canım yanıyor

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
daha önce böyle bir konu açmıştım derdimi anlatmak için http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/667261-gercekten-beynim-durdu.html nse onu geçeyim. mutluydum onunla seviyordum hatta aşık olmuştum. her fırsatta yanına gidiyordum. bir yerde buluşmamız yetiyordu 5 dakika bile. salı-çarşamba ve perşembe birlikteydik kısada olsa ama dün akşam bir anda bana karşı soğudu iyi geceler hayatım adlı mesajıma attığı mesaj ciddi ciddi konuşmalıyızdı. anlamıştım kötü şeyler olacağını sorduğumda ise işi espiriye vurarak ingilizce olumlu yada değil diye br mesaj attı ısrarlarım sonucu aşağıdaki maddeler şeklinde olan mesaj geldi

1. Benim için değerlisin unutma
2. Bu akşam tesadüfi eski eşim ile karşılaşıp konuştuk
3. Bi müddet daha konuşacağız galiba
4. Ben istanbula taşınıyorum
5. Temelli gidiyorum butun bunlar bi etken zaten goruşemiyoruz ve görüşemeyecegiz de anlaşılan ben yol yakınken uzatmama dusuncesindeyim aynı ekibe hizmet veriyo olmak da en buyuk sorun zaten uzgunum..

kısacası ayrılmak istiyrdu ne diyeblrdm ki gideni zorla tutamazdım ama deli gibi seviyorum canım acıyor. sevgine inanmıyorum gelip geçici diyor. bahaneler üretme bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor. oysa istemiyorum dese herşey daha kolay olacak benim için canım acıyor. gidiyor o ve giderken kalbimide götürüyor. salak gibi inandım kandım biliyorum bir çoğunuz biz demiştik diyeceksiniz ama ben sevilmek istedim sadece...

Sen cok degil, belki bir ay once baskasinin arkasindan agliyordun.
Simdiki kisiyile ise tanisikliginiz 1 ay ya vardir ya yoktur.
Ben senin sadace kafanin karisik oldugunu ve dedigin gibi asiri bir sevilme ihtiyaci hisseetigini dusunuyorum.
Bu kisiyi gercekten sevdigine ben bile burdan inanmiyorum. Sen ondan ihtiyaclarin dogrultusunda bir takim beklenti icine girdin, olmayinca beklentilerin karsilanmayacagi icin uzuluyorsun. Bu kisiyi tam tanimiyorsun bile, nasil deli gibi sevdin, ne ara?

Ben eminim, 3-5 gun sonra buraya gelip baskasina asik oldugunu soyleyeceksin.
Hayatini cok hizli yasiyorsun. Biraz durul, kimseyle birliktelige kalkma. Git arkadaslarinla bulus, kafa dagit, aradigin sevgiyi ailende, arkadaslarinda ara. Ben senin iliskiye baslayacak ve yurutebilecek psikolojide oldugunu dusunmuyorum konulari bilen biri olarak.

Eski eşinemi döndü yani ?
inanın anlamadım konuyu.siz nasıl olurda sevgilinizin taşınacağını bilmezssiniz?

​Bir müddet daha görüşecegiz derken eski eşi için mi dedi yani görüşecegiz diye yine onamı dönecek.

Eski eşinemi döndü yani ?
inanın anlamadım konuyu.siz nasıl olurda sevgilinizin taşınacağını bilmezssiniz?

eski eşi ile görüşmeye başlamış tekrar gideceğini biliyordum ama kısa süreli sanıyordm 4 aylığına falan ama dün dan diye temelli gidiyorum dedi bana da şok oldu

eski eşi ile görüşmeye başlamış tekrar gideceğini biliyordum ama kısa süreli sanıyordm 4 aylığına falan ama dün dan diye temelli gidiyorum dedi bana da şok oldu

O tercihini yapmış,sizin yapabileceğiniz bişey yok.
Erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz.

evet eski eşi ile görüşecekmiş tekrar sanırım becerebilirlerse barışacaklar

Madem eski eşi ile barışacak neden size ümit vermiş,demekki sizi sevmemiş ve burada bazı arkadaşlarımız yazmıştı bu adam seni gerçekten sevmiyor olabilir diye haklıda çıktılar.

Belkide hiç ayrılmamıştı ...

Üzülme sevin kurtuldun belki de .

ayrılmıştı buna eminim.

O tercihini yapmış,sizin yapabileceğiniz bişey yok.
Erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz.

öyle ama canım acıyor işte dan diye bunu duymak sevmiyorum seni dese tamam sevmiyor der geçerim ama sevmiyorum da demiyor belki ileride dönerim gibi br amaç mı güdüyor anlamıyorum

Madem eski eşi ile barışacak neden size ümit vermiş,demekki sizi sevmemiş ve burada bazı arkadaşlarımız yazmıştı bu adam seni gerçekten sevmiyor olabilir diye haklıda çıktılar.

bilmiyorum br anda oluşan bir mevzu eski eş mevzusu tesadüfen denk gelinmiş ve konuşulmuş sözde

Bu adam ilk tanışmanızda sizinle fiziksel temas kurmaya çalışan adam değil mi? Konu açtınız mesafesini koruyamıyor dedik,dikkat et dedik 2-3 gün sonra biz çok mutluyuz demeye başladınız.Çok acele ettiniz...Nasıl bu kadar çabuk bağlandınız anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu.Bence büyük bir kayıp değil.

Elif birini ne kadar kısacık sürede "deli gibi sevme" moduna geçebiliyosun.
Cidden artık ciddi ciddi sevgi ve ilgiye aç bi'insan olduğunu düşünüyorum.

Böyle sağlıklı bi'ilişkin belki de hiç olamayacak zira bi'anda hoşlanıp hop bağımlı kıvamına geliyosun.

Önceki konunda da demiştim acele ve yanlış bi'karar diye 20 yaşında ne işin var senden hem büyük hem evlenip boşanmış bi'adamla ya da hocanla?

Azcık çevrene odaklan tabii kendine zaman da tanıyarak.

Adam senle dolanıp dolanıp eşiyle barıştı acaba gerçekten boşanmışlar mıydı bu da takıldı benim aklıma:44:

ayrılmıştı buna eminim.

öyle ama canım acıyor işte dan diye bunu duymak sevmiyorum seni dese tamam sevmiyor der geçerim ama sevmiyorum da demiyor belki ileride dönerim gibi br amaç mı güdüyor anlamıyorum

Arkadaşım adam sevse zaten senden ayrılmazdı.
İleride tekrar dönse siz şimdiden kabul etmeye razısınız.

Sizin diğer konunuzuda okumuştum,galiba ilişkinizi fazla hızlı yaşadınız.
Bir erkek ilişkinin ilk dönemleri bayanı gözlemler,tavırları,davranışı herşeyiyle.
Ama malesef biz onlar gibi gözlem yapmadan hemen aşık oluyoruz.

Bu size bir ders olsun,birdahaki ilişkilerinizde daha tedbirli davranın

bende ara ara konularina rastlamistim, arkadaslar sana cok kizmisti ve hep uyarmislardi,
sen ben deneyip görmek istiyorum dedin ve denedin, bundan sonra üzülme zaten cok uzun
sürmüs bisey degil, bu senin icin aci bir tecrübe oldu, tecrübenden ders cikarmaya calis
bundan sonra daha emin adimlar atman dilegiyle

Arkadaşım adam sevse zaten senden ayrılmazdı.
İleride tekrar dönse siz şimdiden kabul etmeye razısınız.

Sizin diğer konunuzuda okumuştum,galiba ilişkinizi fazla hızlı yaşadınız.
Bir erkek ilişkinin ilk dönemleri bayanı gözlemler,tavırları,davranışı herşeyiyle.
Ama malesef biz onlar gibi gözlem yapmadan hemen aşık oluyoruz.

Bu size bir ders olsun,birdahaki ilişkilerinizde daha tedbirli davranın

dönmeyi düşünmüyorum sevsemde dönmem artık ben onu bekleyen durak değilim

bende ara ara konularina rastlamistim, arkadaslar sana cok kizmisti ve hep uyarmislardi,
sen ben deneyip görmek istiyorum dedin ve denedin, bundan sonra üzülme zaten cok uzun
sürmüs bisey degil, bu senin icin aci bir tecrübe oldu, tecrübenden ders cikarmaya calis
bundan sonra daha emin adimlar atman dilegiyle

teşekür ederim

Tesadüfen karşılaşmışlar
Bir süre daha görüşmeye karar vermişler
Temelli İstanbula dönüyor....
Kimi kandırıyor ben tam anlayamadım?

Sana bunları söylediği halde hala seni sevmiyorum seni istemiyorum demesini bekliyorsun?
Aslında herşeyi açıkça yüzüne vura vura söylemiş
Daha ne desin bilemedim ki....
Ama sende acele ettiğini anlamışsındır umarım
Arkasından üzülmen gereken bir adam yok:20:

Tesadüfen karşılaşmışlar
Bir süre daha görüşmeye karar vermişler
Temelli İstanbula dönüyor....
Kimi kandırıyor ben tam anlayamadım?

Sana bunları söylediği halde hala seni sevmiyorum seni istemiyorum demesini bekliyorsun?
Aslında herşeyi açıkça yüzüne vura vura söylemiş
Daha ne desin bilemedim ki....
Ama sende acele ettiğini anlamışsındır umarım
Arkasından üzülmen gereken bir adam yok:20:

korkak olmasın bahanelere sığınmasın cesur olsun ki bende adammış diyip dönüp arkamı gideyim benim demek istediğim bu karı gibi bahanelere sığınmasın adam gibi dürüst olsun

yok illa bi acı çektirecekler bari ayrılıyorsunuz adam gibi istemiyorum sevmedin diyin de bizime unutmamız kolay olsun yok seviyorum yok istiyorum bunlar ne ya seviyorsan istiyorsan bırakmazsın üçü beşi anlamam ben boş ver tatlım seven adam uzakta da olsa sever demek ki sevmemiş üzülme değmez:20:

daha önceki konularında birçok kişi seni uyarmıştı. seni sevmiyor olabilir diye.

ama o zaman da demiştim sen olaylara tarafsız objektif bakabiliyor musun? diye. bakamıyorsun.

çok normal aslında insan birine karşı bir şeyler hissedince gözü kör oluyor, mantık devre dışı kalıyor.

onun da seninle aynı hisleri hissetmesini istediğinden inanıyorsun hissettiğine.

senin de onun için vazgeçilmez unutulmaz olduğuna.

olaylara duygularla değil mantıkla yaklaşmak gerçeği gösterir.

üstüne gelmicem nasıl inandın falan diye. aşk acısı çok kötü bir şey. dilerim kısa zamanda unutur güzel bir aşk yaşarsın.:34:

Allah da tüm aşk acısı çekenlere de sabır versin:42:

Back
X