canım tak etti yolacam bu adamı artık

Günaydın kızlar,

canım kolay degil allah yar ve yardımcın olsun inş.en kısa zamnda düzelir sorunların,

benimde korkularım var yada hamilelik stresi mi desem ?bilemedim şimdi bu sitede hep okuyorum bebekten sonra degişen eşler degişen hayatlar acaaba mı diyorum? Sonra hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum ya add olmaz filan diye ama eşim bebek dogduktan sonra degişirse acaba benden sogursa diye de hep düşünüyorum inş.degişmez allah emenet yani :26:

benim eşimde böyleydi hatta işten çıkıp direk arkadaşlarıyla takılırdı hiç eve gelmeden....
gece saat 3-4 ne zaman eserse o zaman gelirdi üstelikte zil zurna sarhoş olarak...
gelip evi dağıtır bardakları camdan atar masaları devirirdi gecenin bi vakti...
bana sarardı resmen titrerdim karşısında korkudan...
kendi kendine vazgeçti artık gitmiyo alkolde almıyo...
sus bekle kendi vazgeçsin diyemem sana çok haklısın bi anne olarak bu durumdan rahatsız olmakta...
ailesiyle konuş belki işe yarar...

bu kadar lafın, kavganın üstüne pişkin pişkin uyuması, dışardan yemek söyleyip yemesi falan da insanı bi ayrı deli eder ya...
Allah yardımcın olsun cnm

Günaydın kızlar,

canım kolay degil allah yar ve yardımcın olsun inş.en kısa zamnda düzelir sorunların,

benimde korkularım var yada hamilelik stresi mi desem ?bilemedim şimdi bu sitede hep okuyorum bebekten sonra degişen eşler degişen hayatlar acaaba mı diyorum? Sonra hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum ya add olmaz filan diye ama eşim bebek dogduktan sonra degişirse acaba benden sogursa diye de hep düşünüyorum inş.degişmez allah emenet yani :26:

canım sen hiç korkma inan bizimkinin doğumla bebekle alakası yok..en yakın samimi olduğumuz arkadaşlarımız bizim apartmana taşındığından beri son 1 yıldır yani böyle olduk...sen takma şimdiden böyle şeyleri..

Şöyle her akşam (bir hafta yeter) evine teklifsizce gidebilecek bir dostun arkadaşın varsa, o çıkmadan al çocuğunu git. Neymiş görsün her gün dışarıda olmak.

umrunda bile olmaz emin ol hatta daha çok sevinir o gitti bende çıkacam diye:-((( zaten hep aynı şeyi yapıyolar arkadasıyla telefonlaşıyolar sonra hadi sizde gidin bayan bayana oturun diyolar..öff ya:-(((

güzelce konuş bi de. anlamazsa tehdit et. onu da anlamazsa eve alma. kesinlikle alma. benim ablam eniştemi 3 gün almamıştı eve, çocukları küçüktü o zaman, eniştem arabada yatmış 3 gün sonra da pes etmiş.

az kaldı zaten böyle giderse bende aynını yapıcam...iyilikle söyleyince söylediklerim havada kaldı hep dün aldığım kararları bir bir uygulayacağım oldu oldu olmadı bunu bile deneyebilirim..

birde arkadaşlar kimse benim eşimin özgürlüğünü kısıtlamaya çalıştığımı düşünmesin..bir akşam evde durup bir akşam dışarı çıksa yine ses etmezdim ama evli çocuklu ve çalışan bi eşi olduğunu unuttu iyice...evlenmeseydin diyorum diyorki orda bir sürü adam var bi sen ses çıkartıyorsun..nerden biliyosa diğer erkeklerin eşlerininde ses çıkarmadığını...yaptığın doğrumu diyorum ağzını bıçak açmıyor...sözde kültürlü eğitimli üniversite mezunu hem kendi hemde diğer iki arkadaşı:-((( o kahve köşelerinde (ne sigara ne alkol alan bir adam) ne buluyorlar anlamıyorum...

hemen boşa
şaka şaka

bence hiç umrunda olmasın
yada öyle davran
sen gıtme dedıkçe ınadına gider erkek milleti işte
sende kendınce planlar yap komşuya gıt annene gıt
dank eder merak etme
gitsin alsın hevesını
çıkarsın gazını
koşa koşa gelir:)))

ya çok cins bi durum. bıraksam benm eşim de yapar bunu ya da arkadaşı olsa. allah tan arkadaşı yok burda ggidip geleceği. bir ara ablamla veya annemle takılmamı istedi, alışverişe onla git, dışarı onla çık gibicesinden. ben direk tavrımı koydum. dışarı birlikte çıkınca çocukla ilgilenmek zoruna gidiyormuş, yoruluyormuş. başka zaman da kelli felli baba olur.

ama eşime hep derim ben senden boşansam ya da bana bişey olsa ölsem kalsam; rabbimden tek dileğim sonraki karın beni mumla aratsın sana, yandım allah bu nasıl kadınmış, senbenimi özledim alaaaah diye bağırtsın inşallah allah sana derim. anca böyle kıymet bilecek anladım artık.

Offf sinir bozucu hakikaten. Sen de canim plan yap, mesela bir aksam yemegi icin rezervasyon yaptir bir yere. Esine de soyle seninle vakit gecirmek istiyorum, boyle bir sey yaptim, gelmezsen kendim gidicem cok bunaldim tek basima evde oturmaktan de. Ki gelmezse de al bebegini git restorana, guzel bir aksam yemegi yemis olursun. Anlamadikca tekrarla bunu, elbette sen ne yapiyorsun ya bensiz disarida diyecektir. O zaman derdini guzelce anlatir, tek basina evde sikildigini kendisinin de orali olmadigini soylersin.

ay ben de böyle çabalardan hiç hoşlanmam. kadın açık açık söylemiş bir de yemek mi ayarlayacak? benim gururuma dokunur her çözüm kadınlardan geliyor ya. valla arkadaşım senin önerine değil de tepkim, erkeklerin öküzlüklerine yanii! :47::47:

kocanın bi an oğlak burcu erkeği olabileceğini düşündüm.... onlarda olur bu vurdumduymazlık.. allah yardımcı olsun canım halamın eşi de böyle ve 20 yıldır baş edemiyo....arkadaş çevresi değişmediği sürece düzelmesi çok zor birşey o yüzden çok sıkıntı yapmamaya çalış yıpranan sen oluyorsun

hemen boşa
şaka şaka

bence hiç umrunda olmasın
yada öyle davran
sen gıtme dedıkçe ınadına gider erkek milleti işte
sende kendınce planlar yap komşuya gıt annene gıt
dank eder merak etme
gitsin alsın hevesını
çıkarsın gazını
koşa koşa gelir:)))

gitsin alsın hevesini mi?
ben cidden bazı yorumlara pek inanamıyorum. ne demek hevesini alsın ne demek dank eder. böyle şey var mı? istediği haltı yapacak kadın evde bekleyip bu sürecin geçmesini bekleyecek.

erkeklerin böyle konuların kafasına dank etmesi için sessiz kalmak falan değil çözüm. bir 'şok' etkisi yaratmalısın. ilişkinde bunu söyleyecek bir yere sahip değilim ancak sen fikir sorduğun için ben olsam ne yapardım onu söyliyeyim. topla pılını pırtını bir arkadaşına mı gidiyorsun, otele mi gidiyorsun öyle bir şey yap (ailenin evine falan gidip onları karıştırma).veya sen gitmek istemiyor musun? onun eşyalarını topla koy kapıya.
görsün bakalım şok darbesinden sonra nasıl oluyormuş bu durumlar.

bazı erkeklere yüz verdikçe astarını isterler. öyle suyuna git huyunu bil ile olmaz bu işler.

sen de dışarı çıkma planları yap hatta ondan önce davran... bugün de çocukla sen ilgilen ben dışarı çıkıyorum de çık git ama öyle komşuya annene filan değil, onun aklının sende kalacağı yerlere git... yok ben de çıkıcam derse iyi çocuğu anneannesine bırakayım ozaman filan de ne bileyim arkadaşlarınla dışarı yemeğe git filan öyle ev oturmalarına değil...

Bütün yorumları okudum en iyisi güzellikle ses yükseltmeden konuşmak dedim ama siz defalarca konuşmuşsunuz zaten.. siz bi yere gidin sürekli diyeceğim onu yaparsam daha çok sevinir demişsiniz o çıktı bnde çıkıyim diye.. en son tepkinizi beğendim aynen öyle devam edin.. hatta eve almama fikri en güzeli.

benim sürekli evde oturmaktan canım sıkılıyor diyorum annemlere in canın sıkılırsa diyor. ben her gün annesi ve kardeşlerini görmek zorunda mıyım?

gitsin alsın hevesini mi?
ben cidden bazı yorumlara pek inanamıyorum. ne demek hevesini alsın ne demek dank eder. böyle şey var mı? istediği haltı yapacak kadın evde bekleyip bu sürecin geçmesini bekleyecek.

erkeklerin böyle konuların kafasına dank etmesi için sessiz kalmak falan değil çözüm. bir 'şok' etkisi yaratmalısın. ilişkinde bunu söyleyecek bir yere sahip değilim ancak sen fikir sorduğun için ben olsam ne yapardım onu söyliyeyim. topla pılını pırtını bir arkadaşına mı gidiyorsun, otele mi gidiyorsun öyle bir şey yap (ailenin evine falan gidip onları karıştırma).veya sen gitmek istemiyor musun? onun eşyalarını topla koy kapıya.
görsün bakalım şok darbesinden sonra nasıl oluyormuş bu durumlar.

bazı erkeklere yüz verdikçe astarını isterler. öyle suyuna git huyunu bil ile olmaz bu işler.

ya canım bu durumu gerçekten yasayan ancak anlar ve sende sanırım denk gelmişsin hayatında böyle birşeye...yorumun çok samimi ve içten teşekkür ederim...bu yazdıklarınızı eğer dün koyduğum kurallar işlemezse tek tek kullanacağım emin olun..eninde sonunda pes ettireceğim onu...sessiz kalmak asla çözüm değil,hele umursamamak benim eşimde hiç etkili değil..senin tarzın bence çok etkili olacak benim ODUN da

benim sürekli evde oturmaktan canım sıkılıyor diyorum annemlere in canın sıkılırsa diyor. ben her gün annesi ve kardeşlerini görmek zorunda mıyım?

demekki evde canı sıkılıyor seninkininde bizimki gibi..o zaman kendi insin annesine dışarı çıkacağına...demekki oraya inmek çözüm değil,kendi bile can sıkıntısını annesigilde gideremeyip dışarı çıkıyorsa sen nasıl gidip can sıkıntını giderecksin onun ailesinde...

bizim her iki ailede bize yakın değil aynı şehirdeyiz ama uzaklar her iki tarafta ve ikimizde evin içinde ne olur biterse evin içinde kalır ne ailelere ne arkadaşlara anlatılır...inşallah bu sorunuda kimseye duyurmadan halledebilirim

Benim fikrim şu aynın onun gibi davranmandan yana. kızma ve sinirlenme çocugu annelere bırak ve gıt gezz arkadaslarınla takıl ama tıpkı onun gibi abart arka arkaya günlerde git gez dolaş sonrada zaten sana o kızmaya başlayacak. kendı gezmeyı bırakıp senın gezmelerının peşine düsecektir.

esiniz bekar hayatindan henüz kopamamis gibi geldi bana
cokmu gencsiniz erken mi evlendiniz?
aile ve sosyal hayatin dengesi kuramiyor esiniz bunu ögretmelisiniz
ama dedigim gibi erken evlilik ve gencseniz bilemiyorum

Benim fikrim şu aynın onun gibi davranmandan yana. kızma ve sinirlenme çocugu annelere bırak ve gıt gezz arkadaslarınla takıl ama tıpkı onun gibi abart arka arkaya günlerde git gez dolaş sonrada zaten sana o kızmaya başlayacak. kendı gezmeyı bırakıp senın gezmelerının peşine düsecektir.

Buna tamamen katiliyorum bazen erkeklerin bazi seyleri iyi anlamalari icin onlarin yaptiklarinin aynisini onlara yapmak. Sen bi kac gun gez toz 9-10da gel eve de gorelim bakalim. Senin gezmelerine takmaya basliyacaktir boylece sende kendini bir nevi anlatmis olursun =)))

Back
X