Canım yanıyor...

Bence zaman ayarlamasını iyi yapamamışsınız heralde.
Okurken ve daha yaşlarda küçük heralde, babanızın karşısına böyle bir durumla çıktığınızda, bunu normal görecek baba Türkiye şartlarında zor bence.
Babanızın neden haberi oldu ki, evlenmeyi mi düşünüyordunuz hemen.
Diğer saydığınız şeyler boy meselesi filan, çok saçma açıkçası, babanız takılacak başka birşey bulamamış mı, yazık Allah göstermesin ama yarın öbür gün başkasıyla evlenip mutsuz olduğunuzda boyumu kurtaracakmış sizi, ki zaten bu kişiyle de yarın öbür gün evleneceğinizin bir garantisi yok.
Babanıza açmakla erken davranmışsınız bence.
Erkek arkadaşınızdan eminseniz, bence ayrılmamalıydınız. Ailelerin fikirleri de yeri geldiğinde önemli ama elle tutulur hiç bir gerekçe yok ortada.

Size coook yakınımdan, kardeşimden bir örnek vereyim,,
Kardeşim birini cok seviyordu,,
Yaklasık 2 sene cıkmıslardı,,
Kardeşimi biri istedii,,
Hem hos yakısıklı bir delikanlı hemde cok iyi biri diye anılıyordu,,
Kardeşim istemedi,,sevdiğim var dedi,,
Neyse sevdiği gencte ozamanlar berberde calısıyor ama laylaylom biriydi,,
Haliyle ailem ayrılmaları için baskı yaptı,,
Kardeşim cok zor durumda kaldı bir yandan sevdiği bir yandan ailesi,,
Ayrılmak istedi sevdiği erkek bırakmadı,,
İşsiz sayılırdı bunu babam kabul etmedi,,
Sonunda kardeşimden ayrılmaya dayanamadı ve kıbrısa calısmaya gitti,,
Cok değil sadece 5 ay calıstı geldii,,
Kendini kabul ettirdi,,
Kardeşimi istediler,,
Sonucta artık calısıyordu,,
Ve kendini ailesinden bile ayrılıp gurbete giderek kanıtladı,,
Şimdi mii 3 senelik nişanlılar,,cok ama cok mutlular,,
Tabi bizdee yani ailemde cok mutlu,,
Seneye düğünleri olacak kıbrısa yerleşecekler,,
Eğer kardeşim bu aska sans vermeseydi,,Eniştem gidip calısmaya baslamasaydı,,
hersey cok daha farklı olabilirdi,,

Bence zaman ayarlamasını iyi yapamamışsınız heralde.
Okurken ve daha yaşlarda küçük heralde, babanızın karşısına böyle bir durumla çıktığınızda, bunu normal görecek baba Türkiye şartlarında zor bence.
Babanızın neden haberi oldu ki, evlenmeyi mi düşünüyordunuz hemen.
Diğer saydığınız şeyler boy meselesi filan, çok saçma açıkçası, babanız takılacak başka birşey bulamamış mı, yazık Allah göstermesin ama yarın öbür gün başkasıyla evlenip mutsuz olduğunuzda boyumu kurtaracakmış sizi, ki zaten bu kişiyle de yarın öbür gün evleneceğinizin bir garantisi yok.
Babanıza açmakla erken davranmışsınız bence.
Erkek arkadaşınızdan eminseniz, bence ayrılmamalıydınız. Ailelerin fikirleri de yeri geldiğinde önemli ama elle tutulur hiç bir gerekçe yok ortada.

biz açıklamadık babama küçük bir yerde yaşıyoruz babam bazı hareketlerimizden anlamış sanırım anneme sormuş annemde yarın öbür gün başka yerden duyarsa daha kötü olur diye inkar etmeyip evet doğru demiş öyle haberi oldu yani

Cidden aklım almıyor hadi mesleği geçtim neyse de boyu ciddi anlamda sorun mu yapmıs babanız,,
afedersiniz hakkatten cok komik geldi,,
Üstelik boy farkı bile yok,,
Erken buldugundan boyu dalgaya aldı bence babanız,,
Zaman verin biraz,,

Size coook yakınımdan, kardeşimden bir örnek vereyim,,
Kardeşim birini cok seviyordu,,
Yaklasık 2 sene cıkmıslardı,,
Kardeşimi biri istedii,,
Hem hos yakısıklı bir delikanlı hemde cok iyi biri diye anılıyordu,,
Kardeşim istemedi,,sevdiğim var dedi,,
Neyse sevdiği gencte ozamanlar berberde calısıyor ama laylaylom biriydi,,
Haliyle ailem ayrılmaları için baskı yaptı,,
Kardeşim cok zor durumda kaldı bir yandan sevdiği bir yandan ailesi,,
Ayrılmak istedi sevdiği erkek bırakmadı,,
İşsiz sayılırdı bunu babam kabul etmedi,,
Sonunda kardeşimden ayrılmaya dayanamadı ve kıbrısa calısmaya gitti,,
Cok değil sadece 5 ay calıstı geldii,,
Kendini kabul ettirdi,,
Kardeşimi istediler,,
Sonucta artık calısıyordu,,
Ve kendini ailesinden bile ayrılıp gurbete giderek kanıtladı,,
Şimdi mii 3 senelik nişanlılar,,cok ama cok mutlular,,
Tabi bizdee yani ailemde cok mutlu,,
Seneye düğünleri olacak kıbrısa yerleşecekler,,
Eğer kardeşim bu aska sans vermeseydi,,Eniştem gidip calısmaya baslamasaydı,,
hersey cok daha farklı olabilirdi,,

çok güzel anlatmışsınız...evet mücadele etmişler emek vermeselermiş şu an çok farklı durumlarda olabililermiş

anladım canım...birkaç gün düşün daha 2 gün olmuş ayrılalı .çok üzülecek olursan babanla konuşursun.bence eninde sonunda kabul ederdi pes etmeseydin keşke.......

Cidden aklım almıyor hadi mesleği geçtim neyse de boyu ciddi anlamda sorun mu yapmıs babanız,,
afedersiniz hakkatten cok komik geldi,,
Üstelik boy farkı bile yok,,
Erken buldugundan boyu dalgaya aldı bence babanız,,
Zaman verin biraz,,

anlıyorum erken buldu evet ama boyu bahane olarak söylemiyormuş annem onlar aynı boydalar demiş babamda hiç sanmam xxx daha kısadır kızımızdan diyormuş

anladım canım...birkaç gün düşün daha 2 gün olmuş ayrılalı .çok üzülecek olursan babanla konuşursun.bence eninde sonunda kabul ederdi pes etmeseydin keşke.......

bakalım biraz zaman geçsin bende kendimi toparlayım bir şekilde kesin sonuca bağlanır annem falanda çok üzüldü çünkü oda çok değer veriyordu sevgilime

canım madem evlenmeyi düşünmüyorsunuz ozaman sevginizi yaşamaya devam edin..ilerde nasılsa babanızın fikride değişecektir ..sevgiler kolay bulunmuyor maalesef..bulmuşken bence kaybetmeyin..boşu boşunada aşk acısı çekmeyin derim ben

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içeriği ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım madem evlenmeyi düşünmüyorsunuz ozaman sevginizi yaşamaya devam edin..ilerde nasılsa babanızın fikride değişecektir ..sevgiler kolay bulunmuyor maalesef..bulmuşken bence kaybetmeyin..boşu boşunada aşk acısı çekmeyin derim ben

yorumunuz için sağolun evet haklısınız sevgiler kolay bulunmuyor.....

canım ben vazgeçme derim şu zamanda gerçek sevgi ve doğru düzgün birini bulmak çok zor sen bulmuşşsun kaybetme mücadele et sonuna kadar sevenleri ayırmak gunahdır babanla otur konuş bence.

canım ben vazgeçme derim şu zamanda gerçek sevgi ve doğru düzgün birini bulmak çok zor sen bulmuşşsun kaybetme mücadele et sonuna kadar sevenleri ayırmak gunahdır babanla otur konuş bence.

doğru söylüyorsunuz babam biraz daha ılımlı yaklaşıyor artık

bence vazgec bu sevdadan.
onceden actigin konulari okudum. sen bu cocukla ilgili basinda milyon tane soru isaretiyle gezerken, duygularin ask mi degil mi bilmezken, onun boyundan bu denli rahatsiz olurken ne diye kendi ve onun vaktinden calasin? babanda karsi cikmis zaten. anne baba sozu dinlemediginde mutlu olamazsin. onlara karsi ciktiginda hele hic. ortada sevdigiyle ilgili hic bi problem yokken, kor kutuk asikken, ailesini karsisina alip beraber olan kizlar sonunda mutsuz oluyorlar. hele sen zaten bi suru soru isaretin varken bi de boyle bisey yaparsan sonunda yine pisman olursun. yer yuzunde milyonlarca erkek var. biri seni sevdi diye sende onu seveceksin diye birsey yok. ondan baskasini da bulursun.

Back
X