Canım yanıyor...

bence vazgec bu sevdadan.
onceden actigin konulari okudum. sen bu cocukla ilgili basinda milyon tane soru isaretiyle gezerken, duygularin ask mi degil mi bilmezken, onun boyundan bu denli rahatsiz olurken ne diye kendi ve onun vaktinden calasin? babanda karsi cikmis zaten. anne baba sozu dinlemediginde mutlu olamazsin. onlara karsi ciktiginda hele hic. ortada sevdigiyle ilgili hic bi problem yokken, kor kutuk asikken, ailesini karsisina alip beraber olan kizlar sonunda mutsuz oluyorlar. hele sen zaten bi suru soru isaretin varken bi de boyle bisey yaparsan sonunda yine pisman olursun. yer yuzunde milyonlarca erkek var. biri seni sevdi diye sende onu seveceksin diye birsey yok. ondan baskasini da bulursun.

sizi anlıyorum benim aklımda olan tek soru işareti boy konusuydu daha önce açtığım konular içinde sadece bu var bazı konularda var ama onlar ya kuzenimle ilgiliydi ya da arkadaşımla ilgiliydi onu da belirtmiştim zaten...anne baba sözü dinlemediğinde mutsuz olursun demişsiniz annem ve diğer büyüklerimde ilişkimi onaylıyor sadece babam karşı çıktı ama oda biraz daha ılımlı artık...milyonlarca erkek var biliyorum beni bu erkek arkadaşımdan başka da delicesine seven çok oldu ama hiç birini kabul etmemiştim yani sadece biri beni seviyor diye bende onu sevecem diye bir düşünceye sahip değilim...bende şu an ki ilişkimde mutluyum ve ona karşı bir şeyler hissediyorum hissetmesem 2 sene zaten çıkamazdık insan sevmediği birine 2 sene boyunca tahammül edebilir mi?

Back