- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
-
Evet üzücü ama malesef bu olağan bı durum şaşırmıyorum. Nasıl ki eşimizle ilgili sorunları ailemize yansitinca biz duzeldigimizde ailemiz unutmuyorsa tam tersi eşimiz içinde geçerli oluyor. Eşime de bahsetmeyip kime bahsedicem diyor insan ama özellikle aile içi problemleri bazen onlara bile yansitmamak lazım çünkü onlarda genelde unutmuyor. Bu kez ya uzak duruyorlar ya da böyle üstten konuşuyorlar..merhaba; geçen bir konu açtım onun disinda bugün ciddi anlamda sikinti yasadigimi farkettigim baska birsey daha oldu. Erkek kardesimin eşiyle aramız limoni. Bu erkek kardesimede yansidi. Ve kardesimlede aramiz acildi. Bu konudan canım cok yandi. Ve ben kardesimle olayin yasandigi gün o zamanlar nişanli şuan evli olduğum eşime acmistim icimi. Ve cok aglamistim destek de olmustu bana. Ama eşim bugun ben kardesimle övünürken övündüğün kardesin zaten seni aramiyor seni attı dedi. Hayir biz kardesiz illaki arar dedim. Alayci tavirla gorcez dedi.. benim acikcasi cok guvendigim kimsem yok. Birsey oldugunda esime anlatir onla aglar ondan sefkat bulmak isterdim. Ama bugun fark ettim ki ona ne zaman uzuldugum bir konuyu aktarsam bir gun birsekilde beni ordan vuruyor. Suan cok duygusal cok mutsuzum
Biliyormusunuz aynisini söyledim kinama senin de abin var dedim. Biz oyle olmayiz dedi ama alayci tavirlarla.. insallah olmazlar ne diyim"Koca dediğini yarın el koynunda bulursun, kardeşin konumu hep aynı. " deyin. Hak böylesine. O çenesini bi kapatsın. Bugün size yarın ona. Can evinden vurulur bir gün, kendi soyuna fazla güvenmesin.
Siz böyle olacağınızı nerden biliyordunuz ki? O da o kadar emin olmasın o yüzden işte.Biliyormusunuz aynisini söyledim kinama senin de abin var dedim. Biz oyle olmayiz dedi ama alayci tavirlarla.. insallah olmazlar ne diyim
Bazı şeyler de göz önünde oluyor ama, saklama imkânın kalmıyor ki. Söylemem olur biter de diyemiyorsun. Dilinde iğne hazır bekleyen eş büyük sorun, bi daha nasıl güveneceksin sırtını dayayacaksın buna?Ailevi konuları eşime anlatmam ben. Çünkü bir bakıyorum ki benden daha düşman oluyor eşim,ne gerek var? Bir de bu saçmasalak psikolojik yükle uğraşmak istemiyorum şahsen.
Katibim öyle durumlarda da ben hiç ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum şahsen. Her erkek aynıdır diyemem, ama ben 100 erkekten 97 tanesinin boşanma durumunda çirkeflik yapacağını, yeri gelince eşini en zayıf yerinden vurmaya çalışacağını düşünüyorum. En medeni en modern erkek bile böyle yapabiliyor şaşırıp kalıyorsun. En güzeli mümkün olduğunca açık vermemek,göz önündeki durumlarda bile ilgilenmiyormuş gibi yapmak. O zaman olumsuz durumların peşine düşemiyorlarBazı şeyler de göz önünde oluyor ama, saklama imkânın kalmıyor ki. Söylemem olur biter de diyemiyorsun. Dilinde iğne hazır bekleyen eş büyük sorun, bi daha nasıl güveneceksin sırtını dayayacaksın buna?
Boşanmayı düşünerek de yaşanmaz yaşanmamalı. Boşanırsam napcam dediğim evlilik bence olmamıştır. Ha maddi konularda derim, adam hiçbir şey yapmasa ölür, kocasız nasıl yaşayacağımın planını yaparım, ama zaaflarımı bir gün ne zaman bana silah yapar diye düşünerek yaşayamam. Böyle eş olmaz çünkü. Eşlik bu değil. O beni vursun ben onu vurayım oooh bi temiz yüzgöz olalım. Sonra hayır bekleyelim bu işten.Katibim öyle durumlarda da ben hiç ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum şahsen. Her erkek aynıdır diyemem, ama ben 100 erkekten 97 tanesinin boşanma durumunda çirkeflik yapacağını, yeri gelince eşini en zayıf yerinden vurmaya çalışacağını düşünüyorum. En medeni en modern erkek bile böyle yapabiliyor şaşırıp kalıyorsun. En güzeli mümkün olduğunca açık vermemek,göz önündeki durumlarda bile ilgilenmiyormuş gibi yapmak. O zaman olumsuz durumların peşine düşemiyorlar
Ne diyordu büyükler, tam hatırlamıyor olabilirim, “iyi çocuğum var deme ele karışmadıkça,iyi kocam var deme boşanma olmadıkça” bu minvalde bir şey işteBoşanmayı düşünerek de yaşanmaz yaşanmamalı. Boşanırsam napcam dediğim evlilik bence olmamıştır. Ha maddi konularda derim, adam hiçbir şey yapmasa ölür, kocasız nasıl yaşayacağımın planını yaparım, ama zaaflarımı bir gün ne zaman bana silah yapar diye düşünerek yaşayamam. Böyle eş olmaz çünkü. Eşlik bu değil. O beni vursun ben onu vurayım oooh bi temiz yüzgöz olalım. Sonra hayır bekleyelim bu işten.
Boşanınca kocan olmuyor zaten ki.Ne diyordu büyükler, tam hatırlamıyor olabilirim, “iyi çocuğum var deme ele karışmadıkça,iyi kocam var deme boşanma olmadıkça” bu minvalde bir şey işte
Aslında burada okuduğumuz konularda görüyorum biz kadınlar da yapıyoruz bazen,adamın ailesindeki işlere karışıp kendimize pay çıkarıyoruz,bir dönüp bakıyoruz ki kocanın hiiiiiç umrunda değilbiz kendi kendimize onun anasına bacısına sinirlenirjen buluyoruz kendimizi. Ne saçma şeyler.
Büyük konuşmuşBiliyormusunuz aynisini söyledim kinama senin de abin var dedim. Biz oyle olmayiz dedi ama alayci tavirlarla.. insallah olmazlar ne diyim
Erkek milleti hep aynı. Bir gün güvenip içini açarsın. İkinci gün gelip onu senin kafana kakar. Ailenle ve kendinle ilgili en ufak bir olumsuzluğu bile paylaşma. Kimisi diyecek paylasamayacaksak niye evliyiz? Evet, çokta haklılar.. ama maalesef durum bu.merhaba; geçen bir konu açtım onun disinda bugün ciddi anlamda sikinti yasadigimi farkettigim baska birsey daha oldu. Erkek kardesimin eşiyle aramız limoni. Bu erkek kardesimede yansidi. Ve kardesimlede aramiz acildi. Bu konudan canım cok yandi. Ve ben kardesimle olayin yasandigi gün o zamanlar nişanli şuan evli olduğum eşime acmistim icimi. Ve cok aglamistim destek de olmustu bana. Ama eşim bugun ben kardesimle övünürken övündüğün kardesin zaten seni aramiyor seni attı dedi. Hayir biz kardesiz illaki arar dedim. Alayci tavirla gorcez dedi.. benim acikcasi cok guvendigim kimsem yok. Birsey oldugunda esime anlatir onla aglar ondan sefkat bulmak isterdim. Ama bugun fark ettim ki ona ne zaman uzuldugum bir konuyu aktarsam bir gun birsekilde beni ordan vuruyor. Suan cok duygusal cok mutsuzum
Eşiniz olsa dahi anlatmayın.Basa vuruyorlar illaki.merhaba; geçen bir konu açtım onun disinda bugün ciddi anlamda sikinti yasadigimi farkettigim baska birsey daha oldu. Erkek kardesimin eşiyle aramız limoni. Bu erkek kardesimede yansidi. Ve kardesimlede aramiz acildi. Bu konudan canım cok yandi. Ve ben kardesimle olayin yasandigi gün o zamanlar nişanli şuan evli olduğum eşime acmistim icimi. Ve cok aglamistim destek de olmustu bana. Ama eşim bugun ben kardesimle övünürken övündüğün kardesin zaten seni aramiyor seni attı dedi. Hayir biz kardesiz illaki arar dedim. Alayci tavirla gorcez dedi.. benim acikcasi cok guvendigim kimsem yok. Birsey oldugunda esime anlatir onla aglar ondan sefkat bulmak isterdim. Ama bugun fark ettim ki ona ne zaman uzuldugum bir konuyu aktarsam bir gun birsekilde beni ordan vuruyor. Suan cok duygusal cok mutsuzum
Annemin bir lafı vardır " İnsan çiğ süt emmiş, aileni eşin hatta çocuğum bile olsa anlatmayacaksın. Yarın ters düşersen pat diye söyler." Gerçekten öyle anlatmayın. Ayrıca eşiniz de büyük ayıp etmiş ciddi bir konuşma yapmalısınız bencemerhaba; geçen bir konu açtım onun disinda bugün ciddi anlamda sikinti yasadigimi farkettigim baska birsey daha oldu. Erkek kardesimin eşiyle aramız limoni. Bu erkek kardesimede yansidi. Ve kardesimlede aramiz acildi. Bu konudan canım cok yandi. Ve ben kardesimle olayin yasandigi gün o zamanlar nişanli şuan evli olduğum eşime acmistim icimi. Ve cok aglamistim destek de olmustu bana. Ama eşim bugun ben kardesimle övünürken övündüğün kardesin zaten seni aramiyor seni attı dedi. Hayir biz kardesiz illaki arar dedim. Alayci tavirla gorcez dedi.. benim acikcasi cok guvendigim kimsem yok. Birsey oldugunda esime anlatir onla aglar ondan sefkat bulmak isterdim. Ama bugun fark ettim ki ona ne zaman uzuldugum bir konuyu aktarsam bir gun birsekilde beni ordan vuruyor. Suan cok duygusal cok mutsuzum
İnsanlar neden bu hale geldi hemen belden aşşağı vurma gerçekten kime güvenip şefkat arayacağımızı şaşırıdkmerhaba; geçen bir konu açtım onun disinda bugün ciddi anlamda sikinti yasadigimi farkettigim baska birsey daha oldu. Erkek kardesimin eşiyle aramız limoni. Bu erkek kardesimede yansidi. Ve kardesimlede aramiz acildi. Bu konudan canım cok yandi. Ve ben kardesimle olayin yasandigi gün o zamanlar nişanli şuan evli olduğum eşime acmistim icimi. Ve cok aglamistim destek de olmustu bana. Ama eşim bugun ben kardesimle övünürken övündüğün kardesin zaten seni aramiyor seni attı dedi. Hayir biz kardesiz illaki arar dedim. Alayci tavirla gorcez dedi.. benim acikcasi cok guvendigim kimsem yok. Birsey oldugunda esime anlatir onla aglar ondan sefkat bulmak isterdim. Ama bugun fark ettim ki ona ne zaman uzuldugum bir konuyu aktarsam bir gun birsekilde beni ordan vuruyor. Suan cok duygusal cok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?