Canım Yanıyor,Yüreğim Paramparça

nasıl bir annen olduğuna bağlı paronayak mı önyargılı mı ama şöyle bi inancım var benm anneler hep haklıdır şahsen benm annemin her dediği çıkar o yüzden hep derdim annemin istemediği biriyle ölsem evlenmem diye ve 1.5 sene önce evlendim eşimle ciddi görüşmye başladığım gibi önce annemle tanıştırdım annem beğendi olur dedide öyle evlendim yani özet şu ki annen haklı gibi canım bir ömür üzülmektense beş altı ay üzülür sonra unutursun insan hayatta neleri unutmuyorki

Duygularım ya bu duygularım önüne geçme çok zor sinirliyim evet şu an arasa konuşmam evet ...ama nasıl unutucam ne yapıcam..

Bence 2 Gün Sonra Bu Siniriniz Geçecek ve Konuşacaksınız..
Unutmak Biraz Zor Olur..
Dil Yarası Geçmez..
Hayırlısı Olsun..

Unutmanın kalpten atmanın ilacı nedir ki.Zaman diyeceksiniz zaman geçtikçe benim yüreğim acıyor ama zaman beni yanlızlığa itiyor zaman benii ruhsuzlaştırıyor artık.

arkadaşım sen şanslısın evlenmeden böyle şeyler yaşamışsın. annenin bildiği bir şey varmış onu istememiş. yolu göster gitsin. Allah karşına seni hak edeni çıkarsın. bir kaç gün üzülürsün boşver. şimdi bunu yapan yarın ne yapmaz. geçen gün eşim bana salak dedi bu bile benim gücüme gitti. yarın öbür gün bana başka küfürler ederse diye kara kara düşünüyorum. hiç kaldıramam böyle şeyleri. sende kaldıramayacak durumdaysan bırak gitsin. inançsızlığıda var anlaşılan kitabına laf söylüyor. yazıklar olsun böylesine ben erkek demem.

ya bi laftır unutamam, yapamam, kalbim?????
ya 25 yaşında aklı başında olan bi insansın..mantıklı düşünmelisin.
aşk bu kadar ayaklarını yerden kesmemeli..kadın dediğin bi sevginin peşinden bu kadar koşmamalı
evli değilsin bişey değisin.
bak ben senden küçüğüm.akıl vermek gibi olmasın.beni yanlış anlama sakın..
tecrübeliyim sadece.
kendim yaptım zamanında hatalar sen yap istemem.
keşke banada böyle akıl veren olsaydıda evlenmesydim.
şuan boşansam kendime bi hayat kurma çalışma ve unutma gücünü kendimde görüyorum
ama sabrediyorum.bişeylerin düzelmesini umuyorum..evliysen 2kez belki 3,4,5 kez düşünürsün adım
atarken ama sen daha sevgilisin.
bi erkek değişmek istemezse asla değişmez.
UNUTURSUN ALIŞIRSIN YERİ GELİR BU YAŞADIKLARNA GÜLERSİN BELKİ..
bu hayatta insanlar canlarını yani evlatlarını bi hiç uğruna kaybedebiliyolar.
allahım o evlat acısına dayanma gücünü veriyosa.bi sevgiliyi unutma gücü
solda sıfır kalır...
güçlü ol...

bi erkek değişmek istemezse asla değişmez.

Demişsin yaa çok doğru söylemişsin. Bizzat yaşadım gördüm. Ne kadar değişicem çok değiştim deseler de asla ama asla değişmiyorlar. Boşuna dememişler huylu huyundan vazgeçmez diye.

kusura bakma arkadasim ama sizin iliskide saygi kalmamis , ve bence sayginin bittigi yerde birgün sevgi de biter, ondan sonra hersey dahada beter olur..
yalnis anlama ama ben bana karsi agzi bozuk olan bir erkekle olmazdim... biterdi bu is... ama sende teli suratina kapatmissin, ben bunu da kabul edemem. grci okadar küfür den sonra bende kapatirdim.. birdaha da ne süzüne ne gözüne..unutamam deme, unutuluyor insan herseye alisiyor, allah daha beterinden saklasin, hep haline sükret.

hakkinda hayirlisi...

Özellikle o küfüründen sonra elim ayağım boşaldı telefonu bile nasıl kapattığımı bilmiyorum.

Çok güzel anlatmışsın canım sağol.Gündüz çalıştığım için kafam dolu lakin gece olduğu zaman yüreğime bir hzüün düşüyor yataklara sığamıyorum o zaman.İçimi boşaltamadım ya bir kavga edemedim ya bu laflarından sonra o yüzden içim içime sığmıyor.boşaltamadım ki içimi.bu sefer de uykusuz kalıyorum ağlamaktan başka birşey de yapamıyorum.kararlaştırmıştık 1 ay sonra söz nişan yapacaktık.niye herşey bu kadar basit ki.neden bu erkekler hunharcasına kırıp dökeler kadınların kalbini.dayanamıyorum ki artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…