Canım sıkkın

t2328

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
23
5
36
33
Merhabalar arkadaşlar yanlış yere konu açmış olabilirim. Canım sıkkın olduğu için buraya yazıyorum. Benim üst bedenim alt bedenime göre daha geniş Sırt bel ağrısı çekiyorum. Ama zayifken omuzlarımin genişliği çok dikkat cekmesede kilo aldığım zaman baya heybetli görünüyor. Hiç sevmiyorum omuzlarımi. Birçok kişiden zayifim ama üst bedenim yüzünden kilolu görünüyorum. :KK43:

Son düzenleme:
Goguslerinizi küçültmenin bir yöntemi yokmu acaba ameliyat hariç zayiflarsaniz küçülür galiba. O sırt ağrısı yapar. Hatta sanırım,sağlığı etkiliyor diye rapor cikabiliyor hastaneden
Onun harici vucut tipinize armut tip mi deniyordu
Göbek bölgesi nasıl?

Ben cok zayif olmama rağmen kilo aldığımda ilk göbeğim sonra kollarim siser. Bacaklarim zayıf kalır.

Goguslerinizi küçültmenin bir yöntemi yokmu acaba ameliyat hariç zayiflarsaniz küçülür galiba. O sırt ağrısı yapar. Hatta sanırım,sağlığı etkiliyor diye rapor cikabiliyor hastaneden
Onun harici vucut tipinize armut tip mi deniyordu
Göbek bölgesi nasıl?

Ben cok zayif olmama rağmen kilo aldığımda ilk göbeğim sonra kollarim siser. Bacaklarim zayıf kalır.
Benim de ilk dikkat çeken omuzlar baya geniş. Kilolu gösteriyor.

Benim de ilk göbek göğüs ama göğüs büyük olduğu için göbek dikkat çekmiyor en dikkat çeken omuzlar baya geniş ve etli oluyor tabi göğüs de büyük tabi. Rapor düşünmüyor değilim önce iyice zayıflamak istiyorum tabi ki ama bişi giyince omuzlarim ve göğüs yüzünden hiç yakışmıyor :KK43:
Siz bence öncelikle zayıflayın ama spor da yapın kaslanirsiniz böylece daha ince ve sikı gözükürsünüz. Canınızı sıkmayın,canınız sağolsun. Kilo da verirsiniz. Illaki üstünüze yakışan şeyler vardır. Insan kafaya takinca yakışmadı diye düşünüyor psikolojik olarak o da var.

Aynı ben bütün kilolar sozlesmis gibi,oo x kilo almaya başladi,haydi sırtına dolusalim,kolunada biraz bırakalım ohhh omuzlarada yayildikmiydi tamam,diyorlar. Diğer bölgelerde tık tok bacaklar sütun gibi övünmek gibi olmasın,bacağa bakan Ahu derya,yukarıya bakan pehlivan görüyor bende. Henüz bir cozumum yok,annem kilo alma diye yalvariyor. Stresli donemdeyim habire yiyorum. Kilolar sırtımda birikmeye başladı,kollara ne zaman geçerler artık orasını kendileri bilir.

Bu dengesiz dağılım çok kişinin problemi. Sorun kilo almak değil, alınan kiloların dengesiz dağılarak proporsiyon sorunu yaratması... giyim kuşam konusunda hileler yaparak omuzlarınıI dar gösterebilirsiniz, internette vardır

Back
X