Eşim ve bitmek bilmeyen dışarı sorunu

Çocuğa üzüldüm babasının gözünün içine bakıyor tatil misin diye soruyor o öküzde hayır diyor hep. Ya işte bişe yapmıcağınızı bilince insanın tavsiye veresi de gelmiyor. kapı kilidini değiştirin anahtarı kocanıza vermeyin temelli sokakta kalsın.
 
Adam parklarda dibini mi dovduruyor hiç takip etmedin mi? Bin tane konu açmışsın adamin umurunda değilsiniz ilk günden hamile kalınca herif kaçmış gitmiş evden. Yapacak bir şey yok ya adamı umursamadan devam edeceksin ya da sutlayacaksin ama sende o ışık yok. Konu açmaya devam edersin. Çocuğa da saçma sapan seyler anlatıp durma şuursuzca davranıyorsun çocuğu niye uzuyorsun???

Ayrıca adam sana bıçak saplarim demiş ama beni seviyor diyorsun gerçek misin anlamadım en iyisi bı uzmana git aklın yerine gelsin biraz.
 
Back