- 24 Nisan 2015
- 20
- 3
- 36
- 40
- Konu Sahibi bingildak85
-
Yoo abartı değil bende sevmıyorum birinin karışmasınıBugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
Bende çok rahatsız oluyorum. Siz diye hitap etmek zor olmamalı.Bugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
30'larımdayım ve bunu bana diyenler 20 falankaç yaşındasın, bence almak istediğin ürünlere bak, onları umursama derim, yani çok abartılcak bişey olmasa da hoş değil, hizmet sektörü, karşındakinin cinsiyetine yaşına görünüşüne bakmadan hepsine aynı yaklaşmalı, hanımefendi, beyfendi, diye hitap etmeli...
ben de sürekli beni göz hapsine alıp peşimde dolananlardan şikayetçiyim valla
düşmanı denize döker gibi :))Kuyruk gibi nere gidersem gelen calisanlari kendimle birlikte cıkışa yonlendiriyorum nere gidersem ordalar zaten.
Evet gelin gelinnnnn topluuu gelinndüşmanı denize döker gibi :))
Ben oyuzden artik elemani olmayan yerlere gidiyorum.pesine takiliyolar bakilmiyo cok sıkıntı bende yaptim satis ama ben insanlari rahat birakiyodum ve kibar konusuyodum tatlim cnm hic sevmem oyle seyleri vallaBugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
Akullarinca sıcak davranıyorlar... Birde müşterinin dibinde gezen magaza çalışanları var...galiba hırsızlık olayı cok oluyor her ihtimale karşı böyle yapiyorlar..bak gözlerim üstünde ha..der gibiBugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?