Canım, tatlım diye hitap eden mağaza elemanları

bingildak85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
20
3
36
40
Bugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?

Bugünlerde beni alışverişten soğutan bir konu var, girdiğim mağazalardaki genelde genç müşteri temsilcisi kadınlar "neye bakmıştın canım", "tatlım o tam sana göre" gibi laubali konuşmalar yapıyorlar ve bu beni o kadar rahatsız ediyor ki hemen mağazadan çıkıyorum. Bir arkadaşıma anlattım amaan nolcak ki ben hiç takılmam öyle şeylere diyor. Sizce ben mi büyütüyorum?
Yoo abartı değil bende sevmıyorum birinin karışmasını

Ben mağazada gezerken peşimden gelen kızlara çok gıcık oluyorum alacağım varsa da almadan çıkıyorum :) bi rahat verin insanlara

kaç yaşındasın, bence almak istediğin ürünlere bak, onları umursama derim, yani çok abartılcak bişey olmasa da hoş değil, hizmet sektörü, karşındakinin cinsiyetine yaşına görünüşüne bakmadan hepsine aynı yaklaşmalı, hanımefendi, beyfendi, diye hitap etmeli...
ben de sürekli beni göz hapsine alıp peşimde dolananlardan şikayetçiyim valla:KK53::KK53:

Bende çok rahatsız oluyorum. Siz diye hitap etmek zor olmamalı.

kaç yaşındasın, bence almak istediğin ürünlere bak, onları umursama derim, yani çok abartılcak bişey olmasa da hoş değil, hizmet sektörü, karşındakinin cinsiyetine yaşına görünüşüne bakmadan hepsine aynı yaklaşmalı, hanımefendi, beyfendi, diye hitap etmeli...
ben de sürekli beni göz hapsine alıp peşimde dolananlardan şikayetçiyim valla:KK53::KK53:
30'larımdayım ve bunu bana diyenler 20 falan :((

Haklisin.
Bana da itici geliyor kucuk kucuk kizlarin canim cicim.diye hitap etmesi ama takilmiyorum ben.
Yap alisverisini cik.bosver

Kuyruk gibi nere gidersem gelen calisanlari kendimle birlikte cıkışa yonlendiriyorum nere gidersem ordalar zaten.

biz de "sen" diye hitap eden çalışanlar olduğunda eşimle birbirimize bakıp "kalsın" diyip çıkıyoruz
hatta bazen eşim uyarıyor "siz" diye.

ben anlamıyorum, büyük küçük herkese "siz" derim
ama nedense laubali tavırla karşılaşıyorum

Bende kuyruğum gibi peşimden tin tin gelmelerine sinir oluyorum bi rahat bırakın ya zaten sormak istediğimiz bişey olursa biz sesleniriz :duduk:

Magaza mudurune sikayet edebilirsiniz. Ben universitedeyken parttime bi magazada calisiyordum. Son dercede disiplinliydi. Patronumuz cok seviyeli konusmamizi hitap etmemizi bilhasa isterdi. Ayrica kuyruk gibi musterileri pesinden gitmeyide patron ozellikle belirtirdi..

ben de aşırı gıcık olurum ve inatla gözüne gıcık gıcık bakarak siz diye hitap ederim rahatsız olduğunuzu belli edin. Bir leresinde bir mağazada kıyafet denerken kız yine al canım bi de bunu giy tatlım falan dedi döndüm dedim pardon kaç yaşındasınız siz tabii ki benden küçük çıktı hımm benden küçükmüşsün diyip ters ters baktım anladı galiba :D

bende sevmiyorum... ne zaman böyle birşeyle karşılaşsam rastgele birşey alıp elime hanımefendi bunun small bedenini istiyorum diyerek sınırımı çiziyorum. yüzsüz olup devam edenini görmedim henüz tatlım cicim diye devam eden olursada açıkça söylerim bu yaptığınız nedir diye?

Ben oyuzden artik elemani olmayan yerlere gidiyorum.pesine takiliyolar bakilmiyo cok sıkıntı bende yaptim satis ama ben insanlari rahat birakiyodum ve kibar konusuyodum tatlim cnm hic sevmem oyle seyleri valla

müşteri, satıcı ilişkisi karşılıklı saygı çerçevesinde gerçekleşmeli

Akullarinca sıcak davranıyorlar... Birde müşterinin dibinde gezen magaza çalışanları var...galiba hırsızlık olayı cok oluyor her ihtimale karşı böyle yapiyorlar..bak gözlerim üstünde ha..der gibi

Back
X