen hanim. Bu kafayi yarmaya benzemez cocugum allah korusun o dakkahastanede olmasak kaybedebilirdim. Zehirlenmis sonuçta.izmarit yedi diye bu hale mi geldiyseniz ileri de büyüyünce Allah korusun okulda kafasını falan yarda siz intiharlık olursunuz.
Allah aşkına tedavi olun normal degil sizin bu haliniz.
bir öğretmen olarak söylüyorum ileride çocuğunuz sizin yükününsen çok sıkıntı çeker.
Ya aslında bende kesmek istiyorum. Yeterince emdi bence. Agri kesici bile alamıyorum p.. L dan baska. Dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum kullanamıyorum. Ama nasıl kesicm onuda bilmiyorum asiri meme düşkünü kendisi geliyor kucağıma uzanıyor meme diyoIzmarit yedirmeseniz yeterdi bence.
Bu kadar abartmayın.
Çocukta sadece psikolojik değil, gelişim bozukluğu da olur.
Tecrübe, deneyim, hayatı öğrendikleri yaşlar.
Yapmayın
3 ay daha emecek diye de beklemeyin.
Anne sütünden çok sağlıklı anneye ihtiyacı var.
Inanin bnde rahat olmak istiyorum ruhende fizikende yorgunum surekli peşindeyim cocugun. En kisa zamanda hastneye gidicmSizi rahatlatması için söylüyorum. Benim kuzenim de küçükken mıknatıslı bir piyon yutmuştu ve hiçbir şey olmadı. Paniklemeyin. Bakın size bir örnek vereyim; dün bir deprem yaşandı biliyorsunuz. 17 yaşında bir çocuğun muhteşem kriz yönettiğini gördüm ama sebebini de biliyorum; annesi. Annesi çok...nasıl desem rahat değil de; sen bir şekilde çözersin diye yetiştirmiş çocuğu ve o çocuğun o hali birçok kişinin rahatlamasına sebep oldu.
Çok geçmiş olsun cidden travmatik bir olay. Tabiki de terapi alın ama ben çok da abartılacak bir şey görmedim.Esim gece biz uyurken odada sigara icmis ben birakmam normalde ama uyumami firsat bilmis kullugunude koytukoseye koymus ben sabah uyanir uyanmaz kahvalti hazirlamaya gittim. Baktim esim bağırdi cikar cikar diye panik oldi bnde iceri kostum babasi panik yaptigi icin cocuk korkmus yutmus izmariti doktoru aradım bana hastaneye gidin dedi. Ben kakasiyla cikaraklarini düşünürken doktor yoğun bakim dedi zehirlenmis dedi. Ben zaten bittim. Allahtan hemen hasstaneye götürdük. Ordayken cocugum bi anda bitkin dustu. 1 gun yogum bakimda kaldi ben hastaneden ayrilmadim. Cocugim aglamaktan sesi kisilmisti. Hayatimda hic bukadar korkmamistim ben bu bnde travma oldi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?