Eşinin ailesi ile görüşmüyor musun ? Onlarla ufak ufak görüşüp biraz aranı düzeltebilirsin herkesin hataları oldu bu hayatta yada oradan taşınmak vs mümkün değil mi? Sen kötüsün diye eşinin neden gidecek yeri yok kiMerhabalar
Direk konuya giriyorum.
Kimsesiz gibi hissediyorum kızlar kimsesiz.
Evlenip başka şehire geldim.
Bir uçtan bir uça
En batıdan en doğuya
Adapte olamadım önceleri
Eş ailesiyle çok sorunlar yaşadım
Allah rahmet eğlesin kv m beni burda kuzudan kurttan insandan hayvandan börtü böceğe varana kadar kötüledi.
Aradan 6 yıldı geçti koca şehirde kimse konuşmuyor kimse gidip gelmiyor insan yerine konmuyor değer verilmiyorum
Hatasızmıyım hayır ama bu kadarını affetmedim kv batıdan geldin bildiklerini gördüklerini unut yeniden benim istediğim gibi olacaksın dayattı kabul etmedim. Ve bu haldeyim.
Önceler çok umrumda değildi ama artık umrumda
3 yaşımda kızım var böle mi büyücek annesine böle bakılması a mı şahit olacak.
Gecen eşimle de tartıştık tartışma anında gidecek bir yerim bile yok dedi gözleri doldu. İçime oturdu
Ben bu kadar kötü bi insan değildim neden bunlar bu muameleyi yapıyor çok üzülüyor ve nefret ediyorum onlardan.iç dökmek istedim belki varsa öneri almaya geldim
Ne hoş geldin derler ne yüzüme bakarlar çok kötü
Eşinin ailesi ile görüşmüyor musun ? Onlarla ufak ufak görüşüp biraz aranı düzeltebilirsin herkesin hataları oldu bu hayatta yada oradan taşınmak vs mümkün değil mi? Sen kötüsün diye eşinin neden gidecek yeri yok ki
Canım önemli olan eşin ve çocukların ama eşin yanında olmuyor mu anlamadım
Az önce bir konu açtın oradada kayınvalideniz yaşıyordu 15 dakika öncesine kadar şimdimi öldü kadın
Esinizin neden gidecek yeri yok onu anlamadim? Bir de insanlarin sizinle gorusmemesinin tek sebebi kv sizi kotulemesi mi? Yani ne bileyim bir batili olarak doguda insanlar daha misafirperverdir diye dusunuyorum
COk uzuldum. Bende de ayni dert var es ailesi Degılde. Benım ailen benı kimsesiz bıraktı. Esimle kavga etsek kapıdan cıkıp gidebileceğim kimsem yok. Allah hıcbır insanı kimsesizlikle sınamasın. Benimde kızım var 2 yasına yakın. İlerde benim gıbı olmasın tum cabam bu sizde kızınıza yogunlasın ailenize sahip cıkın. Kv rahmetli olmus cok Bısey demek istemiyorum ama dedıgınız gibiyse o bunun hesabını verir elbet.Merhabalar
Direk konuya giriyorum.
Kimsesiz gibi hissediyorum kızlar kimsesiz.
Evlenip başka şehire geldim.
Bir uçtan bir uça
En batıdan en doğuya
Adapte olamadım önceleri
Eş ailesiyle çok sorunlar yaşadım
Allah rahmet eğlesin kv m beni burda kuzudan kurttan insandan hayvandan börtü böceğe varana kadar kötüledi.
Aradan 6 yıldı geçti koca şehirde kimse konuşmuyor kimse gidip gelmiyor insan yerine konmuyor değer verilmiyorum
Hatasızmıyım hayır ama bu kadarını affetmedim kv batıdan geldin bildiklerini gördüklerini unut yeniden benim istediğim gibi olacaksın dayattı kabul etmedim. Ve bu haldeyim.
Önceler çok umrumda değildi ama artık umrumda
3 yaşımda kızım var böle mi büyücek annesine böle bakılması a mı şahit olacak.
Gecen eşimle de tartıştık tartışma anında gidecek bir yerim bile yok dedi gözleri doldu. İçime oturdu
Ben bu kadar kötü bi insan değildim neden bunlar bu muameleyi yapıyor çok üzülüyor ve nefret ediyorum onlardan.iç dökmek istedim belki varsa öneri almaya geldim
Ne hoş geldin derler ne yüzüme bakarlar çok kötü
Sizi bu sekilde sucluyorlarsa asil siz tavir alin. Size bu sekilde vicdan azabi cektirmeye kimsenin hakki yok. Zaten oyle insanlarla gorusmezseniz de pek bir sey kaybetmezsiniz benceÇok ters şeyler istiyorlardı bende kabul etmiyordum bana sözünü geçirip hükmet mek istiyordu boyun eğmiyordum.
Sonra millete yalan yanlış anlayıp iftira atıyordu.
Sonra çok ani beklenmedik bi şekilde erken yaşta vefat edince insanlar anlaşamadık bi rahat vermedin öldü mutlu musun olayına cevirip tavır aldılar
Sanırım eşinizden yana destek yok. Çünkü çoğu kişi eş tarafıyla benzeri sıkıntılar yaşar. Ama eş yanında destekse görmezden gelir veya muhatap olmaz kafaya da takmaz.Eşinizle sıkıntı varsa önce aranızı düzeltmeye bakın derim.
O arkanızda oldu mu kimseyi umursamazsınız çünkü, zaten çocugunuz da varmış.
Pardon ben başkasıyla karıştırdım özür dilerim... Sen aslında çok dua etmen lazım ne güzel işte kimse karışmıyor. Az sabret seninle aynı seyleri yaşadım yasıyorum benim eşimin sülalesi de bana cephe aldılar kimse gidip gelmiyor bende sıkılıyordum kimsem yok diye sonra ne oldu çalısma hayatına başladım bir sürü arkadaşım oldu.. Sizinde olur çocugun uz okula başlasın eş dost arkadas çok olucak bunları düşünmeye vaktiniz olmucakBen mi.... Aylar sonraa ilk defa giriş yaptım
Sizi bu sekilde sucluyorlarsa asil siz tavir alin. Size bu sekilde vicdan azabi cektirmeye kimsenin hakki yok. Zaten oyle insanlarla gorusmezseniz de pek bir sey kaybetmezsiniz bence
Pardon ben başkasıyla karıştırdım özür dilerim... Sen aslında çok dua etmen lazım ne güzel işte kimse karışmıyor. Az sabret seninle aynı seyleri yaşadım yasıyorum benim eşimin sülalesi de bana cephe aldılar kimse gidip gelmiyor bende sıkılıyordum kimsem yok diye sonra ne oldu çalısma hayatına başladım bir sürü arkadaşım oldu.. Sizinde olur çocugun uz okula başlasın eş dost arkadas çok olucak bunları düşünmeye vaktiniz olmucak
Hayir gercekten boyle olur. Biraz kendinizi sevin ve deger verin. Hatali olan onlar. Kiziniz da buyudugunde Dimdik durarak “ben onlarla gorusmek istemedim, bana zarar veriyorlardi ve gorusmemeyi sectim dersiniz. “Ya orası öyle doğru olanda bu ama böyle olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?