- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
daha önce böyle bir konu açmıştım derdimi anlatmak için http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/667261-gercekten-beynim-durdu.html nse onu geçeyim. mutluydum onunla seviyordum hatta aşık olmuştum. her fırsatta yanına gidiyordum. bir yerde buluşmamız yetiyordu 5 dakika bile. salı-çarşamba ve perşembe birlikteydik kısada olsa ama dün akşam bir anda bana karşı soğudu iyi geceler hayatım adlı mesajıma attığı mesaj ciddi ciddi konuşmalıyızdı. anlamıştım kötü şeyler olacağını sorduğumda ise işi espiriye vurarak ingilizce olumlu yada değil diye br mesaj attı ısrarlarım sonucu aşağıdaki maddeler şeklinde olan mesaj geldi
1. Benim için değerlisin unutma
2. Bu akşam tesadüfi eski eşim ile karşılaşıp konuştuk
3. Bi müddet daha konuşacağız galiba
4. Ben istanbula taşınıyorum
5. Temelli gidiyorum butun bunlar bi etken zaten goruşemiyoruz ve görüşemeyecegiz de anlaşılan ben yol yakınken uzatmama dusuncesindeyim aynı ekibe hizmet veriyo olmak da en buyuk sorun zaten uzgunum..
kısacası ayrılmak istiyrdu ne diyeblrdm ki gideni zorla tutamazdım ama deli gibi seviyorum canım acıyor. sevgine inanmıyorum gelip geçici diyor. bahaneler üretme bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor. oysa istemiyorum dese herşey daha kolay olacak benim için canım acıyor. gidiyor o ve giderken kalbimide götürüyor. salak gibi inandım kandım biliyorum bir çoğunuz biz demiştik diyeceksiniz ama ben sevilmek istedim sadece...
1. Benim için değerlisin unutma
2. Bu akşam tesadüfi eski eşim ile karşılaşıp konuştuk
3. Bi müddet daha konuşacağız galiba
4. Ben istanbula taşınıyorum
5. Temelli gidiyorum butun bunlar bi etken zaten goruşemiyoruz ve görüşemeyecegiz de anlaşılan ben yol yakınken uzatmama dusuncesindeyim aynı ekibe hizmet veriyo olmak da en buyuk sorun zaten uzgunum..
kısacası ayrılmak istiyrdu ne diyeblrdm ki gideni zorla tutamazdım ama deli gibi seviyorum canım acıyor. sevgine inanmıyorum gelip geçici diyor. bahaneler üretme bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor. oysa istemiyorum dese herşey daha kolay olacak benim için canım acıyor. gidiyor o ve giderken kalbimide götürüyor. salak gibi inandım kandım biliyorum bir çoğunuz biz demiştik diyeceksiniz ama ben sevilmek istedim sadece...