canım sıkkınn .sabır ....

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
arkadaşlar ..20 mayıs da transferim oldu...12.gün beta hcg 139,8 15 gün 1303 19.gün yani bugün 5976 çıktı ....ama vajinal ultrasonda kese net görünmedi sadece küçük bir nokta gördü doktorum kese olup olmadığı net değil dedi...bozulmuş gebelikden şüphe ediyorum dedi..istanbulda ki doktorum la telefonda görüşemedim az sonra arıycak inşallah....bu kadar umut bu kadar sevinç boşa mı çıkacak...çok üzgünüm...dilerim o nokta cık bebeğimdir.....sabır ALLAHIMM....:14:

arkadaşlar ..20 mayıs da transferim oldu...12.gün beta hcg 139,8 15 gün 1303 19.gün yani bugün 5976 çıktı ....ama vajinal ultrasonda kese net görünmedi sadece küçük bir nokta gördü doktorum kese olup olmadığı net değil dedi...bozulmuş gebelikden şüphe ediyorum dedi..istanbulda ki doktorum la telefonda görüşemedim az sonra arıycak inşallah....bu kadar umut bu kadar sevinç boşa mı çıkacak...çok üzgünüm...dilerim o nokta cık bebeğimdir.....sabır ALLAHIMM....:14:

Gönlünü ferah tut , iyi düşün iyi şeyler bulsun seni.
Ben bu bebeğim için gittiğim de boş kese olma ihitmali çok yüksek dendi , çünkü adet günümle uyuşmuyordu , ekranda ki görüntü , ancak doktorum bır hafta daha bekleyeceğim dedi ve gittiğim de geç döllenme nedeni ile göremediğim kızımı gördüm..

Onun için umudunu yitirme , he olduki boş gebelik , olsun her şerde bir hayır vardır unutma ...

canım merak etme. pozitif düşün pozitif olsun. bozulmuş gebelikte beta hcg böyle yükseliyor muki? inş o nokta senin bebeğindir ve sana tutunmaya çalışıyordur. BOL BOL DUA ET CANIM.

stres bize en çok zarar veren şey canım bunu sakın unutma.... Öncelikle sakin ol ve doktorunun aramasını bekle lütfen.. Allah korusun eğer sonuç negatif ise de yani gebelik yoksa bunda da vardır hayır kendini hemen topla ve yola devam et..... anne olmak hepimizin hakkı bunu unutma lütfen !!!!!! güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Gönlünü ferah tut , iyi düşün iyi şeyler bulsun seni.
Ben bu bebeğim için gittiğim de boş kese olma ihitmali çok yüksek dendi , çünkü adet günümle uyuşmuyordu , ekranda ki görüntü , ancak doktorum bır hafta daha bekleyeceğim dedi ve gittiğim de geç döllenme nedeni ile göremediğim kızımı gördüm..

Onun için umudunu yitirme , he olduki boş gebelik , olsun her şerde bir hayır vardır unutma ...

Dilerim bende sevinçle o günlere kavuşurum...gördüğüm kalp atışını duyduğum....elbette herşeyin hayırlısı..her zaman söylediğimiz bu,ama ama...........ALLAH gönlümü freahlatsın inşallah sağol arkadaşım ..:16:

stres bize en çok zarar veren şey canım bunu sakın unutma.... Öncelikle sakin ol ve doktorunun aramasını bekle lütfen.. Allah korusun eğer sonuç negatif ise de yani gebelik yoksa bunda da vardır hayır kendini hemen topla ve yola devam et..... anne olmak hepimizin hakkı bunu unutma lütfen !!!!!! güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

şu an ihtiyacım olan en son şey stres biliyorum ama insanın bazen elinde olmuyor işte duyduklarına üzülüyorsun...ALLAH yardımcımız olsun ..teşekkürler..:16:

canım merak etme. pozitif düşün pozitif olsun. bozulmuş gebelikte beta hcg böyle yükseliyor muki? inş o nokta senin bebeğindir ve sana tutunmaya çalışıyordur. BOL BOL DUA ET CANIM.

evet canım o zamanda yükseliyormuş...ama içimden bir ses diyor ki " ben buradayım annecim merak etme "...o sese güvenmek istiyorum ..sabırla bekliyorum..ben kızım eşim..hepimiz dua ediyoruz..tüm ailem dostlarım herkes dua ediyor..RABBİM kabul etsin ..iyi dileklerinize katılıyorum hepinize teşekkür ederim ..ALLAH RAZI OLSUN .:16:

Arkadaşlar ..dün sıkıcı bir kaç saat den sonra ist daki iki doktorumla da telefonda görüştüm..ikiside ..beta hcg gayet güzel artıyor gebeliğin devam ediyor dediler....murat bey görülen o noktacığın bebek olduğunu çok minik olması sebebiyle öyle görünmesinin normal olduğunu , 15 16 haziran dan sonra daha net görüleceğini söyledi....erbil bey de.. aynı fikirde..istersen buraya gel ben sana bebeğini göstereyim dedi..:) ama çok uzak gelemem dedim..sabırla dua ile beklemekten başka çarem yok...Rabbimden ümidimi kesmiyorum ALLAH KERİM :emir_bebek::emir_bebek::49: sevgilerimle arkadaşlar Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah :16:

Back
X