canım yanıyo ama kimse bunu görmüyo:((

nesee2716

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
168
5
118
İzmir
Arkadaşlar kendisinden 5/6 yaş büyük olduğum görümcemle bazı sebeplerden ötürü anlaşamıyoruz sürekli bişileroluyo aramızda..kimseyle tartışmak huyum değil ama bir bakmışım konuşmalarımız tartışmaya doğru ilerliyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..onun yüzünden eşimle bile aramız bozuluyor o derece yani..ailesi ben haklıda olsam haksızda olsam hep onu tutuyolar bense haksız duruma düşüyorum ve onların karşısında bocalıyorum sürekli..eşimde sessiz kalıyo korkuyo ailesiyle aramız bozulacak diye..

Niye tartisiyorsunuz, tartismayi kim cikariyor?
Karsilikli olarak anlasamiyorsaniz az gorusun.

koymaya çalıştıkça dahada kötü olmağa başladı..insanların dikkatni çekiyo ve bundan rahatsız oluyorum..kayınvalidem yok kaynatamla o görümcem var gitsem oraya olmuyo soğuk rüzgarlar esiyo gitmesem eşim baskı yapıyp gidelim diye ne yapacağımı şaşırdım

ya apır sapır konuşuyo sürekli bana kaynanalık yapmaya çalışıyo herşeyi kendisi biliyo görüyo,bana sürekli ben böyleyim şöyleyim diyo asla alttan alamam diyo bi ortamda beni sindirmeye çalışıyo.. aslında bevni yaralayan aile fertlerinden kimsenin bu kıza gücü yetmemesi o ne derse o oluyo bu evde bende buna katlanamıyorum sanırım..sorun bu

Ailede tek üniverste mezunu o herkes onun ağzına bakıyo..babası bile aramızdaki sorunları bildiği halde kızım o senin yengen büyüğün saygılı ol demiyo diyosada o bunu hissettirmiyo bana asla hala aynı çizgide devam ediyo burnundan kıl aldırmadan..

eşim konuştum ben onla bidaha bu durumlar olmicak diyo eyvallah sonra bi karşılaşıyoruz üstüne daha onun tavrıyla karşılaşıyorum deli olacağım

canım benim muhatap olmuyorum şuan zaten ama kayınpederim olduğu için mecbur gidiyorum oraya ama orda o susuyo ben susuyorum ikimizinde surat beş karış dakkalar saat oluyo sanki bana nasıl kurtulacağım bu sorundan anlayamadım ensonki bana karşı yaptığı ayıba ufak ir özür beklerken karşılaştığım tutum ve tavırlar deli ediyo beni...

Mesafe koyun ve hicbir beklenti icine girmeyin.
En son mesajinizda ozur bekliyorum demissiniz ee huyunu da biliyorsunuz, beklemeyin siz de ozur. Kendi terbiyesizligi deyin gecin.
Misafirlikte surat mi asiyor hic muhattap olmayin. Esinizle kayinpederinizle ilgilenin en olmadi televizyon izleyin gormezden gelin gorumcenizi.
Laf mi atti duymayin. Uzaklasin ortamdan. Siz de surekli karsilik verme hevesinde olursaniz sorunlar daha da buyur.
Demissiniz ki tum aileyi yonetiyor. Iste bu sizi hic ilgilendirmez. O esinizin ve babasinin sorunu. Bunun yuzunden gorumceye dis bilemek dogru degil.

Bunlari onun icin degil kendi ic huzurunuz icin yapiyorsunuz unutmayin. Siz istemediginiz surece kimse huzurunuzu kaciramaz.

kesinlikle amacım diş bilemek değil sadece onun bu tutumundan etkileniyorum haksızlığa uğruyorum eşim beni koruyamıyor ailemle ters düşeceğim diye bu korku neden anlayamıyorum ben onun yengesiyim büyüğüyüm ben aynı şeyleri yapsam inanın ailem beni uyarır kızım böyle yapma ayıptır diye kmsenin seslenmemesi zoruma gidiyor ..hislerim bu yönde ve huzursuzum sadece

ya anlatmak istediğim ben onla muattab olmak istemiyorum ama mecburen bulunduğu ortama girip çıkıyorum..normal bir şekilde girdiğim evden stresli bir şekilde dönüyorum evime..orda kim varsa rastgele yanına çekip beni yanlızlaştırıyor tek kalıyorum çoğunlukta gurbetteyim bir yandan bunla uğraşıyorum bir yandan diğer eltilerimle olsun diğer görümcelerimle olsun beni görünce bi muhabbet açıyo ben giremiyorum sohbete bu ve bunun gibi bir sürü şey yapıyo yeterki ben yalnız kalayım incineyim...kendimi ifade edemiyorum tam ama sıkıntı çekiyorum inanın kendimi çok yalnız hissediyorum :((

Arkadaşlar kendisinden 5/6 yaş büyük olduğum görümcemle bazı sebeplerden ötürü anlaşamıyoruz sürekli bişileroluyo aramızda..kimseyle tartışmak huyum değil ama bir bakmışım konuşmalarımız tartışmaya doğru ilerliyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..onun yüzünden eşimle bile aramız bozuluyor o derece yani..ailesi ben haklıda olsam haksızda olsam hep onu tutuyolar bense haksız duruma düşüyorum ve onların karşısında bocalıyorum sürekli..eşimde sessiz kalıyo korkuyo ailesiyle aramız bozulacak diye..
Ahh bu börümceler ah benimde başımda aynı sorun var bana laf sokmaya çalışıyor bende iyi konuşarak cevabını yapıştıriyorum eşim de birşey diyemiyo o yüzden tatlı dille söyliycegimi söylüyorum başta böyle değildim ama onlara göre şekillendim.

Uzak durun bence Kpnuşmaya bile değmez Mecburi ilişkilerinizi sürdürün Nasılsın iyi misin ben de iyiyim den öte gitmesin muhabbetiniz Önemsemeyin Her dediğine hı deyin bitsin Dediğini yapmayın ama he deyim geçsin

Valla arkadasım allah sabır versin ne diyim isin zor buisler böyle yapcak bisey yok en güzeli uzak olmak azıcık asım agrısız basım demis

Back
X