Canım Yanıyor, Ölüyorum...

başka bi kızla flört ediyor bir yandan da seni sevdiğini söylüyor benim buradan midem bulandı buz gibi sogurdum o heriften ve susmazdım sen nasıl susuyorsun hayret dogrusu enayi yerine koyulma artık . Tamamen ayrıl.
Diyorum ya başkasının konusu olsa ve ben okusam ne enayiler var tee allammm diyip geçerdim.
Böyle bir şey hiç başıma gelmedi şimdiye kadar öyle sudan çıkmış balık gibi kalakaldım.
Konuşmayı ilerletirse zaten başka yol yok bana. Tabiki devam edemem :KK61:

Yüzüne karşı içimi dökmeden mi bırakayım? Ben en azından yanıma çağırıp bi tokat atarım diye hayal ediyordum :KK31:

Yüzüne tükür bence

Bugünlerde şerefsiz eski işortağımın yüzüne tüküresim var her gece hayal ediyorum tokattan çok daha tatmin edici bence. Ağzımda tükürükleri toplayıp yüzünün dört bir yanına indiricem

Ay üzüldüm şimdi yaa. Ne diyeceğimi bilemedim. Yorumlara felanda baktım, akıl akıldan üstündür derler. Farklı bakış açıları var. Bence temkinli ol, güvenme. Halk dilinde yavşama konuşması görürsen direk yüzüne çarp. Güzel de bi kaç cümle söyle. Hayırlısı olsun inşallah.

Eminim zor bir durumdur ama sana mesaj attığında kesinlikle cevap verme konuşmalarını takip etmekten de vazgeç.Bırak birkaç gün bakma sana yazarsa da dönme bakalım ne yapacak

Ay üzüldüm şimdi yaa. Ne diyeceğimi bilemedim. Yorumlara felanda baktım, akıl akıldan üstündür derler. Farklı bakış açıları var. Bence temkinli ol, güvenme. Halk dilinde yavşama konuşması görürsen direk yüzüne çarp. Güzel de bi kaç cümle söyle. Hayırlısı olsun inşallah.

Yavşama falan yok işte, hani yaptığını hafife almak için söylemiyorum ama elimde öyle bir kanıt olsa yüzüne vurucam çat çat.. Bekliyorum o yüzden ne olacak diye.
Ama bekleyiş bile çok zor çok üzülüyorum, mahfoldum iki gündür..
Keşke kurtarmanın bir yolu olsa az değil yıllarımız geçti birlikte ve ne yazık ki hala seviyorum onu.. :KK61:

Öyle mi yapmalı, bu muhabbetin nereye gideceğini de merak ediyorum açıkcası. Bekleyip neler olacağını görmek de istiyorum bi yandan. Söylersem anında şifresini değiştirecek sonuçta..
Eger barismak istiyorsan, muhabbet garip bir yere gittiginde bunu hazmeden kiz olmak ona ilerisi icin guc verir bence. Kesinlikle barismam diyorsan evet bekle

Aslında yakın zamanda şifremi unuttum giremiyorum sen hatırlıyor musun diye sordu, bilmiyorum nerden bileyim dedim :110:
Ama sanmıyorum yine de ondan yaptığını :KK12:
Hani bir ihtimal dedim.sakin olmaya calis.bende cok kiskanc bir kadinim.zor biliyorum.ama biraz araya mesafe koy hani umrunda degilmis gibi.arama ararsa kisa kes bir isin vargibi mesala disari cikacagim de ama neresi oldugunu soyleme.serbest birak biraz.afallasin sasirsin.merak etsin kiskansin.sevgisi varsa sana kosarak gelir.yok sevgisi yok cantada keklik yedek tutuyorsa defolsun gitsin.

Herkesin kendi gorusu ama birinin sifrelerini ondan habersiz elimde bulundurmak bana etik gelmiyor acikcasi. Kendinizi elestirmissiniz kiskanclik yuzunden ama hala ayni seyi yapmaya devam ediyorsunuz. Dogru bir yaklasim degil.

Herkesin kendi gorusu ama birinin sifrelerini ondan habersiz elimde bulundurmak bana etik gelmiyor acikcasi. Kendinizi elestirmissiniz kiskanclik yuzunden ama hala ayni seyi yapmaya devam ediyorsunuz. Dogru bir yaklasim degil.
Evet ama bunları görmesem ona inanıp ümit bağlamaya devam edicektim, onun şu anda yaptığı daha büyük bi kötülük o yüzden etik boyutunu düşünemiyorum :/

Bence arabesk hislerden kurtulun yanlış kişiymiş işte
Ezik yıkık kadınlardan hiç hoşlanmıyorum ölecek yıkılacak ne var sanki elin herifi işte başkasına ilgi duymuş yol ver gitsin

Olması gereken bu zaten, çok aciz göründüğümün farkındayım..
Her şeyin üstesinden gelirim ama konu o olunca sağlam duramıyorum.
Bir de şu var ki kendimi bildim bileli onu seviyorum, ilişkimizden çok daha eskiye dayanıyor benim hislerim. Duygularım bu kadar yoğun olduğu için de bir türlü toparlanamıyorum geçmişi silip :hasta:

Ayrıldığımız 1 ay oldu, hiç iletişimizi kesmedik her gün konuşuyoruz barışacağımıza toparlanacağımıza dair sözler veriyor hala gelecek planları yapıyoruz. Çünkü ayrılmak istemedik ikimiz de ara verip kafamızı toparlamak istedik..
Çook ama çok seviyorum onu ayrıldıktan sonra zaten kendime gelemedim. Onsuz bi hayatı düşünemiyorum.
Bu arada ayrılık sebebimiz de benim aşırı kıskançlıklarımdan bunalmasıydı. Biraz kafa dinlemek istiyorum dedi hak verdim ben de çok üstüne gidip sıkmıştım çünkü 3 yıldır burnundan getirdim her şeyi.
O günden beri kimseye karşı bir iligisi yoktu.
Ama birkaç gündür bir kıza mesaj atmaya başladı..
Hesaplarının şifreleri bende var ve her şeyi gözlerimle görüyorum düşünebiliyor musunuz?
Benim gördüğümden haberi yok tabii yeni şifresini bilmediğimi zannediyor.
Ve daha bugün beni arayıp seni seviyorum her şey güzel olacak dedikten 1 saat sonra durup dururken kıza mesaj attı yine.
Ben ne yapacağım kızlar, yardım edin ölüyorum.......
Kalbim sökülüyor sanki yerinden.
Nefes alamıyorum...
Başka biriyle olması fikri canımı öyle yakıyor ki, bunu nasıl yenicem?
Onunla konuşmalı mıyım?
Valla canisi bu kadar seviyorsun da neden kendinden biktirdin adamı canım valla hiç kimse vazgeçilmez değildir he seviyorsan acil harekete geç yoksa adam elden geçiyor haberin ola

Back
X