Canım yanıyor

Ohoo 18 yasındayken hangimiz kertenkele tipli hergeleler icin askımızdan ölmüyorduk kii :)) Üniyi bi kazan etrafini bissürü kisi erkek ceviriyor o piti piti yaparken aralarindan seçip sevgili oluyorsun :)) Neyse şaka bi yana gerčekten karşına cok düzgün insanlar çıkıyor bu kisiye hissettiklerinin aşk değil de beğeni olduğunu anlıyorsun

Birini seviyorsunuz karşıdaki de farkında ve umrunda değil. Canım yanıyor. Bana görücü geliyor diyorum (gerçek yani blöf değil). Yine umrunda değil. Öyle arkadaş arkadaş takılıyor. Ağlaya ağlaya ders çalışıyorum test falan çözüyorum. Oturuyorum durduk yere ağlayasım geliyor. Şu an dersteyim yüzüm yanıyor gözlerim doluyor. Hayır yaşım da küçük değil ergen değilim ki. Düştüğüm hale bak diyorum.

Siz nasıl unuttunuz? Zamana mı bırakmalıyım?

Dünyadaki herkes sevdiğine kavuşsaydı Dünya çok tuhaf bir yer olurdu bunu bir düşün sen :)

Size uzun uzun , sinsinin birini bir zamanlar sevdigimden dolayi en guzel yaslarimi 20 li 21 22 li yaslarimi nasil boşa harcadigimi anlatmak isterdim. Su an cok daha guzel yerlerde olurdum. Okulunuza veya kariyerinize odaklanmanizi tavsiye ederim. O ugruna ağladığımız sevgililerin bircogu varya gun geliyor adımızı hatirlamayabiliyor.

Belki ben toafim ama ben beni sevmeyen adamın arkasından bu kadar üzülmem. Sevgiyi böyle toaf bir hala soktular. Sevgi beraber beslenilen, büyütülen birşey ilişkilerde aslında bana göre. Öyle uzaktan kendi kendine sevip arkasından bu kadar üzülecek birşey degil. Şu "gel beraber yanalım dedim, ama sen gidip başkasının ateşi oldun" halleri bana göre değil. Size tek tavsiyem bu insana mesafe koymaniz. Su "arkadaş kalalim" şeylere de inancım yok. Karşı taraf aklı başında olsa zaten kendinden mesafeyi koyardi. Ama bazılarına ego tatmini de oluyor böyle

Birini seviyorsunuz karşıdaki de farkında ve umrunda değil. Canım yanıyor. Bana görücü geliyor diyorum (gerçek yani blöf değil). Yine umrunda değil. Öyle arkadaş arkadaş takılıyor. Ağlaya ağlaya ders çalışıyorum test falan çözüyorum. Oturuyorum durduk yere ağlayasım geliyor. Şu an dersteyim yüzüm yanıyor gözlerim doluyor. Hayır yaşım da küçük değil ergen değilim ki. Düştüğüm hale bak diyorum.

Siz nasıl unuttunuz? Zamana mı bırakmalıyım?
her sevdiğimiz ya da bir şeyler hissettiğimiz insan bizi sevmek zorunda değil ki.karşı taraf belli ki size karşı bir şeyler hissetmiyor.acı ama gerçek.ergenlik çağında olmasanız dahi olgunlaşmadığınız belli.anca 28-30'u bulur zaten olgunlaşmak.bu kadar takıntı haline getirmeyin kimseyi.oturun dersinizi çalışın.zamanla geçer başka öncelikleriniz olur (inş yani).Allah evlat ana baba acısı vermesin.

Bana gerçekten görücü gelse bile söylemem
Görücü ne allasen
Komik yani
Söylemeyin kızlar kimseye bana görücü geliyor diye
Görücü usulü evlenen tanışanlarla bir alıp veremediğim yok gayet saygı duyuyorum karşı da değilim
Ama söylenmesin artık.
Çünkü ailen ve senin hakkında karşı tarafa net bir fikir veriyor ya da önyargı ne dersen

Bu çağda görücü ne yaa fikrini yapıştırıyorsun.

Back
X