çok şımartmışsın arkadaşım..
asla taviz verme.ben evliyim ve başta sinirlendiğinde söylediği küfürlere sustum ve öylede devam etti.
sen bide sevgilisin.kendini belli etmiş.boşver..erkek dedğin sağlam olur ya biraz.ne o kız gibi hastayımda başım şiştide..
nasıl başlarsa öyle devam eder..kestir at ya
sevgiliyken küfür eden yok yere. yarın bigün el kaldırmayacağı ne mağlum...
hazmetme.ne kadar hazmetsen o kadar ezilirsin.
asla adım atma.
biliyorum çünkü yaşadım yaşıyorum.sen benim gibi olma
Şimdi Anlamadım..
Yüreğin Niye Paramparça ??
Arasa Konuşacak mısın ?
Barışmak İsterse Barışacak mısın ?
Onu Çok mu Seviyorsun ?
Anladım ki erkekler gerçekten odunmuş.kadınların duygularına bir türlü inemeyen baskıcı karakterler.
Aynen katılıyorum canım sana. Hepsi aynı bunların. Ökzülük ruhlarına işlemiş resmen. Benzer durumu bende yaşadım. Anlıyorum o yüzden seni. Ama asla geri adım atma. Daha fazla üstüne düşme. Arama sorma mesaj atma iletişimini kes. Kendini ezdirme. Küçük düşürme. Ben o hatayı yaptım sen yapma. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Sana söylüyorum ama kendim uygulamıyorum.
bugün küfreden yarın şiddette uygular gibi geliyor peki annen neden istemiyor sevgilini cnm
Benimde tek korkum bu zaten şimdiden bana küfürleri saydıran adam ilerde aynı çatının altında ne yapacak diye.Ama ya kalbim onu nasıl durdurucam şimdi.
cnm rahatsızlığı ne erkek arkadaşının merak ettim_?
bnm düşüncem saygı bitmişse o ilişkiden hayır gelmez
ama çok zor bi durum hakkında hayırlısı...
Memleketine takılıyor canım .Ona göre o yörenin erkekleri kadınlarına değer vermezmiş kendileri oturup kadınların çalışmalarını istermiş.Aslında haklı da şu an çevremizdeki o yörenin insanları cidden eşlerine kıymet değer vermiyor .buna nazaran annem istemiyor.
Ama ya kalbin dimi ? Ya kalbin ne olacak ? Söz geçmez. Ne yapsan da ne etsen de olmaz. Durmaz. Dinletemezsin. Yapamazsın.
Nereli canım erkek arkadaşın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?