Canım sıkkın yardım eder misiniz

Burada bir üye öyle bir konu açmıştı, adam kartını alıp ayda 200 TL eline veriyormuş.
Baştan belli ettiğine, ayrıldığınıza şükredin.

Selamlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben doğuda bir kamu kurumunda memurum aynı zamanda lisans devam ediyor 26 yaşındayım. 6 aydır konuştuğum görüştüğüm biri var oda burada memur ve birbirimizi görüp beğenip başladık duygusal ilişkimize. Neyse ilk 3 ay her şey perfect ilerledi ben bulut üzerinde uçuyorum falan filan derken aramızda bir tartışma çıktı :3 ay önce işte benim maaşım evlenince onun maaşı olacağı kartımın onda olacağı ben de dedim harçlık ver istersen bana.,vericem tabi dedi, sonra ben bu konuşmanın beni soğutacağını hoşuma gitmediğini dile getirdim ki ben zaten eşime maddi manevi yardım ederim elimden geleni yaparım fedakarım.. orada birkaç gün koptu ayrılık kararı VS aldık. Sonra aynı minik ilçedeyiz birbirimize duygularımız bitmemiş olacak ki tekrar başladık biz konuşmaya işte vakit geçiyoruz sinema çay kahve.. Birkaç gün önce beni kırdı yine biraz sert ve argo konuşur ben ağladım o an bitecek dedim oda ağlayınca tekrar kıyamadım.. Ben ne yapıcam bilmiyorum ilk sevdiğim bu adam diyorum ,burada ona alıştım diyorum .bir yandan da evlenince mutsuz olursun bak belli değil mi diyorum bana yardım edin bu arada hepsini anlatmadım daha çok sey var bu en çok rahatsız edenler..
Lütfen size değer veren insanla ilişki sürdürünüz bu ilişki resmen köleliğe benziyor

Adam herseyi açık açık demis bir ömür agliyacaginiza 1ağlayin

Ben insanlar flört ederken neye dikkat ediyorlar cidden merak ediyorum,bu ülkede kadınların , flört ettikleri sevgili oldukları adamin kadın haklarindan haberi var mi ,erkeği kadının önünde tutar mı ,ataerkil bir kafa yapisina mi sahip diye bakmaları gerektiğine inanıyorum,bir ilişkiye başlamadan insanların olmazsa olmaları olmali ,kendisine olan saygisini kaybetmemeli ,,yoksa istemediği seyieri hem kendi hem çocukları yaşar ...Umarım siz de en kısa zamanda bu adamdan kurtulur ve sizin de birey olduğunuzu düşünen ve size saygılı davranan biriyle olursunuz .

Ben insanlar flört ederken neye dikkat ediyorlar cidden merak ediyorum,bu ülkede kadınların , flört ettikleri sevgili oldukları adamin kadın haklarindan haberi var mi ,erkeği kadının önünde tutar mı ,ataerkil bir kafa yapisina mi sahip diye bakmaları gerektiğine inanıyorum,bir ilişkiye başlamadan insanların olmazsa olmaları olmali ,kendisine olan saygisini kaybetmemeli ,,yoksa istemediği seyieri hem kendi hem çocukları yaşar ...Umarım siz de en kısa zamanda bu adamdan kurtulur ve sizin de birey olduğunuzu düşünen ve size saygılı davranan biriyle olursunuz .

Çok güzel yazmışsınız çok

Valla kaç senelik evliyim daha kartımı eşime hiç vermedim ne münasebet ki it gibi çalışıp harçlık alıcan? Babamdan bile harçlık almadm yahu bu millet neyşn kafasını yaşıyor birde söylüyor utanmadan

Yol ver gitsin kalbinle değil mantık ile hareket et ozman hep kazanırsın.

Back
X