- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans verin o zaman..kimse için hayatı ertelemeyinYok kimse zorlamıyor ama eş dost beni tavsiye ediyor insanlar gelmek görmek istiyor
haklısın 18 de bı afan tufan ne kalp haklı ne beyın ıse yarıyo 23 de ahaaaa ben buyum karakterım oturdu büyüdüm derken 27 oluyosun hersey bı acaıp gelıyo artık herkes ergenmıs gıbı gelıyo verdıgın tepkıler degısmıs oturaklı olmssun ama ıcınde hala cocuk var gııbı cogu genc tayfaya katlanamıyosun bu nee yaa falanve ben bı bıreyım tek basıma yeterım modu.. 30 da o hamdım piştim yandım oldu da bıttı .. genc enerjım sacmalamam hayalperestlıgım bıttı 3 yılda degısımın en zırvesını gordum... mantıken hersey o ka degısıyo kı:)) 35 de artık yaslıymısım gıbı trıplere gırerım
![]()
Ne bekliyorsun ben onu anlamadım. Ya çik açık konuş adma duygularını şöyle yada drama çevirme hayatını bak yoluna . Ne yani görücü geliyor diyince beyaz atla filan gelip senimi kaçıracak.Bunu tahmin ettiğim için blöf değil diye dedim size. Blöf yapacak olsam 2 yıldır beklemezdim heralde
Abla bi’ zahmet sizi dinlemesin şimdi allama viski alarak halay başı eşliğinde çocuğa dökülür. Allah korusun.Ne bekliyorsun ben onu anlamadım. Ya çik açık konuş adma duygularını şöyle yada drama çevirme hayatını bak yoluna . Ne yani görücü geliyor diyince beyaz atla filan gelip senimi kaçıracak.
Alkol kullanmıyorum ona da asla açılmam bisey demem. Totosunu iyice kaldirmamAbla bi’ zahmet sizi dinlemesin şimdi allama viski alarak halay başı eşliğinde çocuğa dökülür. Allah korusun.
Yok o başka bir konuya laf çakmaydıAlkol kullanmıyorum ona da asla açılmam bisey demem. Totosunu iyice kaldirmam
Bana bu olay çok komik geliyor ya.Yok kimse zorlamıyor ama eş dost beni tavsiye ediyor insanlar gelmek görmek istiyor
Bosuna kendini uzuyorsun zaman herseyin ilaciBirini seviyorsunuz karşıdaki de farkında ve umrunda değil. Canım yanıyor. Bana görücü geliyor diyorum (gerçek yani blöf değil). Yine umrunda değil. Öyle arkadaş arkadaş takılıyor. Ağlaya ağlaya ders çalışıyorum test falan çözüyorum. Oturuyorum durduk yere ağlayasım geliyor. Şu an dersteyim yüzüm yanıyor gözlerim doluyor. Hayır yaşım da küçük değil ergen değilim ki. Düştüğüm hale bak diyorum.
Siz nasıl unuttunuz? Zamana mı bırakmalıyım?
YıkıldımYok o başka bir konuya laf çakmaydı☺Sizlik bir durum değil.